دوست عزیز kian98 جان،
آقا من واقعا از این همه وقت و راهنمایی که فرمودید و جواب بی نهایت کاملتون سپاسگزارم! واقعا خوشحالم که هموطن خوبی مثل شما دارم.
متاسفانه همین الان جوابتون رو خوندم که چند روزی هست که یه سری کارها رو شروع کردم. خوشبختانه در مورد هاست یکی از همین شرکت هایی که شما پیشنهاد داده اید رو انتخاب کردم (مهر هاست) ولی مطمئن نیستم ابری هست یا نه. فعلا سرعت نسبتا خوبی داره و از نظر امکاناتی هم که در اختیارم گذاشتن راضی هستم.
از اون روز تا حالا کاملا در حال کلنجار رفتن برای سر در آوردن از این بدیهیات هستم و از این نظر کمی پیشرفت کردم. خوشبختانه الان فرق نرم افزار مدیریت محتوا و مدیریت هاست رو یاد گرفتم.
برای مدیریت محتوا از امکانات WordPress استفاده کردم که واقعا کارم رو خیلی راحت کرده. الیته متاسفانه چون امکان خرید Template های خیلی پیشرفته و شیک رو نداشتم یک Template مجانی رو گرفتم که تقریبا امکانات خوبی داره (Customizable هست) و حتی تونستم برای انجام بعضی از تغییرات توی کد ها هم دست ببرم.
توی این چند روز شاید هزاران فوروم رو زیر رو رو کردم تا بتونم چیز های خیلی ساده رو یاد بگیرم.
حالا تصمیم دارم منابعی رو هم که شما توی فوروم پیشنهاد کردید بخونم تا یه کم پایم قوی تر بشه. من کلا علاقه دارم به یاد گیری این جور مطالب ولی این شروعش کلی ازم انرژی گرفت. البته هر وقت که موضوع و ترفند جدیدی یاد میگرم کلی از خستگیم در میره.
اون برنامه هایی که معرفی کردید رو هم خیلی دوست دارم کار باهاشون رو یاد بگیرم ولی فکر کنم دانشم برای شروع باید یه کم از این سطح مبتدی بالاتر باشه. ولی مطمئنم به محض اینکه یه کم اعتماد به نفسم بالاتر بره یادگیری اونها رو هم شروع خواهم کرد.
باز هم ممنون از کمکتون و توضیحاتتون. واقعا همه به کارم اومدن. روز و شبتون خوش.