تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 241 از 421 اولاول ... 141191231237238239240241242243244245251291341 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,401 به 2,410 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

من الان 1 سالی میشه به موضوعی که واقعا بهش فکر نمیکنم دختر و دختربازی و این ادا اطفاراست ...
    اونوقت نمیدونم چرا هرکی از راه میرسه به من انگ دختر باز بودن رو میزنه!!! پدر و مادر ، فامیل ، همسایه ... نمیدونم والا چه وضشه ...
    والا الان هرکی دختر باز نباشه میگن یه مشکلی داره و پشت سرش حرف میزنن

2. 4 کاربر از M0RTEZA_R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

والا الان هرکی دختر باز نباشه میگن یه مشکلی داره و پشت سرش حرف میزنن
    اونو جوونا به همدیگه میگن ... مثلا یکی که توی این بابها نباشه میگن اسگله یا یه همچین چیزی .... (یک مشت کودن که دختر بازی رو ارزش و شان و شئونات میدونند...)
    اما اینکه بزرگترا به چشم یک جوون علاف و هرزه گرد و هوس باز بهت نگاه کنند و اصلا چنین فردی نباشی خیلی سخت تره ...
    Last edited by banii; 16-10-2014 at 18:23.

4. 5 کاربر از banii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

دوست عزیزم ، به حرف کسی گوش نکن ، اگه پشت سرت حرف در میارن و بهت تهمت میزنن محل شون نذار ، اگه جبهه گیری نکنی خودشون خسته میشن و دست میکشن .
    به حرف دیگران که شما دختر باز نمیشی !

6. 2 کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن توسعه و ساخت بازی Reza Azimy_RW's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

سلام دوستان
    دیشب واسه من یه داستانی پیش اومد خیلی فکرمو درگیر کرده نمیدونم کار درستی کردم یا نه
    دیشب بعد از یک ماه یکی از رفیقای قدیمیمو دیدم . یکم با هم نشتیم که متوجه شدم به شدت تو توهمه ! قبلا اهل این مسائل نبود زیاد واسه همین باورم نمیشد بعد کم کم فهمیدم خیلی زیاد شیشه کشیده . اصلا کنترلش دست خودش نبود یهو داد میزد , حرفای بی ربط میزد , از جا میپرید , چشاش چپ میشد و ... میگفتم باو الان میان میگیرنمون آرومتر حرف برن میگفت من که بلند حرف نمیزنم یا میگفت دست خودم نیست خودم نمیفهمم چی میشه ! خلاصه به منم خیلی دری وری گفت کلا خیلی بیشعور شده بود ولی من گذاشتم پای حال خرابش که اصلا متوجه نبود چیکار میکنه . گفت منو برسون در یه مغازه .. بردمش اونجا تو راه به شدت تابلوبازی در میاورد به حدی که من نگران بودم الان پلیس بیاد مارو بگیره ! تازه به من میگفت تو چی زدی چرا اینقد تو توهمی !!ً!
    خلاصه من دیدم خیلی جلو ملت داره آبرو ریزی میکنه( باور کنین اینقد تابلو بود که اگه پلیس ما رو میدید صد در صد میگرفتمون )وقتی پیاده شد رفت توی مغازه رفتم ! الان عذاب وژدان دارم که چرا ولش کردم به نظر شما کار اشتباهی کردم ؟! میگم کاش تا خونه رسونده بودمش یه موقع کار دست خودش نده

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام دوستان
    دیشب واسه من یه داستانی پیش اومد خیلی فکرمو درگیر کرده نمیدونم کار درستی کردم یا نه
    دیشب بعد از یک ماه یکی از رفیقای قدیمیمو دیدم . یکم با هم نشتیم که متوجه شدم به شدت تو توهمه ! قبلا اهل این مسائل نبود زیاد واسه همین باورم نمیشد بعد کم کم فهمیدم خیلی زیاد شیشه کشیده . اصلا کنترلش دست خودش نبود یهو داد میزد , حرفای بی ربط میزد , از جا میپرید , چشاش چپ میشد و ... میگفتم باو الان میان میگیرنمون آرومتر حرف برن میگفت من که بلند حرف نمیزنم یا میگفت دست خودم نیست خودم نمیفهمم چی میشه ! خلاصه به منم خیلی دری وری گفت کلا خیلی بیشعور شده بود ولی من گذاشتم پای حال خرابش که اصلا متوجه نبود چیکار میکنه . گفت منو برسون در یه مغازه .. بردمش اونجا تو راه به شدت تابلوبازی در میاورد به حدی که من نگران بودم الان پلیس بیاد مارو بگیره ! تازه به من میگفت تو چی زدی چرا اینقد تو توهمی !!ً!
    خلاصه من دیدم خیلی جلو ملت داره آبرو ریزی میکنه( باور کنین اینقد تابلو بود که اگه پلیس ما رو میدید صد در صد میگرفتمون )وقتی پیاده شد رفت توی مغازه رفتم ! الان عذاب وژدان دارم که چرا ولش کردم به نظر شما کار اشتباهی کردم ؟! میگم کاش تا خونه رسونده بودمش یه موقع کار دست خودش نده

کار شما درست بود چون هیچ وظیفه ای در قبال اون ندارید. حتی اگه بیشتر باهاتون میموند ممکن بود براتون مشکل ساز بشه مثلا گیر پلیس بیفتید یا هراتفاق ناگوار دیگه،
    کلا از آدم های معتاد چه دوست چه فامیل دوری کنید تا زمانی که معتاد نبودن باهاشون بودید درست اما وقتی معتاد شدن یه خط دورشون بکشید. این حرفا که من باید مراقبش باشم تا کار دست خودش نده دلسوزی های بی جهت هستش چون نه کاری از دست شما بر میاد نه اینکه میتونید ترکش بدید.

9. 7 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون دوست عزیز درست میفرمایید عذاب وژدانم تغریبا از بین رفت
    ولی اینطوری فکر کردن در مورد فرد معتاد هم درست نیست بالاخره هیچ کس که نمیخاد اینجوری بشه . البته در مورد دلسوزی درست میگید میدونم فایده ای نداره و از دست کسی کمکی بر نمیاد منم قصد دخالت تو زندگیش نداشتم فقط گفتم کاش رسونده بودمش یه موقع ...
    Last edited by Atghia; 17-10-2014 at 19:04. دليل: لطفا از الفاظ مناسب استفاده کنید!

11. این کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

اعتیاد بیماریه و باید درست درمان بشه
    روش ارتباط با کسایی که به شیشه اعتیاد دارن با بقیه فرق داره و باید خیلی با محتاط برخورد کرد باهاشون.
    دوستی دارم که مشاور اجتماعی توی یکی از مراکز درمان و ترک اعتیاده و خیلی تعریف های ناگواری از برخوردش با معتادان شیشه زده.
    چون این افراد اصلا قابل کنترل نیستند و نمیفهمند دارن چه کار میکنن
    شما باید جوری با دوستتون رفتار کنید که اول از همه به خودتون اسیبی نزنید چون حرف زدن و راهنمایی کردن و نصیحت کردن این ادما کار من و شما نیست،اون پزشک روانشناس کچل میشه تا شیشه ای رو اصلاح کنه که اغلبم جواب نمیده.
    اگر خیلی میخواهید کمکش کنید با یه مرکز ترک اعتیاد هماهنگ کنید تا بیان ببرش و ترکش بدن که البته توی کیسایی شیشه ای که دیدم ترک نکردن بعد از اینکه از کمپ اومدن باز ادامه دادن،ولی بازم برای روحیشون خوبه همون 2 3 ماه کمپ

13. 5 کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    بخش جنوبی فروم که هوای خنکتری داره...اصولا اونجا پلاسم

پيش فرض

آقا عذاب وجدان نداشته باش ولی بجای اینه توی فروم آمارش رو بگیری چرا یک زنگی (یا آماری از جایی)بهش نمیزنی؟

حالا موضوع اینه ایشون دیشبم شما جمعش میکردی امروز یا یکی دیگه از روزهای خدا یکجوری دیگه به باد میرفت.

البته یا نبود قبول مسئولیت کرد(رسوندن آدم مست ونعشه) یا باید تا توی رختخواب بردشون.

15. 2 کاربر از هویج فرنگی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    بی سرزمین تر از باد

پيش فرض

شما باید جوری با دوستتون رفتار کنید که اول از همه به خودتون اسیبی نزنید چون حرف زدن و راهنمایی کردن و نصیحت کردن این ادما کار من و شما نیست،اون پزشک روانشناس کچل میشه تا شیشه ای رو اصلاح کنه که اغلبم جواب نمیده.
    درسته یه جورایی خترناک هم میزد !
    در مورد نصیحت که بچه دو ساله هم میتونه نصیحت کنه قبول دارم تاثیری نداره و هیچ وقت این کار مسخره رو نکردم .پزشک روانشناس هم هیچوقت نصیحت نمیکنه !

به هر حال از راهنمایی همه دوستان ممنونم استفاده کردم

17. 2 کاربر از Reza Azimy_RW بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با سلام
    وقی کسی میگه در خدمتم ، یا درخدمتتون هستم باید چی بگی ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •