تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1630 از 2365 اولاول ... 63011301530158016201626162716281629163016311632163316341640168017302130 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,291 به 16,300 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام آقا حمید وبقیه دوستان
    من دیشب پخش X700 BT رو قیمت گرفتم 500 البته اندونزی بودش نمیدونم اصله یا نه بدون گارانتی . عسلویه قیمت گرفتم میدونم گناوه اگه بیاد ارزونتره ولی اصل و غیر اصلش رو نمیتونم تشخیص بدم.
    بودجم همینطور داره تقلیل میره.پتروشیمی حودودای 1و خورده ای پاداش داده میخوام بدم سیستم البته اگه خانومم بزاره
    زودتر چند تا قطعه مثل باند و آمپلی بهم معرفی کنین تا خانومم پوله رو خرج نکرده همین دیشب 400دش رو ازم گرفته

اگه این سری هم نخرم پوله میره بدون اینکه کاری کرده باشم
    Last edited by hadi_w; 24-10-2014 at 09:53.

2. 3 کاربر از hadi_w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مرسی حمید جان، میخام مستقیم به پخش وصل کنم، کواک هم مد نظرم هستش امپیلی هم نمی بندم، بودجه هم منطقی باشه، مرسی

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام دوستان

آمپی که آیسی هاش تعویض شده باشه
    خریدش توصیه میشه ؟
    Premier 4600 وات چهار کانال

اگه نباشه جاش خالی می مونه SaЁeD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام آقا حمید وبقیه دوستان
    من دیشب پخش X700 BT رو قیمت گرفتم 500 البته اندونزی بودش نمیدونم اصله یا نه بدون گارانتی . عسلویه قیمت گرفتم میدونم گناوه اگه بیاد ارزونتره ولی اصل و غیر اصلش رو نمیتونم تشخیص بدم.
    بودجم همینطور داره تقلیل میره.پتروشیمی حودودای 1و خورده ای پاداش داده میخوام بدم سیستم البته اگه خانومم بزاره
    زودتر چند تا قطعه مثل باند و آمپلی بهم معرفی کنین تا خانومم پوله رو خرج نکرده
    همین دیشب 400دش رو ازم گرفته

اگه این سری هم نخرم پوله میره بدون اینکه کاری کرده باشم

با اجازه از اقا حمید عزیز

در واقع من یه جورایی صحبت ها و آفر های فوق العاده حمیدجان رو نقل میکنم براتون.

بودجتون چه حدوداییه؟ همون 1 تومن و خورده ای که فرمودید؟

اگر فقط کواک میخواید این ترکیب فوقالعاده ایه:
    audiosystem co 609

امپ audiosystem m-line 100.2 که دو کاناله هست و یه جفت این کواک رو درایو میکنه.
    هر کدومشون حدود 450/500

حدودای 900 الی 1 تومن در میاد این دو تا و اکسسوری هم حدود 150 که جمعا حدود 1 - 1/200 در نظر داشته باشید

اگر کامپ هم بخواید اضافه کنید برای استیج جلو کامپ mx165plus همین برند بهترین گزینه با قیمت کم و مناسب خواهد بود.
    در اینصورت امپ: m-line 75.4 چهار کانالست که یه جفت کامپ ذکر شده و یه جفت کواکی که در بالا ذکر شده رو درایو میکنه.

قیمت کامپ حدود 360 تومن
    قیمت این امپلی هم حدود 500/550

میتونید کامپ رو بعدا هم خریداری کنید.

-----------------------------------------------
    بار جدید گلیدن ادیو سیستم نرسیده نمیدونم این بار جدید قیمت محصولات چقدر تغییر پیدا خواهد کرد.یه سری محصولات جدید هم توسایتش زده که تو ایران نیست و امیدوارم تو بار جدید اون محصو.لات هم وجود داشته باشند
    Last edited by SaЁeD; 25-10-2014 at 06:50. دليل: افزودن قیمت

6. 3 کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

مرسی حمید جان، میخام مستقیم به پخش وصل کنم، کواک هم مد نظرم هستش امپیلی هم نمی بندم، بودجه هم منطقی باشه، مرسی
    برا تو دری زیاد نمیتونید تفاوت صدا مشاهده کنید با پخش فابریک .باند گرد
    اگه رو ماشین حساسید
    پیشنهاد میشه یه طاقچه بزارین عقب و یه جفت کواکسیال پایونیر 6965s به قیمت حدود 125 بگیرید بزارید
    حجم صداتون 3 برابر و بیستون هم 3 چهار برابر هم میشه صدا تیوتراشم خوبه
    هزینش رضایت بیشتری میاره تا 4 تا باند گرد بزارین 200 تومن اصلا هم حال نمیده...

8. 4 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

با اجازه از اقا حمید عزیز

در واقع من یه جورایی صحبت ها و آفر های فوق العاده حمیدجان رو نقل میکنم براتون.

بودجتون چه حدوداییه؟ همون 1 تومن و خورده ای که فرمودید؟

اگر فقط کواک میخواید این ترکیب فوقالعاده ایه:
    audiosystem co 609

امپ audiosystem m-line 100.2 که دو کاناله هست و یه جفت این کواک رو درایو میکنه.
    هر کدومشون حدود 450/500

حدودای 900 الی 1 تومن در میاد این دو تا و اکسسوری هم حدود 150 که جمعا حدود 1 - 1/200 در نظر داشته باشید

اگر کامپ هم بخواید اضافه کنید برای استیج جلو کامپ mx165plus همین برند بهترین گزینه با قیمت کم و مناسب خواهد بود.
    در اینصورت امپ: m-line 75.4 چهار کانالست که یه جفت کامپ ذکر شده و یه جفت کواکی که در بالا ذکر شده رو درایو میکنه.

قیمت کامپ حدود 360 تومن
    قیمت این امپلی هم حدود 500/550

میتونید کامپ رو بعدا هم خریداری کنید.

-----------------------------------------------
    بار جدید گلیدن ادیو سیستم نرسیده نمیدونم این بار جدید قیمت محصولات چقدر تغییر پیدا خواهد کرد.یه سری محصولات جدید هم توسایتش زده که تو ایران نیست و امیدوارم تو بار جدید اون محصو.لات هم وجود داشته باشند
    سلام و مرسی آقا سعید
    در مورد قطعاتی که ذکر کردین مطمعنم پروفشنالن وبسیار عالی ولی من بوشهرم مطمعنم که پیدا نمیکنم اینا رو.حتی شیرازم میدونم پیدا نمیشه که برم بخرم تو سایتا هم ندیدم جایی برا فروش داشته باشه
    اینا رو فقط تو تهران باید دنبالش بگردی که برا من مقدور نیست.

یه سوالم دارم : فرق بین کواکسیال و ووفر و کامپوننت از لحاظ صدایی چیه؟

حالا خودم تو این سایتا گشتم دیدم jbl gto 939 هست نمیدونم چطوره میتونم بدون آمپلی ازش کار بکشم یا اینکه چه آمپلی بهش وصل کنم که بتونه حدااکثر توانش رو داشته باشه.

10. این کاربر از hadi_w بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    از اساتيد محترم كمك ميخواستم . من پخشم pioneer 5450 - آمپم pioneer 8604 - كواك HCX690 كه با مشورت حميد آقا گرفتم حالا ميخوام يه ساب بهش اضافه كنم بيس نرم رو دوست دارم ويبره هم برام مهم نيست ساب تا 250 كه هم بيسش نرم باشه هم دقتش بالا باشه چي معرفي ميكنين؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مرسی از حمید اقای گل با راهنمایی های خوبشون *
    من کواک 6998 EX کنوود رو به همراه یه امپ 526 کنوود انداختم
    یه مشکلی هست الان این باند همه چیزش عالیه تفکیک عالیه فقط بیسش حس میکنم کمه چی بگیرم برای مکمل این ؟؟
    یه جفت باند ؟ یا ساب جم جور ؟؟؟
    ماشینم 206 هاچبک هست میخوام یه بیس ویبره ای خوب داشته باشم

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام و مرسی آقا سعید
    در مورد قطعاتی که ذکر کردین مطمعنم پروفشنالن وبسیار عالی ولی من بوشهرم مطمعنم که پیدا نمیکنم اینا رو.حتی شیرازم میدونم پیدا نمیشه که برم بخرم تو سایتا هم ندیدم جایی برا فروش داشته باشه
    اینا رو فقط تو تهران باید دنبالش بگردی که برا من مقدور نیست.

یه سوالم دارم : فرق بین کواکسیال و ووفر و کامپوننت از لحاظ صدایی چیه؟

حالا خودم تو این سایتا گشتم دیدم jbl gto 939 هست نمیدونم چطوره میتونم بدون آمپلی ازش کار بکشم یا اینکه چه آمپلی بهش وصل کنم که بتونه حدااکثر توانش رو داشته باشه.
    سلام و درود.خواهش میکنم.
    شما به نظرم بهتره با اقا حمید تماس حاصل کنید و خود ایشون براتون میتونه از شرکت محصولات ذکر شده رو براتون خریداری و ارسال کنه.برای خیلی از دوستان اینجا که مشکل تو خرید دارند ایشون زحمتش رو متقبل شده و لطف کرده.میتونید با خود ایشون هماهنگ کنید ازشون شمارشون رو دریافت و تلفنی با ایشون صحبت کنید جامع راهنماییتون میکنند در مورد خرید و ارسال و هرچیزی که نیاز هست

ووفر که مربوط به تولید فرکانس های پایین هست (بیس) و یکی از اجزای این اسپیکر ها هست.

کواکسیال ها حجم صدای بیشتری دارند ولی کیفیت صداشون از کامپوننت ها خیلی پایینتره.(معمولا مناسب برای کسانی که نمیخوان ساب ووفر بخرند چون این کواک ها ووفر به نسبت بزرگی دارند و تاحدودی میتونند نبود ساب رو جبران کنند (برای افرادی که نمیخوان خیلی صدای بیس داشته باشند))
    اون کواکی که ذکر کردم co609 یکی از با کیفیت ترین های بازار ایران هست که صداش با ارفاق یه جورایی تو مایه های کامپوننت هست (فوقالعاده کو.اک کیفیتی و البته قدرت خوب هست)
    اگر ماشینتون سدان بزرگ باشه مثل 405 و پرشیا و امثالشون کسانی که پشت ماشین میشینن بیشتر از موزیک لذت میبرند در نتجه اگر یه کامپ هم برای در جلو نصب کنید شما هم لذت دوچندانی از موزیک خواهید برد.
    --------------------------------

خیر بدون امپلی همچین کواکی صدای اصلیشو بهتون نمیده. سه اهم هم هست امپدانسش و توصیه نمیکنن بدون امپ ببندید.

به نظر من شما این مدل رو خریداری کنید:
    هرتز hcx690 که باند خوش صدا و بسیار باکیفیت و معروفی هم هست.با گارانتی ایران هرتز
    قیمت حدود 350
    امپ هم میتونید پایونیر 5602 بگیرید که کامل اینو درایو میکنه و قیمت هم حدود 280 تومن (این امپ دو کاناله هست و فقط یه جفت باند میتونید باهاش راه اندازی کنید.اگر قصد خرید کامپوننت برای استیج جلو رو دارید باید امپ 4 کاناله بخرید که مدل 8604 پایونیر گزینه ی خوبیه)
    Last edited by SaЁeD; 25-10-2014 at 19:04.

14. این کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    از اساتيد محترم كمك ميخواستم . من پخشم pioneer 5450 - آمپم pioneer 8604 - كواك HCX690 كه با مشورت حميد آقا گرفتم حالا ميخوام يه ساب بهش اضافه كنم بيس نرم رو دوست دارم ويبره هم برام مهم نيست ساب تا 250 كه هم بيسش نرم باشه هم دقتش بالا باشه چي معرفي ميكنين؟
    Audio System MX12 Plus
    اگر مقدور هست پیشنهاد میکنم یه امپ مونو برای ساب تهیه کنید
    Last edited by SaЁeD; 25-10-2014 at 20:49.

16. این کاربر از SaЁeD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •