تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 952 از 1049 اولاول ... 4528529029429489499509519529539549559569621002 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,511 به 9,520 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    تی وی lg la66000 دارم کیفیت صدا ی خوبی نداره
    دو مدل سینمای انتخاب کردم به نظرز شما کدومش بهتر
    lg lh 985 xbh
    lg bh9530tw
    واقعا این صدای 9 کاناله و صدای سه بعدی ارزش خرید داره
    یا مثل تی وی سه بعدی بی ارزشه ؟
    اکانات مورد نیاز
    بی سیم بودن اسپیکر- simplink-Wi-Fi Direct-Miracast™-ساپروت mkv و زیر نویسو هماهنگ شدن با تی وی
    چه مدلی پیشنهاد می کنید
    ممنون
    هر دو مدل خوبند.مدل های نزدیک به همی هستند.
    خودت درگیر این بازی های تبلیغاتی نکن.(9کاناله-صدای سه بعدی)
    در مورد ساپورت mkv و زیرنویس فارسی؛به علت مهم بودن این مورد برای شما و پیروی نکردن سینماها از استاندارد خاصی بهتره فرمت مورد نظرت بریزی رو فلش و ببری تو نمایندگی و قبل از خرید تست کنی.
    من هم بعید میدانم سینمای خانگی فرمت MKV و زیرنویس فارسی را نمایش دهد.البته شما که تلویزیونتان این فرمت و زیرنویس را نمایش میدهد. پس فکر میکنم شما هر سینمای خانگی که بگیری میتوانی از تلویزیونت خروجی صدای اپتیک بگیری برای سینمای خانگی و فقط صداها را سینما پخش کند.
    درسته؟

2. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

من هم بعید میدانم سینمای خانگی فرمت MKV و زیرنویس فارسی را نمایش دهد.البته شما که تلویزیونتان این فرمت و زیرنویس را نمایش میدهد. پس فکر میکنم شما هر سینمای خانگی که بگیری میتوانی از تلویزیونت خروجی صدای اپتیک بگیری برای سینمای خانگی و فقط صداها را سینما پخش کند.
    درسته؟
    کدوم مدل رو بردارم ارزش داره دو میلیون هزینه کنم ؟
    یا مدل ارزون تر بردارم ؟به نظر شما چه کار کنم ؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کدوم مدل رو بردارم ارزش داره دو میلیون هزینه کنم ؟
    یا مدل ارزون تر بردارم ؟به نظر شما چه کار کنم ؟
    این دیگه به شماست که چقدر بخواهی هزینه کنی.

اما دو نکته مهم:
    شما میتوانی انواع DVD خور یا bluray را انتخاب کنی که باید ببینی به دیسک بلوری دسترسی داری یا نه.

ضمن اینکه دقت کن فیلمهای MKV حجم پایین، صدایشان معمولا دو کاناله است. آنهایی که حجم بالای 3-4 گیگ دارند، معمولا صدایشان چندکاناله است که بشه به خوبی در سینمای خانگی حسش کرد. باید ببینی که فیلمهایی که داری صدایشان چطور است.

5. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

به نظر می اید شما هنوز نمیدونمی سیستم صوتی یا سوتی چی هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

سلام اقا رایان گل گلاب چرا این پستهای من رد رابطه با این فرد کلاهبردار که یک سات زده و هی ملت رو شبیه چیزه دیگر فرض میکنه اسمشو نمی گم
    اقای ب ه ر ر زنگ ب ر ز ی ن هست پاک کردید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

مانیتور شاید یکم در موزیک بهتر باشه اما برای فیلم خیلی ضعیف و مخصوصا در باس کم میاره. تویتر مانیتور ادیو ضعیف و زود میسوزه و طاقت جریان بالا نداره. برای همین با پایونیر میفروشن چون پایونیر هم جریان کمی داره.
    اقا داووود شما چر اینقدر گرون فروشی روی یک سی دی چند می خوری؟ شما مجوز قانونی هم دارید؟

پروفشنال p30g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان 1 تومن چه مدلی پیشنهاد میدید
    تفکیک خوبی داشته باشه

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام اقا رایان گل گلاب چرا این پستهای من رد رابطه با این فرد کلاهبردار که یک سات زده و هی ملت رو شبیه چیزه دیگر فرض میکنه اسمشو نمی گم
    اقای ب ه ر ر زنگ ب ر ز ی ن هست پاک کردید؟
    سلام
    بهزاد جان بخاطر اینکه ما اینجا سعی داریم به دوستان توی خریدشون کمک کنیم.هر کسی هر جایی کلاهبرداری می کنه که به ما مربوط نیست.اگر کسی اینجا تبلیغ جنسش کنه جلوش گرفته میشه,نیازی نیست ما تبلیغ کنیم که چه کسی کلاهبرداره.

11. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام ممنون ميشم كمكم كنيد ؛ من سينماى خانگى lhw995 ال جى رو خريدم ؛ از نمايندگى اومدن نصب كردن و هر چهار باند به اضافه ساب كار كردن ؛ اما بعدا خودم جاهاى اسپيكرا رو عوض كردم تغيير دكور دادم اما از اون موقع هر كارى ميكنم اسپيكرهاى وايرلس صدا نميدن همه اتصالات رو هم چك كردم درسته دانگل بيسيم هم روى دستگاه نصبه ؛ بعد اين درسته كه ميگن دستگاه وايرلس حتما بايد رو به روى دستگاه پخش باشه تا اسپيكرهاى بى سين كار كنن؟! نميشه مثلا دستگاه وايرلس كنار دستگاه پخش بلو رى باشه؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام ممنون ميشم كمكم كنيد ؛ من سينماى خانگى lhw995 ال جى رو خريدم ؛ از نمايندگى اومدن نصب كردن و هر چهار باند به اضافه ساب كار كردن ؛ اما بعدا خودم جاهاى اسپيكرا رو عوض كردم تغيير دكور دادم اما از اون موقع هر كارى ميكنم اسپيكرهاى وايرلس صدا نميدن همه اتصالات رو هم چك كردم درسته دانگل بيسيم هم روى دستگاه نصبه ؛ بعد اين درسته كه ميگن دستگاه وايرلس حتما بايد رو به روى دستگاه پخش باشه تا اسپيكرهاى بى سين كار كنن؟! نميشه مثلا دستگاه وايرلس كنار دستگاه پخش بلو رى باشه؟
    سلام
    اگر قرار بود دستگاه وایرلس کنار پلیر باشه که دیگه نبازی به وایرلس بودن بلندگوها نبود.
    چیدمان بلندگوها به حالتی که نمایندگی برای شما چیده بود قرار بدید اگر مشکل پابرجا بود پس باید تنظیمات درست کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •