از همتون ممنونم
اگه از کیفیت ساخت لنوو نمیرسیدم حتما اونو میخریدم,ولی عده ای رفقا منو از کیفیتش میترسونن
راستی کاش سی پی یو لنوو یوگا هم h یا m بود,چون به شدت دوست دارم از لپتاپ به صورت تبلتم ازش استفاده کنم
خوشحال میشم نظرات بقیه رفقا رو هم بدونم
از همتون ممنونم
اگه از کیفیت ساخت لنوو نمیرسیدم حتما اونو میخریدم,ولی عده ای رفقا منو از کیفیتش میترسونن
راستی کاش سی پی یو لنوو یوگا هم h یا m بود,چون به شدت دوست دارم از لپتاپ به صورت تبلتم ازش استفاده کنم
خوشحال میشم نظرات بقیه رفقا رو هم بدونم
دوست عزیز دستگاه های هایبریدی که هم کارایی تبلت دارن هم لپتاپ از قدرت انچنانی برخوردار نیستن.بهتره همون لپتاپ رو بگیرین.+الان دیگه تبلت خیلی خ.ز شده دیگه تو دست هر بچه ای هستش ولی لپتاپ اینطور نیست...
قیاس سری یوگا با سری وای اصلا درست نیست ، کمی روی تصمیمتان تمرکز کنید و اول محدوده لپتاپ رو مشخص کنید برای انتخاب برند و مدل دستگاه میشه از دوستان اینجا کمک بگیرید
فقط جهت اطلاع بنده خودم یک ماه 5070 لنوو خریدم از با کیفیت ترین لپتاپهایی بوده که داشتم بدون هیچ ایراد کیفی و بهترین قیمت تو رده خودش، مشکل دیسپلی هم ندارم چون برای گیم به ال ای دی سونی وصل میشه و برای وبگردی نیازی به نور و شفافیت خیلی بالا ندارم.
منم Y5070 دارم از همه لحاظ عالیه . طراحی جالب و بی نظیر و باظرافت - سیستم سخت افزاری بی رقیب - سیستم صوتی عالی - فقط صفحه نمایشش در حد خوبه و بستگی به نیاز شما داره . من صفحه نمایش IPS براش خریدم که تو ایران هم دارند و خودم راحت عوض کردم و دارم از لپتاپم نهایتمیبرم.
سلام دوست عزیز
کیفیت قطعات به کار رفته در ایسوس و کولینگ و صداش و صفحه نمایشش بهتره.
همچنین در مدل بدون لیپ که دیجی می ده هاردشم ۱.۵ هست و از ssd هم پشتیبانی می کنه می تونید بعدا بهش اضافه کنید.
لمسی هم که بیش تر تو محیط مترو بدرد می خوره.
در کل Asus n550jk رو بهتون پیشنهاد می دم.
موفق باشید.
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوست عزیز اگه میخواین تا 3500 هزینه کنید lenovo y5070 رو بردارید،اگه بیشتر میخواهید هزینه کنید Asus n550.برتری های لنوو y5070 نسبت به asus رو که قبلا گفتم .برتری های مدل مذکور ایسوس نسبت به مدل لنوو :کیفیت ساخت،صفحه نمایش لمسی و ips،بدنه آلومینیومی،سیستم صوتی و در کل امکانات بیشتری داره...ضمنا بررسی هردو مدل رو در سایت نوت بوک چک میتونید ببینید و اولویت بندی کنید تا انتخاب بهتری داشته باشید.
از همه رفقا خیلی خیلی ممنونم، با مشاور هایی که شما بهم دادید به این نتیجه رسیدم که کیفیت لنوو و ایسوس از لحاظ سخت افزاری فرقی ندارن
نظرم رو لنوو هستش ولی به لمسی بودن لپتاپ خیلی خیلی علاقه دارم، موندم
فقط یه راهنمایی دیگه، تو سایت لنوو زده که y5070 صفحه لمسیش رو هم زده، حتی اولترا اچ دیش رو هم زده، به نظرتون میتونم تو بازار ایران گیرش بیارم؟![]()
Last edited by turkboy71; 17-10-2014 at 19:57.
دوست عزیز اگر اختلاف کارتهای گرافیک این دو لپتاپ برات مهم نیست و با هزینه هم مشکلی نداری با این حال که خودم لنوو دارم، به شما خرید ایسوس رو پیشنهاد میدم
مخصوصا با لیپ موشن که صفایی داره
پس به نظر من همین ایسوس رو بگیر تو بعضی جاها لمسش خیلی به کار میاد.
راستی خودم ان ۵۵۰ دارم سوالی داشتی در خدمتم.
Sent from my HTC One using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)