تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 230 از 263 اولاول ... 130180220226227228229230231232233234240 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,291 به 2,300 از 2629

نام تاپيک: کلوپ Hp ProBook 4540s

پروفشنال oOomid.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

ممنون نصب کردم ولی بازم مشکل حل نشده! وقتی AMD رو هم نصب میکنم دیگه نمیتونم تو تنظیمات اینتل برم و یه پیغام میده که amd نصب نشده یا مشکلی داره.
    قبل از اینکه AMD رو نصب کنی سالم بود بعدش خراب شد ؟
    واقعا این لپ تاپ 4540 هم داستانی داره برای خودش
    قبلا کدوم ورژن رو نصب کرده بودی که درست کار میکرد ؟ از خود سایت اچ پی دانلود کرده بودی ؟

دو حالت داره یکی اینکه ایراد از درایور AMD هست و باید واسه اون فکری بکنی
    ویا اینکه این درایور اینتل که جدید دانلود کردی با لپ تاپ 4540 سازگار نباشه

که البته واقعا گیج کننده هست

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قبل از اینکه AMD رو نصب کنی سالم بود بعدش خراب شد ؟
    واقعا این لپ تاپ 4540 هم داستانی داره برای خودش
    قبلا کدوم ورژن رو نصب کرده بودی که درست کار میکرد ؟ از خود سایت اچ پی دانلود کرده بودی ؟

دو حالت داره یکی اینکه ایراد از درایور AMD هست و باید واسه اون فکری بکنی
    ویا اینکه این درایور اینتل که جدید دانلود کردی با لپ تاپ 4540 سازگار نباشه

که البته واقعا گیج کننده هست
    آقا الآن یه مشکل دیگه بوجود اومد یه آپدیت از AMD رو نصب کردم و بعد ریست کرد و حالا دیگه بالا نمیاد ویندوزم فقط یه صفحه سیاه میاد که روشن خاموش میشه و هیچ اتفاقی نمیفته
    رو حالت سیف مود هم نمیره شیفت+اف 8 میگیرم.چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید.ویندوزم 8.

3. این کاربر از joibari2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

آقا الآن یه مشکل دیگه بوجود اومد یه آپدیت از AMD رو نصب کردم و بعد ریست کرد و حالا دیگه بالا نمیاد ویندوزم فقط یه صفحه سیاه میاد که روشن خاموش میشه و هیچ اتفاقی نمیفته
    رو حالت سیف مود هم نمیره شیفت+اف 8 میگیرم.چیکار کنم تورو خدا کمکم کنید.ویندوزم 8.
    داداش ببین این به درد میخوره ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه joibari2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دکمه بایوس اچ پی Esc مگه نیست؟یا f8؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

سلام
    ویندوز بعید میدونم انقدر فرق داشته باشه ( من خودم ویندوز 8.1 گردو نصب کردم ، 8 ماهه نصبه از همون اول هم که لپ تاپ رو خریدم همون رو نصبیدم خوب داره کار میده )
    تغییر نور صفحه نمایش فکر میکنم که مرتبط با درایور اینتل باشه ، بهتره که آخرین ورژن درایور اینتل که مربوط میشه به ماه گذشته رو دانلود کنید

در ضمن یه سر هم به پاور آپشن بزنید و اون گزینه های در تصویر رو off کنید امیدوارم مشکل حل شه

آقا راستش الآن ویندوزم رو عوض کردم ویندوز ۸.۱ اصلا برام جذاب نبود الان ۷ ریختم درایور ه رو از اچ پی دانلود کردم و فقط همان ۵۰۰ مگاباتی رو ریختم ولی اصلا سویچ به هیچ عنوان انجام نمی شه.۱۰ نوع درایور ای ام دی مختلف روش نصب کردم ولی هیچ کدام جواب نداد فقط ۱۴.۷ سویچ می کنه اون هم بعد سویچ صفحه تند تند چشمک می زنه.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

دکمه بایوس اچ پی Esc مگه نیست؟یا f8؟
    همون موقع که لوگوی HP میاد نوشته که Esc رو باید بزنی ( پایین صفحه)
    برای ویندوز هم بری تو ریکاوری باید f11 رو بزنی ( تو سایت اچ پی نوشته)

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    گـنـبـد کـاووس 0172

پيش فرض

آقا راستش الآن ویندوزم رو عوض کردم ویندوز ۸.۱ اصلا برام جذاب نبود الان ۷ ریختم درایور ه رو از اچ پی دانلود کردم و فقط همان ۵۰۰ مگاباتی رو ریختم ولی اصلا سویچ به هیچ عنوان انجام نمی شه.۱۰ نوع درایور ای ام دی مختلف روش نصب کردم ولی هیچ کدام جواب نداد فقط ۱۴.۷ سویچ می کنه اون هم بعد سویچ صفحه تند تند چشمک می زنه.
    فقط تو بازی ها صفحه چشمک میزنه یا کلا وقتی گرافیک فعال میشه اینطوریه ؟ چون اگر تنظیمات AMD رو بزاری روی High Performance حتی برنامه های مترو ویندوز 8 هم (مثل آب و هوا) با گرافیک AMD میان بالا
    دلیل اینکه بعضی ها میگن تو ویندوز 8 داغ میشه هم همینه ، بعضی برنامه ها مثل مترو و یا بعضی پروسس ها با گرافیک دوم میان بالا واسه همین درجه حرارت میره بالا
    من واقعا نمیدونم این اچ پی چطور همیچین لپ تاپی درست کرده ایرادش رو هم نمیتونه برطرف کنه حتی یه اعلامیه هم نمیزنه ، چون اگر تو سایت اچ پی عضو باشید براتون انواع اقسام ایمیل هر هفته میاد و اپدیت میده یا راهکار میده برای ایرادات لپ تاپ هاش
    من خودم رو لپ تاپ خودم که فرق چندانی هم با لپ تاپ 4540 نداره یعنی هم پردازندش هم نسل 4540 هست و هم گرافیکش از یه خانواده AMD هست تا حالا چندین بار انواع ورژن ها رو نصب کردم و همه سالم بودن ، به عکس زیر نگاه کن من هردفعه که اپدیت میاد راحت دانلود میکنم و نصب میکنم همه هم سالم بودن
    مثلا برای AMD من 13.12 - 14.4 و این آخر هم که 14.9 هست رو راحت نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

فقط تو بازی ها صفحه چشمک میزنه یا کلا وقتی گرافیک فعال میشه اینطوریه ؟ چون اگر تنظیمات AMD رو بزاری روی High Performance حتی برنامه های مترو ویندوز 8 هم (مثل آب و هوا) با گرافیک AMD میان بالا
    دلیل اینکه بعضی ها میگن تو ویندوز 8 داغ میشه هم همینه ، بعضی برنامه ها مثل مترو و یا بعضی پروسس ها با گرافیک دوم میان بالا واسه همین درجه حرارت میره بالا
    من واقعا نمیدونم این اچ پی چطور همیچین لپ تاپی درست کرده ایرادش رو هم نمیتونه برطرف کنه حتی یه اعلامیه هم نمیزنه ، چون اگر تو سایت اچ پی عضو باشید براتون انواع اقسام ایمیل هر هفته میاد و اپدیت میده یا راهکار میده برای ایرادات لپ تاپ هاش
    من خودم رو لپ تاپ خودم که فرق چندانی هم با لپ تاپ 4540 نداره یعنی هم پردازندش هم نسل 4540 هست و هم گرافیکش از یه خانواده AMD هست تا حالا چندین بار انواع ورژن ها رو نصب کردم و همه سالم بودن ، به عکس زیر نگاه کن من هردفعه که اپدیت میاد راحت دانلود میکنم و نصب میکنم همه هم سالم بودن
    مثلا برای AMD من 13.12 - 14.4 و این آخر هم که 14.9 هست رو راحت نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتن

آقا این آخری ۱۴.۹ رو که نصب کردم (رو ویندوز ۸.۱) اصلا لپ تاپ بالا نمی اومد و یک صفحه ی آبی می اومد که تند تند چشمک می زد فقط یک بار موفق به سویچ شدم امن هم درایور ۸.۱ ای ام دی رو روی ویندوز ۷ نصب کردم این لپ تاپ خیلی خیلی اذیتم می کنه .در ضمن وقتی گرافیک فعال می شه این طور عمل می کنه به نظرم این یه باگ خیلی بزرگ برای اچ پی است.تا الان دقیقا ۴۹ پست در باره ی سویچ گرافیکی نوشتم اما یک جواب کمک کننده دریافت نکردم. متشکرم.
    Last edited by Epelem; 11-11-2014 at 16:41.

پروفشنال mosi_alfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شرق نزدیک...

پيش فرض

بچه یه سوال فقط فحش ندینا!!!
    بنظرتون میشه ویندوز10 روی 4540 نصب کرد؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •