آقا ( Abolfazl-Star ) ممنون از راهنمایی تون انجام دادم
آقا ( Abolfazl-Star ) ممنون از راهنمایی تون انجام دادم
دوستان من الان ویزای توریستی میخوام برای آمریکا و کارت معافیت هم دارم، عموم و خانوادش هم اونجا سکونت دارند باید به چه شکل اقدام کنم؟ راهی وجود داره؟
سلام دوستان
ببخشید اگه کسی قبلا استخدام سپاه بوده باشه توی مرحلمه کلیرنس و FBI check به مشکل بر می خوره؟؟
با سلام.
یکی از دوستام رویای درس خوندن اونور آب رو داره . چند نفر بهش گفتن چون کارت بسیج فعال داره در آینده برای رفتن براش مشکل پیش میاد. و دانشگاه های اونور قبولش نمیکنن.میخواستم بدونم این حرف درسته؟
اگه دوستم کارتش رو غیرفعال کنه اونوقت چی؟
بیشتر طول میکشه، ولی مشکل خواصی پیش نمیاد.
هیچ مشکلی پیش نمیاد.
میشه یه توضیحی در مورد آزمون ها SAT و ACT بدید
سلام دوستان
اگر قصد رفتن به امریکا رو دارین و یا تابعیت امریکائی دارین یا گرین کارت دارین یا در مدت طولانی در امریکا تحت معالجه بودین یا درس خوندین , حتماً قانونِ مالیاتی جدید امریکا رو حتماً مطالعه کنین FATCA
این قانون از دسامبر 2015 اجرائی میشه و هر جای دنیا که مال و اموال دارین باید مالیاتش رو به دولت امریکا پرداخت کنین از زمانی که تبعه شدین یا در امریکا متولد شدین حساب میشه .
دهها هزار عرب تا حالا تابیعت امریکائیشون رو کنسل کرده اند و هی داره تعدادشون بیشتر میشه ( طبق اخبار روزنامه های کویت ) .
روزانه حدود 60 کویتی کنسل میکنند طبق اخبار دولت کویت . در کویت موضوع اجباری هست چون کویت هم قانونی تصویب کرده که به کسی اجازه نمیده دو تابعیت داشته باشه ( یا کویتی و یا غیر کویتی ) .
دولت امریکا به همه ی بانکهای دنیا هشدار داده که اگر اطلاعاتِ دارائیِ یک فردِ دارایِ تابیعت امریکا یا فردی که این قانون شاملش میشه رو مخفی کنند تحریم میشند .
این تصمیم دولت امریکا یکی از علتهاش مشکلات زیاد اقتصادی دولت امریکا و بدهی دهها تریلیون دلاری و تلاش عده ای از امریکائیها برای انتقال سرمایه ها و کارخونه ها و دیگر املاکشون از امریکا هست تا مالیات ندند .
خودتون دیگه اگر موضوع براتون مهمه در گوگل کلمه FATCA رو جستجو کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
توی یکی از سایتهای روزنامه های عربی , یه نفر کامنت گذاشته زیر این خبر و نوشته :
تابیعیتِ امریکائی کنسل شدنی نیست که بری بگی نمیخوامش و پسش بدی .
این حرف صحت داره ؟
یعنی اونی که کلی مال و اموال داره خارج از امریکا , نمیتونه بگه دیگه نمیخوام امریکائی باشم ؟
این خبر مالیات بر اموال آمریکایی های خارج آمریکا، فکر کنم حدود جون آنور ها بود که کلی داغ شد و توی همه جا راجبش صحبت میکردند.
فکر نکنم این درست باشه، چون یادم میاد تو اخبار میگفت از سال 2000 تا 2012 کلا 320 نفر درخواست کنسل شدن دادن، اما طی این 2 سال شده 300،000 حالا اعداد دقیق نیست ولی همینقدر اختلاف بود.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)