تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 239 از 421 اولاول ... 139189229235236237238239240241242243249289339 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,381 به 2,390 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

حرف های شما کاملا درسته ولی نه منظور من این نبود.منظور من این بود که چون مثلا یه دختر خوب سرنوشت رابطه ی یکی از نزدیکانش مثلا دوستش رو با یه پسر بد دیده چشمش ترسیده و به قول معروف شرطی شده که همه ی پسرا بدن.و به یه پسر خوب حتی فرصت اینو نمیده که خودشو به دختر خانم ثابت کنه.و به نوعی پیش داوری میشه.
    خدا شاهده یکی از دوستای خودم رفته بود خواستگاری یه خانمی بعد دختر خانم گفته بود:شرط اینکه با شما ازدواج کنم اینه که بری عمل جراحی پلاستیک کنی و خودتو شبیه یه خواننده ی اسمشو نبر مکش مرگ مای اونوری کنی.دوستمم خیلی محترمانه گفته بود من این کارو نمیکنم.و همه چیز به هم خورد.من یه بار اینو سر درس بقای زیست شناسی سال چهارم عنوان کردم معلممون به من گفت اگه تا آخر اینطوری پیش بره شانس تو برای بقا و زادآوری صفره.

بگذریم.آخه دختر خانما اجازه حرف زدن نمیدن.تا میگی میخوام باهاتون بیشتر آشنا شم میگن:نه.و خیلی راحت رد میشن از کنارت.انگار نه انگار اتفاقی افتاده البته درستشم همینه ها منتها باید یه مجال برای این بده که پسر حرف بزنه یا نه؟

کلّا با نظرتون در درصد های بالا موافقم.یعنی کی جرئت مخالفت داره؟؟ولی وقتی خانم یه جوری میشینه کنار آدم که (هفت قرآن به میان)انگار لال مادرزاده و هیچی نمیگه!بالاخره آقا باید یه حرکتی بزنه یه کاری باید بکنه یا نه!!؟؟؟

خداوکیلی این حرفو باید با طلا بنویسی بزنی ورودی خونه.خیلی قشنگه انصافا.موافقم صد در صد.

کلا اگر دوست شما با اون جراحی موافقت میکرد باید به دوستتون شک میکردید....اون دختر خانم کلا مشکل داشته
    ولی هستند دخترهایی که با کمترین هزینه و کمترین درامد با پسری ازدواج میکنند و خوشبخت هم هستند
    یکی از اقوام ما با یک دختر خانمی د
    وست شد.ایشان شاگرد مکانیکی هستند.بعد از چند سال توانستند 6 میلیون پول جمع کنند 4 میلیون هم خانواده عروس دادند و اینها یک خانه 40 متری با وام در کرج خریدند-
    یک عروسی خیلی خیلی ساده در منزل عروس گرفتند و تمام

اینکه میگید
    یه دختر خوب سرنوشت رابطه ی یکی از نزدیکانش مثلا دوستش رو با یه پسر بد دیده چشمش ترسیده و به قول معروف شرطی شده که همه ی پسرا بدن

هم صحت نداره...هیچ وقت نمیشه گفت چون فلانی با دوست پسرش ازدواج کرده و طلاق گرفته پس دوست شدن بده ازدواج سنتی خوبه!!!
    یا اینکه به قول شما همه پسرها بدن

اگر دختر خانم واقعا چنین طرز فکری داره اصلا ازدواج با اون دختر اشتباه هست.چه به صورت سنتی چه بعد از دوستی....این ادم توی همون تفکرات 30 سال پیش مونده...پس فردا توی زندگی مشترک این ادم به مشکل برمیخوره

در ضمن چیزی که من توی جامعه دارم میبینم با این تفکر شما مغایرت داره...اره من دیدم دخترهایی که به پسرها اصلا محل نمیدن ولی هیچ کدام طرز فکرشان این نیست که پسرها بدن.اتفاقا خیلی هاشون به شدت دلشان میخواهد شوهر کنند
    ولی اینکه به پسرها محل نمیدن دلایل مختلفی داره
    شاید دوست پسر دارند!
    شاید دوست ندارند اطراف منزلشان با پسری دوست بشوند!
    شاید اصلا قصد ازدواج ندارند و میخوان ادامه تحصیل بدن!!
    شاید اصلا کسی دیگه رو دوست دارند و نمیخوان به شخص دیگری فکر کنند!
    شاید تمایل دارند به صورت سنتی ازدواج کنند!
    شاید...

2. 5 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه غول مرحله اخر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال: من از اون موقع که کوچیک بودم تو خانواده و فامیل به زبان محلی خودمان(شمالی) حرف میزدم...
    در مدرسه، دانشگاه(4سال خارج استان) جاهیی که محبور بودم فارسی حرف میردم...
    مشکل اینه: وقتی فارسی حرف میزنم همه میفهمن شمالی هستم...
    حالا اگه سمینار و یا جایی باشه که من باید موضوعی ارائه کنم تو یه جمعی این موضوع موجب استرس ینده میشه...
    بنظرتون راهی داره لهجه فارسیم رو بهتر کنم؟
    Last edited by غول مرحله اخر; 12-10-2014 at 21:58.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان
    یه سوال: من از اون موقع که کوچیک بودم تو خانواده و فامیل به زبان محلی خودمان(شمالی) حرف میزدم...
    در مدرسه، دانشگاه(4سال خارج استان)فارسی صحبت میکردم...
    وقتی هم فارسی حرف میزنم همه میفهمه من شمالی هستم
    حالا اگه سمینار و یا جایی باشه که من باید موضوعی ارائه کنم این موضوع موجب استرس ینده میشه...
    بنظرتون راهی داره لهجه فارسیم رو بهتر کنم؟
    از داشتن لهجه شرمنده نباش دوست من!
    چه اشکالی داره مگه؟ جنوبی ها، خراسانی ها، اصفهانی ها و...یجورایی افتخارشون هم هست...تنها دید عده ای به این قضیه منفی هست که خودشون رو احتمالا بچه ناف تهرون میدونن!(اصطلاحا) که همونها هم با ریشه یابی قومیت اصلیشون به ترک لر یا غیره برمیگرده

اینا مقدمه بود
    ولی بنظر میرسه جز تمرین و مرور زمان راه خاصی نداشته باشه. لهجه خیلی زیاد تحت تاثیر مکانی که اقامت دارید و مراوداتتون هست...تا وقتی دور و برتون به زبان محلی صحبت بشه ناخوداگاه برروی شما تاثیرگذاره و برعکس...

5. 6 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من زیاد اهل مهمونی و فضاهای شلوغ نیستم
    گاهی اوقات مجبور میشم به یه مهمونی یا یه عروسی برم
    اما از اونجایی که زیاد فکو فامیل منو نمیشناسن (چون خیلی کم به دیدنشون میرم و ازشون دور بودم و کم میشناسمشون) نمیتونم خیلی گرم توی مهمونی های بزرگ مثه عروسی احوال پرسی کنم
    به همین خاطر هم اغلب آشناها فکر میکنم من خودمو میگیرم و از خود راضی ام
    یعنی انتظار نداشته باشید که برم توی اون جمع که ۵ - ۶ نفره که با هم گرم گرفتم قاطی شم (شاید دوست نداشته باشن من میون جمعشون باشم)

چیکار بایس کرد چنین جاهایی که احساس بدی نداشته باشم و واسه مردم سوء تفاهم پیش نیاد

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام دوستان
    اما از اونجایی که زیاد فکو فامیل منو نمیشناسن (چون خیلی کم به دیدنشون میرم و ازشون دور بودم و کم میشناسمشون) نمیتونم خیلی گرم توی مهمونی های بزرگ مثه عروسی احوال پرسی کنم
    یعنی انتظار نداشته باشید که برم توی اون جمع که ۵ - ۶ نفره که با هم گرم گرفتم قاطی شم (شاید دوست نداشته باشن من میون جمعشون باشم)

چیکار بایس کرد چنین جاهایی که احساس بدی نداشته باشم و واسه مردم سوء تفاهم پیش نیاد
    حق با شماست نمیشه یهو قاطی جمع شد
    بهترین کار اینه که با حداقل یک نفر کمی صمیمی تر باشید و با اون همراه باشید
    و به بقیه هم با لبخند نگاه کنید تا حس نکن مغرور هستید چناچه باهاتون همصحبت شدند همراهیشون کنید

8. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوستان

منم دقیقا همین مشکلو توی دانشگاه و مهمونی ها دارم
    توی دانشگاه هیچ دوستی ندارم و توی هیچ اکیپی نیستم. به گوشم رسید دخترها پشت سرم گفته بودن این پسره برای کی خودشو انقدر میگیره.در صورتی که اصلا اینطور نیست و کلا من ادم منزوی و درونگرایی هستم.

10. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام دوستان

دوست عزیز، شما اگه تو هر زمینه ای میانه رو باشید، نه برای کسی سو تفاهم پیش میاد و نه دیگه خودتون احساس بدی دارید. تو یه جمعی هست که از خجالت آدم همیشه سکوت میکنه که معمولا این جمع ، جمع فامیلان نزدیک نیستند چون نیازی نیست شما در جمع فامیلان سکوت اختیار کنید. سعی کنید تو بحث ها شرکت کنید و نمیگم پر حرف باشید اما تا میتونید اگه حرفی برای زدن در جمع دارید و به نظرتون جاش هم هست، اصلا حرف رو تو دلتون نگه ندارید و حرفتون رو همیشه در جمع بزنید.
    گرچه دوست ندارید دیگران فکر کنند شما خودتون رو میگیرید، اما این رفتار شما این رو در اذهان دیگران ایجاد میکنه.

سعی کنید با این کم حرفی مبارزه کنید و الا در خیلی از جاها براتون دردسر ساز میشه

12. این کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

حق با شماست نمیشه یهو قاطی جمع شد
    بهترین کار اینه که با حداقل یک نفر کمی صمیمی تر باشید و با اون همراه باشید
    و به بقیه هم با لبخند نگاه کنید تا حس نکن مغرور هستید چناچه باهاتون همصحبت شدند همراهیشون کنید
    دقیقا همین فکرو میکردم
    اما عروسی قبلی٬ داماد صمیمی ترین دوستم بود
    میدونید که چی میگم

منم دقیقا همین مشکلو توی دانشگاه و مهمونی ها دارم
    توی دانشگاه هیچ دوستی ندارم و توی هیچ اکیپی نیستم. به گوشم رسید دخترها پشت سرم گفته بودن این پسره برای کی خودشو انقدر میگیره.در صورتی که اصلا اینطور نیست و کلا من ادم منزوی و درونگرایی هستم.
    توی دانشگاه سعی کنید توی یکی دوتا درس از بقیه جلوتر بیوفتید٬ خودش حل میشه و دوستان زیادی پیدا میکنید
    البته من همیشه میرفتم آخرین صندلی سمت چپ مینشستم و گاهی اوقات دوستام به هوای من میومدن اونجا

تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز، شما اگه تو هر زمینه ای میانه رو باشید، نه برای کسی سو تفاهم پیش میاد و نه دیگه خودتون احساس بدی دارید. تو یه جمعی هست که از خجالت آدم همیشه سکوت میکنه که معمولا این جمع ، جمع فامیلان نزدیک نیستند چون نیازی نیست شما در جمع فامیلان سکوت اختیار کنید. سعی کنید تو بحث ها شرکت کنید و نمیگم پر حرف باشید اما تا میتونید اگه حرفی برای زدن در جمع دارید و به نظرتون جاش هم هست، اصلا حرف رو تو دلتون نگه ندارید و حرفتون رو همیشه در جمع بزنید.
    گرچه دوست ندارید دیگران فکر کنند شما خودتون رو میگیرید، اما این رفتار شما این رو در اذهان دیگران ایجاد میکنه.

سعی کنید با این کم حرفی مبارزه کنید و الا در خیلی از جاها براتون دردسر ساز میشه
    مشکلم اینه که نمیتونم چرت و پرت بگم
    جمعشون جمعی نیست که حرفی واسه گفتن داشته باشم

شما فکر کنید من اینقد کم حرفم که یه رابطه ۵ ساله رو به همین خاطر زدم نابود کردم٬ یعنی حتی پای تلفنم نمیتونستم حرف بزنم٬
    یعنی چیزی نداشتم بزنم
    حرفام زیاد زیاد ۵ دقیقه ای ته میکشید /

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام..../.
    وقتی بادوستانتوت گرم صحبت کردن هستید و یهو یه حرف نابجا از دهنتون میپره(به قولی سوتی میدید) و وقتی هم میخواهید بحث رو عوض کنید یا سوتی تون رو جمع جور کنید نمیشه, و روز های بعد شما رو هی یادش میندازن و مسخرتون میکنن و شما هم هیچ کاری از دستتون بر نمیاد که درستش کنید ,باید چه کرد ......../؟
    چطوری قانعشون کنم که فلانی منظورم این بود نه اونی که تو فکر کردی ......./؟

16. 3 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •