در خواست اسکریپت برای ساختن آپلود سنتر ( فرقی نمیکنه عکس باشه یا فایل)
در خواست اسکریپت برای ساختن آپلود سنتر ( فرقی نمیکنه عکس باشه یا فایل)
منم میخوام دوستان خواهشاً آموزش استفاده رو هم بزارید
برای نصب اسکریپت اول باید یه دیتابیس با هر نام و پسوردی که میخوای بسازی بعد اون فایل db.sql رو توش import کنی یعنی به قسمت SQL بری و کدها رو اونجا کپی کنید و بعد Run کنید.نوشته شده توسط Amirreza
خب حالا باید بری فایل index.php رو باز کنی بعد توی خط 7 و 8 اینارو میبینی:
بجای dbuser یوزر دیتابیس رو بذار ، بجای dbpass پسورد دیتابیس رو بذار و بجای dbname اسم دیتابیس رو بذار.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه نتونستی نصب کنی بگو![]()
موفق باشی![]()
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكلي داشتين بگين !
میشه یکم توضیح بدید چه کدی رو باید بزارم چطوریبرای نصب اسکریپت اول باید یه دیتابیس با هر نام و پسوردی که میخوای بسازی بعد اون فایل db.sql رو توش import کنی یعنی به قسمت SQL بری و کدها رو اونجا کپی کنید و بعد Run کنید.
من کد ها رو از فایل db.sql وارد کردم بعد این پیغام خطا رو داد
![]()
وقتی صفحه اول سایت باز میشه این پیغام رو میده:
Access denied for user 'pn_314853'@'localhost' (using password: YES)
برين فايل ايندكس و اميج رو باز كنين توش يه قسمت پسورد و يوزر نيم و ديتابيس نيم هست اونها رو با ديتابيستون بنويسين و تموم بشه ! درضمن فراخواني جدول رو اشتباه كرديد يه بار ديگه بكنين 1
میشه بیشتر توضیح بدی چطوری میتونم این کار رو انجام بدم
بابا برو تو قسمت اف تي پي خب ! بعدش از اونجا جايي كه فايلهات رو ريختي برو ! اونجا روي 2 فايل اي كه به نام هاي index.php و فايل image.php هست كه روي يكي يكيشون كليك مي كني و بعدا اپنشون مي كني ! بعدا كه آورد مي ري اون قسمتي كه من تو پست اولم مشخص كردم رو پيدا مي كني و بعدا مشخصاتت رو اونجا پياده مي كني تموم ميشه ميره پي كارش اين كار بايد روي هر 2 فايل انجام بشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)