سلام دوست عزیز. اینکه میبینید کسی پاسخ نمیده برای این هست که ممکنه تا به حال اسم این کالا به گوششون نخورده باشه.مثل خود بنده. نه دیدم نه شنیدم همچین پخشی رو.
[QUOTE=hamidana;8424435]
خواهش میکنم.
کامپوننت اگه بتونی آلپاین SPG-17CS گیر بیاریم کامپ خوبیه.حدود 370تومن قیمتش بوده.
اگر آمپلیفایر دارید چک بفرمائید که کابل برق و RCA از یک طرف کشیده نشده باشن.اگر هم ندارید اتصال بدنه رو چک نمائید.
من 7158 جی وی سی رو هم بهتون پیشنهاد میکنم.
به سلامتی.ماشینتون چیه؟حداکثر تاون مالیتون چقدره؟تهران تشریف دارید؟
مخلصم رضا جان.
بله توان اعلامی ساند واقعی نیست.بد نیست.
سلام احوال شما.
نه این مدل DLS جالب نیست. یادمه یکی از پچه ها سه کانالش رو خریده بود 130 وات هم خروجی میداد ولی راضی نبود.
بله اگر اهل ویبره و فرکانس پائین هستید باید ساب 15 تهیه نمائید.با باکس پورتد بزرگ و فرکانس تیون پائین.
دیجیتال دیزاین اغلب سابهای SPL و مخصوص مسابقه تولید میکنه. کمیابه.قدرت بالائی داره ولی کیفیت آنچنانی نداره.
ارت کوئیک که نمایندگیش جمع شد اونم خیلی کمیابه ولی مدل DBXI ش ویبره خالص میزد.یادمه XmaX ش حدود 3 سانتیمتر بود
کیکر مدل L7 15 اینچ اگر گیرت بیاد خیلی عالیه برای Low Bass ولی اونم نمایندگی نداره. مدل CVX15 ش هم جزو سابهای کیفیتی و قدرتی هست.
آلپاین تایپ R15 که یه زمانی جیگر طلای خودم بود یادش بخیر .اونم سلطان Low Bass بود. خدا منو ببخشه چقدر شیشه ها رو به لرزه در میاوردم و دزدگیر ماشینها رو به صدا در میاوردم.جوون بودم و جاهل(دور از جون جوونهای این فروم جسارت نباشه)
خلاصه اگر میخوای وارد عرصه فرکانس پائین بشی باید:
1-اکسسوری و کابل برق 0 گیج استاندارد تهیه کنی
2-دینام و باطری قوی نیاز داری
3-آمپلیفایر مونو 1000 وات حد اقل نیاز داری
4-باکس بزرگ (حدود 100لیتر) نیاز داری
5- یکی از این سابهائی که عرض کردم رو باید تهیه کنی.اگر هم ساب از این بهتر میخوای و دوست داری تک باشی و پوز همه اینها رو بزنی گلیدن SPL12 رو پیشنهاد میکنم ولی با آمپش حدود 3.5 در میادمرد میدونی بیا وسط و خاطرات من رو هم تازه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]