بااین وضعیت 300 اگه درست شه قابشم عوض شه وکلا تعمیرشه البته باجنسه اصلی به نظرم 420 بخرن.نوشته شده توسط TheGnomonWorkshop [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بااین وضعیت 300 اگه درست شه قابشم عوض شه وکلا تعمیرشه البته باجنسه اصلی به نظرم 420 بخرن.نوشته شده توسط TheGnomonWorkshop [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایتی که معرفی کردی خوبه ولی مشکلی که داره اینکه قیمتاش دیراپدیت میشود.نوشته شده توسط The_matrix [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب!نوشته شده توسط XXS [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش یه مشتری گیر آورده بودم گفت اگه 2 هفته پیش گفته بودی 800 هم میخریدم!
منم خواستم منت رو کولش بزارم گفتم کمترین قیمت 700 میدم . . .
تمروز دیدم آنتن هم دیگه نمیده
اس دادم تا 600 هم به خودت میدمش
اینجور که شما میگین پس میرزه همون 600
مشتری اینجوری دیگه به تورم نمیخوره
آقا قیمت نوکیا Lumia 820 رو میخوام . دمتون گرم فقط قیمت روز باشه . ممنون میشم یه کم فوری .
سلام دوستان
ميخواستم يه گوشي ارزون بگيرم بيست Asha 210, Asha200 ميخواستم انتخاب كنم به نظرم 210 خيلي جالب تره ولي 65هزار رنگه و آشا200 --256هزار رنگ!!!
ميخواستم بدونم خيلي تو كيفيت تفاوت داره صفحشون چون من 210 رو از نزذيك نديدم... ولي 200 كيفيت تصوير قابل قبولي داشت...
ممنون ميشم راهنمايي كنين
دوستان Xperia Z2 اگه بخواد بیاد، چنده قیمتش؟
سلام
الان قیمت سونی L چنده؟
یه گوشی نوکیا با باطری خیلی قوی و بلندی صدای عالی (صدای مخاطب در هنگم تماس تلفنی) در بازه قیمتی 500 تا 650 چی خوبه؟با دلیل بگین لطفا
Sony Xperia V
Nokia Lumia 830
لطفا ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)