تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1629 از 2365 اولاول ... 62911291529157916191625162616271628162916301631163216331639167917292129 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,281 به 16,290 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت red-boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    بنده چند ماه پیش 1 جفت باند 718ex کنوود خریدم اما متاسفانه اون چیزی میخواستم نبود (صداش خیلی تیزه و بیسش خشک و ضعیفه ) یکی از دوستام میگه احتمالا مشکل از آمپلیم باشه که شاید سوخته !
    خودم میخوام صدای شفاف و قوی و با بیس نرم داشته باشم !
    میخواستم نظر دوستان رو بپرسم که : یه آمپ جدید بندازم (527 کنوود) یا اینکه باندامو عوض کنم ( نظرمم 6965v2 پایونییر یا 6995ex کنوود هستش )
    خییییلی ممنون
    Last edited by red-boy; 23-10-2014 at 01:22.

داره خودمونی میشه nemesis_22044's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام حمید جان خسته نباشی ، ماشینو عوض کردم رانا گرفتم ، میخاستم بدونم سایز باند های تویه درب رانا با 206 یکیه یا فرق میکنه ؟ 2تا باند برای درهای جلو و 2تا باند برای درهای عقب میشه بهم معرفی کنی کیفیت برای خیلی مهمه ، آمپ نمی بندم ،پخش هم فابریک کارخونس فعلا جواب منو میده ، بودجه هم هرچی ارزون بهتر ، دستت درد نکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام
    اقا من یه سیستم حدود 1 و 1ونیم میخوام
    اهل بلند کردن صدا نیستم ولی کیفیت برام مهمه میخوام هم صدای زیرو هم بم راحت شنیده بشن نه تو ولمای زیاد یکیش بیشتر و یکش کمتر باشه ( یه جایی خوندم که هد یونیت پانیر تو ولم زیاد بیشتر صداش زیر میشه و رواعصاب )
    اولین باره میخوام سیستم ببندم پس یکم حساسم
    کیفیت صدا بیشتر اهمیت داره
    لطفا چندا قطعه که با هم مچ باشن رو معرفی میکنید

در مورد هد یونیت به x700 رسیدم نظرتون چیه . باند و امپلی براش چی بردارم (اقا ببین من صفرما نخندین فقط ووفر و ساب ووفر فرق دارن کدومش برا یه سیستم معمولی لازمه)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام
    اهل بلند کردن صدا نیستم ولی کیفیت برام مهمه میخوام هم صدای زیرو هم بم راحت شنیده بشن نه تو ولمای زیاد یکیش بیشتر و یکش کمتر باشه ( یه جایی خوندم که هد یونیت پانیر تو ولم زیاد بیشتر صداش زیر میشه و رواعصاب )

در مورد هد یونیت به x700 رسیدم نظرتون چیه . باند و امپلی براش چی بردارم (اقا ببین من صفرما نخندین فقط ووفر و ساب ووفر فرق دارن کدومش برا یه سیستم معمولی لازمه)
    سلام
    شما برا یه سیستم رو به کیفیتی به حداقل یک جفت کامپوننت (ترجیحا تو در جلو) + یک سابووفر کیفیتی + هدیونیت خوب + آمپ یا آمپهایی که درایوراتو راه بندازه احتیاج داری
    x700 تو رنج خودش خوبه و کارتونو راه میندازه ( البته اگه usb مهم نباشه میشه گزینه های بهتری هم خرید)
    مابقی بودجتون میمونه برا کامپوننت (که با این بودجه نهایت یک جفت میشه خرید) +آمپ+ساب
    ماشینتون رو مشخص کنید و نوع و سبک صدای دلخواهتون تا دوستان بهتر راهنماییتون کنند.

5. این کاربر از R.PM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام
    شما برا یه سیستم رو به کیفیتی به حداقل یک جفت کامپوننت (ترجیحا تو در جلو) + یک سابووفر کیفیتی + هدیونیت خوب + آمپ یا آمپهایی که درایوراتو راه بندازه احتیاج داری
    x700 تو رنج خودش خوبه و کارتونو راه میندازه ( البته اگه usb مهم نباشه میشه گزینه های بهتری هم خرید)
    مابقی بودجتون میمونه برا کامپوننت (که با این بودجه نهایت یک جفت میشه خرید) +آمپ+ساب
    ماشینتون رو مشخص کنید و نوع و سبک صدای دلخواهتون تا دوستان بهتر راهنماییتون کنند.

ماشینم پرایده 132 و ایرانی پاپ گوش میگیرم و آهنگای راک رو میپسندم مثلا پینک فلوید و آناتما

لطفا مدل کامپوننت و ساب و آمپ رو برام مشخص کنین که با این هد یونیته هماهنگ باشه ( میخوام حتما usb ساپورت باشه حالا جلو یا عقب مهم نیست برام بلوتوس و کارت اس دی و اپل و ... اینا مهم نیست )
    اگه تو این رنج قیمت هد یونیت بهتری نسبت به x700 هست هم برام بگین . تمام زوایا بررسی کنم بعد اقدام به خرید کنم
    پیشاپیش از راهنماییتان کمال تشکر رو دارم

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید همون 312 که گفتم گرفتم و اینو نگفتم که نهایت هزینه که میتونم واسه آمپ داشته باشم 400 تا 500 هست
    آقا حمید اگه نخوام خرج آنچنانی کنم سقف بودجه رو واسه آمپ و باند و اکسسوری 1200 تا1400 در نظر دارم چون واقعا در توانم نیست خرجی بیش از این داشته باشم چون قسط و بدهکاری زیاد دارم
    خواسته ی من از سیستم کیفیت و بیس بالا هست و ذره ای با تیزی و تریبل هم نمیتونم کنار بیام
    سلام
    خب مسلمه با این بودجه نمیشه توقع بالائی داشت.تو این بازار الان فعلا باید از برندهای آلپاین ،هرتز ، راکفورد، گرند زیرو، کن وود یا پایونیر جنستون رو تهیه کنید.اگر بخواهید به صدای مورد نظرتون برسید با این بودجه ها نمیشه.تیزی اسپیکر مربوط به جنس و متریال مصرفی اون هست.جنس تیوتر خیلی مهمه.بعد اون آمپلیفایر تغذیه کننده اش هست.
    امیر جان.بازم فکر کن.شما اگر صدای خوب میخوای و از من بیسواد کمک میگیری،عرض میکنم اگر خوب هزینه نکنی نه تنها به مقصودت نمیرسی بلکه پولت رو میریزی تو جوی آب.
    راستی فرق آمپ مونو و استریو چیه و کارایی هر کدوم رو هم بگید یه ذره از اکابر بیام بالاتر
    آمپ مونو طراحی شده برای درایو کردن ساب ووفرها.ولی آمکپلیفایرهای استریو هم برای اسپیکرها استفاده میشه و هم برای ساب ووفرها در حالت بریج.
    سلام
    سوالم اینه که اگر فیش هایی که وارد امپ می شن رو جدا کنیم،صدای باندا قطع می شه یا فقط ارتباط با امپ دیگه ندارد؟
    اگر منظورتون از فیش ، فیشهای کابل RCA هست،بله دیگه هم صدای کانال مربوطه قطع میشه و هم ارتباطش.
    اگر سیم برق که از پخش وارد آمپ میشه رو قطع نمائید آمپ خاموش میشه.
    سلام آقا حمید.
    میشه لطفا بفرمایید برای ساب 3003D4 پایونیر و باند 7158 چه آمپی باید بگیرم؟؟؟توان خروجیه سابه 600 واته.
    و یه سواله دیگه اینکه من دوتا ساب که دقیقا یه مدل بودن و یه آهنگ روش پخش میشد رو دیدم یکیشون قشنگ بیس نرم میزد و حرکتش موجی بود ولی اون یکی کمی خشک تر بود و حرکتش موجی نبود زیاد. میشه بفرمایید دلیلش چیه؟؟؟
    دلیلش تفاوت قدرته آمپه؟؟؟ یا تنظیماته پخش؟؟
    یه مسلمون پیدا شه جوابه مارو بده فردا برم واسه نصب.قاطی کردم بخدا اصن!
    راستی بجز آمپ و ساب نباید کاره دیگه ای بکنم که؟؟ و اینکه ساب باکس چه مدلی باید بگیرم براش؟؟؟
    مرسی از پاسخاتون پیشاپیش

Sent from my SM-N900 using Tapatalk 2
    برای ساب باید یه مونو قوی بگیری.برای 7158 هم 100 وات کافیه.مطمئنا مونوئی که بخواد 600-700 وات روی 2 اهم بده قیمتش پائین نیست.
    در مورد اون دوتا ساب ،باکسشون چی بود؟باکس کاملا مهمه.ساختش حجمش. اگر پورتد بوده فرکانس تیونش چند بوده.
    بعد میرسه به آمپش.اون چی بوده؟برق و انرژی چی؟
    یه صدای خوب رو باید به همه چیزش توجه کرد.
    با سلام و خسته نباشید
    بنده چند ماه پیش 1 جفت باند 718ex کنوود خریدم اما متاسفانه اون چیزی میخواستم نبود (صداش خیلی تیزه و بیسش خشک و ضعیفه ) یکی از دوستام میگه احتمالا مشکل از آمپلیم باشه که شاید سوخته !
    خودم میخوام صدای شفاف و قوی و با بیس نرم داشته باشم !
    میخواستم نظر دوستان رو بپرسم که : یه آمپ جدید بندازم (527 کنوود) یا اینکه باندامو عوض کنم ( نظرمم 6965v2 پایونییر یا 6995ex کنوود هستش )
    خییییلی ممنون
    EX صدای خوبی نداره. به نظر من ردش کن بره.
    من هنوز صدای با کیفیت تو 9*6 ها غیر از CO609 نشنیدم.البته با آمپ خوب.
    من فکر میکنم 6965 بهتر باشه.
    سلام حمید جان خسته نباشی ، ماشینو عوض کردم رانا گرفتم ، میخاستم بدونم سایز باند های تویه درب رانا با 206 یکیه یا فرق میکنه ؟ 2تا باند برای درهای جلو و 2تا باند برای درهای عقب میشه بهم معرفی کنی کیفیت برای خیلی مهمه ، آمپ نمی بندم ،پخش هم فابریک کارخونس فعلا جواب منو میده ، بودجه هم هرچی ارزون بهتر ، دستت درد نکنه
    سلام به سلامتی مبارک باشه.رانا هم همون 206 هست جلو 16 و عقب 13 میخوره.اسپیکر کواکسیال میخوای یا کامپوننت؟بدون آمپ و مستقی به پخش؟
    سلام
    دوست عزیز با این بودجه نمیتونید به هدفتون برسید.پیشنهاد میکنم بودجتون رو افزایش بدید یا مثل اکثر دوستانی که خدمتون عرض کردم خورد خورد برید جلو و قطعات رو تهیه نمائید.
    در مورد پخش انتخاب خوبیه.
    در مورد ووفر همین اسپیکرهائی که تو همه خودرو ها هست اون صفحه گرد یا بیضی ،ووفر نام داره و وظیفه اون هم پاسخ به فرکانسهای پائین هست. مثل:

ساب ووفر اسپیکری هست که وظیفه اون پاسخ فرکانسی پائین و تا ماکزیمم 100 هرتز هست.اغلب داخل باکس و داخل صندوق نصب میشه.

برای کسب اطلاعت بیشتر به لینکهای داخل امضاء بنده رجوع بفرمائید

8. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خلیج همیشه فارس

پيش فرض

سلام

دوست عزیز با این بودجه نمیتونید به هدفتون برسید.پیشنهاد میکنم بودجتون رو افزایش بدید یا مثل اکثر دوستانی که خدمتون عرض کردم خورد خورد برید جلو و قطعات رو تهیه نمائید.
    در مورد پخش انتخاب خوبیه.
    در مورد ووفر همین اسپیکرهائی که تو همه خودرو ها هست اون صفحه گرد یا بیضی ،ووفر نام داره و وظیفه اون هم پاسخ به فرکانسهای پائین هست. مثل:

ساب ووفر اسپیکری هست که وظیفه اون پاسخ فرکانسی پائین و تا ماکزیمم 100 هرتز هست.اغلب داخل باکس و داخل صندوق نصب میشه.

برای کسب اطلاعت بیشتر به لینکهای داخل امضاء بنده رجوع بفرمائید

مرسی من لینکا رو خوندم اطلاعات خوبی کسب کردم متشکر
    ولی هنوز برا انتخواب ووفر و آمپلی که با این هدیونیتم مچ باشه مشکل دارم چون باید شنیده باشی صداشون رو
    اگه لطف کنید چند مدل پیشنهاد بدید متشکر میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان.من پخش 4550 پایونیر با امپ 6500f پایونیر و باند 6975 v2 دارم.سابم سوخته.میخواستم یه سابو یه امپ دیگه بم معرفی کنین.قبلا داداش حمید گفتن امپم ضعیفه خودمم کاملا میبینم.واس همین یه امپ میخوام فقط واس ساب جدید.قیمت دوتاشم از 600 تومن بیشتر نباشه.حالا یکم بیشتر هم عیب نداره.بیس نرم میخوام که مثل پایونیر نکوبه اذیت نکنه. ساب Sony XS-GTX121LT چطوره؟یا گلیدن؟ممنون میشم راهنمایی کنید.راستی وولومو میبرم بالا افت کیفیت صدا واس خاطر امپه یا پخش؟شایدم واس بانده؟!
    راستی چیزی که معرفی میکنید تا حد امکان بیسش از 305 پایونیر سری مکزیک کمتر نباشه.میدونید که قضیه ی رو کم کنیه
    Last edited by mehran_i9100; 23-10-2014 at 23:04. دليل: یه مورد یادم رفته بود

پروفشنال لنگرود1371's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام سلام
    من اومدم با کنجکاوی های دوباره
    اقا یه ساب بی نام نشونی دستم رسیده 8 اینچ 4 اهم 100 ار ام اس
    میخوام بی امپ ازش صدا بگیرم

دفترچه رو نگاه کردم دیدم خروجی rca زذه 1/2 70 وات حدس میزنم یا 70 هست یا 35

راه داره با این فیش دوتا سیم از سر aux بگیرم بدم ساب؟
    به نظرتون میتونه بلرزونه؟

12. 2 کاربر از لنگرود1371 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amir_9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان،من یه ساب HQR3000 خریدم و تو باکس Maxeeder انداختم(35لیتری)،متاسفانه صدای مطلوبی نمیده (آینه ها کلا میلرزن ولی 2متر بقل ماشین بوم بوم ساب حس نمیشه)،دوستمم همین ساب رو داره ولی تو باکس پورت خطی انداخته (ساب اونو گذاشتیم تو مایشن من صندوق کلا به لرزه افتاده بود)،حالا باکس اون 45سانت بود دیگه لیتراژشو سر در نمیارم،بیشتر هم آهنگ های رپ و لوباس گوش میدم .
    از دوستان میخوام یه باکس خوب و با اندازه های دقیق پیشنهاد کنن که بتونم بهترین صدارو بگیرم،(و صندوق صدا بده)در ضمن ماشین هم پراید 131 هست .
    ساب در باکس فعلی :

اطلاعاتی که روی جعبه ساب نوشته :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •