اختیار دارید . من خودم یک زمانی از طرفداران شرکت قبلی بودم و کلی نیرو براش جذب کردم تا اینکه خیانت کرد .
از اینجا هم طرفداری نمی کنم و فقط واقعیت رو گفتم . البته قیمت های فن آوا نسبتا بالا هست . باید دید در آینده این گرونی ارزشش رو داشته یا خیر /.
اختیار دارید . من خودم یک زمانی از طرفداران شرکت قبلی بودم و کلی نیرو براش جذب کردم تا اینکه خیانت کرد .
از اینجا هم طرفداری نمی کنم و فقط واقعیت رو گفتم . البته قیمت های فن آوا نسبتا بالا هست . باید دید در آینده این گرونی ارزشش رو داشته یا خیر /.
دوستان سلام :
DP-512-BU نامحدود تا 20 گیگ اول ضریب اشتراک چند هست و پس از 20 گیگ ( حداقل ترافیک ماهانه ) ضریب چند هست؟
و به همین ترتیب 1024-BU در ابتدا سرعت دانلود چقدر هست و پس از رد کردن 40 گیگ ( که اگه درست متوجه شده باشم این حجما همون مصرف منصفانه باشه ) سرعت به چند میرسه ؟
ماهی میانگین 100 گیگ وب گردی و دانلود دارم بین این دو سرویس و سرویس 512 نامحدود مخابرات پیشنهادتون چیه؟
ببخشید اگه سوالا زیاد شد.پیشاپیش ار جوابهاتون ممنونم
سلاست عزیز
میانگین 60 بسته به خطت و شهرت یکم بالا پایین .
مصرف منصفانه هم نداره این شرکت
قیمت رو بردن بالا کیفیت رو آوردن پایین !
چند سال پیش فن آوا خیلی خوب بود ، قیمت بالا بود ولی کیفیت هم بالا بود ، تایم اوت و افت سرعت تقریبا نداشت ! ولی الان افتضاحه
تشکر فکر میکردم بالاتر از مخابرات باشه سرعت.
پس حداقل ترافیک ماهانه به چه معنی هست ؟
سلام. سرویس 1 مگ 3 گیگ شبانه رایگان هنوز ارائه میشه؟
Last edited by shakhdar; 30-10-2014 at 23:09.
قعلا تزئینی هست! ولی گفتند تغییراتی انجام میدند.
در کل سرویس های bu سرعت واقعی هست یعنی bu 1024 سرعت دانلود 128 هست.
مخابرات حتما قیمت ها پایین تره البته قبلا فن آوا هم قیمت هاش خوب بود.
برای تائید هویت لازمه، مشکلی نیست هرطور مایل هستید.
متاسفانه شما اینقدر ناراحت هستید که حتی حاضر نیستید با پشتیبانی تماس بگیرید و مشکلتون رو بررسی کنید. و صرفا با برخی صحبت های نا مرتبط می خواید جو رو نامناسب نشون بدید.
در خصوص فیک بودن یوزر هم، اظهار نظری نمی کنم. ولی به نظر میاد کسی که با سرویس اینترنت مشکل داره، می بایست مشکلش رو پیگیری کنه تا حل بشه، نه اینکه در محیط عمومی شروع به گفتن برخی صجبت های عجیب کنه.
لطفا در خصوص مشکلتون با پشتیبانی تماس بگیرید.
دوباره تمدید کردم! خدایی هیچ شرکتی مثل فن آوا نیست!!!همه دارن ناله میزنن...!!! صلاح در اینه که همینجا بمونیم تا ببینیم چی پیش میاد!
برای من گفت 7 روز کاری ولی سر 5 روز وصل شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)