تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 243 از 421 اولاول ... 143193233239240241242243244245246247253293343 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,421 به 2,430 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

سلام
    تو دانشگاه با خیلی از دخترا تو دانشگاه دوست معمولی هستم و از این نظر مشکلی ندارم!!! سوالم اینه اگه کسی تو محوطه دانشگاه ببینم ازش خوشم بیاد چطوری بیاد رفتار کنم؟!؟! آخه محیط دانشگاه بسته است (حالا هرچقدر هم که میخواد بزرگ باشه) و خیلی از دخترا نمیخوان که تو دانشگاه با کسی ارتباط برقرار کنن (اینو چند باری از همین دوستام شنیدم)! چند باری هم دیدم که یه پسری حالا به هر طریقی پیشنهاد داده و دختر جواب رد داده خود این موضوع بعدا برای پسره تبدیل به مشکل شده و تو کل دانشکده پیچیده که فلانی به دختره پیشنهاد داده و دختره ضایعش کرده! چند باری این مدل بچه بازی هارو به چشم دیدم و سر همین بچه بازی ها خیلی ها به مشکل خوردن!!! یعنی به حدی که بعضی وقت ها شک میکنم اینایی که دارم میبینم کم کم 20 سال سن دارن!!!
    سلام دوست عزیز

من درسم تموم شده.5 سال تو دانشگاه بودم و هنوزم جنس مخالف رو درست نشناختم !!!

توی دانشگاه هر کس شخصیت خاص خودش رو داره اما در مورد رفتارهای پسران و دختران کلیاتی هست که به مرور متوجه میشی

یه تیپ دخترا هستند که از تربیت خانوادگی آزادی برخوردارند.اینا تو دانشگاه به راحتی با پسرها ارتباط برقرار میکنند و تو گروه های مختلف و اکیپهای گردشی حضور فعال دارن
    یه دستشون اصلا تو فاز جنس مخالف نیستن و هیچ کاری برای جلب توجه پسرها انجام نمیدن

یه دسته که فکر کنم مدنظر شماست همون هایی هستند که احیانا شاید دنبال شوهر یا دوست پسر هستند.اما نمیخوان تو محیط دانشگاه کسی امارشون رو داشته باشه.اینها تو محیط دانشگاه به هیچ کس جواب بله برای هیچ موردی نمیدن...اما بیرون دانشگاه میشه باهاشون ارتبط برقرار کرد نمونه هاشو فراوان دیدم.یه عده البته این دسته رو با حیا و یا اینکه فکر میکنند اهل رفیق بازی و این حرف نیستند ...اما سخت در اشتباهند.این دسته کاملا زرنگ تشریف دارن.پاش بیوفته با چند نفر هم رابطه برقرار میکنند...

پس مواظب این دسته باش...رفتار و کردارشون گول زنندس...فکر نکنی از اون دخترهای خاص و مغرور که به هیچ پسری توجه نمیکنند هستند...درست برعکسشه...

2. 7 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال king_darkness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

درود.
    علت اینکه خیلی از دخترا در دانشگاه به پسرای هم ورودی شون جواب رد میدن به خاطر بچه بازی نیست !
    اتفاقا وقتی به ورودی های سال های بعدی نگاه میکنم این قضیه که شما گفتید کمتر میبینم
    ولی هنوز درک نمیکنم چرا باید دوست من بدلیل دادن پیشنهاد به یه نفر انگشت نمای دیگران بشه !!!

سلام دوست عزیز

من درسم تموم شده.5 سال تو دانشگاه بودم و هنوزم جنس مخالف رو درست نشناختم !!!

توی دانشگاه هر کس شخصیت خاص خودش رو داره اما در مورد رفتارهای پسران و دختران کلیاتی هست که به مرور متوجه میشی

یه تیپ دخترا هستند که از تربیت خانوادگی آزادی برخوردارند.اینا تو دانشگاه به راحتی با پسرها ارتباط برقرار میکنند و تو گروه های مختلف و اکیپهای گردشی حضور فعال دارن
    یه دستشون اصلا تو فاز جنس مخالف نیستن و هیچ کاری برای جلب توجه پسرها انجام نمیدن

یه دسته که فکر کنم مدنظر شماست همون هایی هستند که احیانا شاید دنبال شوهر یا دوست پسر هستند.اما نمیخوان تو محیط دانشگاه کسی امارشون رو داشته باشه.اینها تو محیط دانشگاه به هیچ کس جواب بله برای هیچ موردی نمیدن...اما بیرون دانشگاه میشه باهاشون ارتبط برقرار کرد نمونه هاشو فراوان دیدم.یه عده البته این دسته رو با حیا و یا اینکه فکر میکنند اهل رفیق بازی و این حرف نیستند ...اما سخت در اشتباهند.این دسته کاملا زرنگ تشریف دارن.پاش بیوفته با چند نفر هم رابطه برقرار میکنند...

پس مواظب این دسته باش...رفتار و کردارشون گول زنندس...فکر نکنی از اون دخترهای خاص و مغرور که به هیچ پسری توجه نمیکنند هستند...درست برعکسشه...
    اتفاقا بیشترشون از همین تیپی هستن که شما گفتید!!! اگرم نباشن دوستاشون میکشنشون به این راه(به چشم دیدم)
    همیشه هم سعی میکنم رابطه ام با این دسته فقط در حد سلام و علیک باشه(سر همین طرز رفتار یه سری میگن که من خودم میگیرم!!!)

حالا سوال اینکه اگه طرف مقابل از یه دانشکده دیگه باشه و فقط به طور اتقاقی تو دانشگاه دیده باشمش چی کار باید بکنم؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

این مورد اتفاقا برای خانمها بیشتر اتفاق میفته متاسفانه اقایون میبینند خانومی حجاب داره باز دست دراز میکنند برای دست دادن!
    بهترین کار اینه که دستتون رو روی سینه بگذارید اندکی خم بشید به نشانه احترام (کاری که خانومها هم در قبال مردی که دستش رو برای دست دادن دراز میکنه باید انجام بدن)ایشون هم دستش رو جمع خواهد کرد
    جز این راهی نداره بار بعد ایشون حواسش جمع میشه در برخورد باشما باید چطور برخورد کنه هرچند بعضی ها متاسفانه تکرار میکنند
    جای ناراحتی وجود نداره همونطور که ایشون حق انتخاب داره که حجاب کنه یا نکنه، شما هم حق انتخاب دارید
    پس به عقیده شما تقصیر بنده نیست که ایشان ناراحت شده اند. بنده سرم را خم نخواهم کرد زیرا این کار ویژه پروردگار است و جلوی انسان به خصوص زن نباید سر خم کرد.
    با تشکر

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

پس به عقیده شما تقصیر بنده نیست که ایشان ناراحت شده اند. بنده سرم را خم نخواهم کرد زیرا این کار ویژه پروردگار است و جلوی انسان به خصوص زن نباید سر خم کرد.
    با تشکر
    وا مگه من گفتم رکوع کنید؟
    نشون دهنده ادب هست
    ولی خب وقتی شما بطور کل خانومها رو ادم فرض نمیکنید دیگه چه صحبتیه؟ ناراحت شد که شد مگه براتون مهمه؟

6. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

پس به عقیده شما تقصیر بنده نیست که ایشان ناراحت شده اند. بنده سرم را خم نخواهم کرد زیرا این کار ویژه پروردگار است و جلوی انسان **** نباید سر خم کرد.
    با تشکر
    به نظر من شما داری یه چیز کوچیک الکی بزرگ میکنی
    شما به هر دلیلی که برای خودتون موجه هستش از دست دادن به خانوم ها معذوریت اگه کسی بهش برمیخوره مشکل خودشه و اگر وجدانتون ناراحت میشه دلیلتون براش توضیح بدید
    درضمن این تیکه از جملتون که نوشتید "به خصوص زن" بهتره پاک کنید

8. 4 کاربر از king_darkness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

حالا سوال اینکه اگه طرف مقابل از یه دانشکده دیگه باشه و فقط به طور اتقاقی تو دانشگاه دیده باشمش چی کار باید بکنم؟؟
    دقیقا نیت شما چیه؟

میخواین دوست بشید...؟

اگر اینطوره این نظر شخصی منه که کار اشتباهی میکنید.باور کنید دوست شدن با جنس مخالف مضراتش به شدت از فوایدش بیشتر.یه سرچی تو نت کنید متوجه میشید...

10. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

وا مگه من گفتم رکوع کنید؟
    نشون دهنده ادب هست
    ولی خب وقتی شما بطور کل خانومها رو ادم فرض نمیکنید دیگه چه صحبتیه؟ ناراحت شد که شد مگه براتون مهمه؟
    بنده هر گونه سر خم کردن را اشتباه می دانم و قصد توهین به زنان ندارم ولی معتقدم: الرجال قوامون على النساء و فکر می کنم مردان نباید طوری رفتار کنند که گویی ضعیف تر و پایین تر از زنان هستند.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

دقیقا نیت شما چیه؟

میخواین دوست بشید...؟

اگر اینطوره این نظر شخصی منه که کار اشتباهی میکنید.باور کنید دوست شدن با جنس مخالف مضراتش به شدت از فوایدش بیشتر.یه سرچی تو نت کنید متوجه میشید...
    من میخواستم دیس لایک کنم جاش تشکر شد پاک هم نمیشه گفتم نگید نگفتی

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

13. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دقیقا نیت شما چیه؟

میخواین دوست بشید...؟

عزیز بار اولم ک نیست میخوام با کسی دوست بشم!
    فقط با این شرایطی که گفتم دانشگاه داره یکم راهنمایی میخواستم که سنگ رو یخ نشم!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

[حذف شد]

عزیز بار اولم ک نیست میخوام با کسی دوست بشم!
    فقط با این شرایطی که گفتم دانشگاه داره یکم راهنمایی میخواستم که سنگ رو یخ نشم!
    اگه واقعا به فکر غرورتی بهتره پا پیش نزاری تا سنگ روی یخ هم نشی...
    دختره هم اگه از شما خوشش بیاد خودش پا پیش میزاره نیازی نیست شما به خودتون زحمت بدین ...
    Last edited by Ezel; 20-10-2014 at 12:05. دليل: انحراف تاپیک

16. 3 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •