سلام،آقا حمید ساب خوب که بیس ویبره ایه خوبی داشته باشه(زیاد کوبش مورد نظر نیست) که امپ کنوود526 بتونه داریوش کنه چی پیشنهاد میدین؟ پیشاپیش تشکر
سلام،آقا حمید ساب خوب که بیس ویبره ایه خوبی داشته باشه(زیاد کوبش مورد نظر نیست) که امپ کنوود526 بتونه داریوش کنه چی پیشنهاد میدین؟ پیشاپیش تشکر
سلام
دوستان یه باگس لوله ای دارم
یه بار قبلن فکر کنم شل شده بود وقتی بیس میزد صدا میداد خر خر میکرد
بردمش گفت چسبش شل شده برام چسب زدو درست شد دوباره الان به صدا افتاده دست میزارم رو ساب صدا میفته
مشکل جدی ایه؟ دوباره بدم درستش کنن؟ طبیعیه این مشکل؟
عزیزان یکی نیست به من بجوابه
حمید جان کجایی ؟
سلام
خواهش میکنم امیر اقا
بودجه چ قدره ؟
والا هرچی کمتر بهتردیگه یه چیز تو مایه های 300ت
X400 نیاز به اینترفیس داره که فکر کنم 60 تومن قیمتش هست برای 206، ال سی دی بالایی سازگار نیست و بعد از تعویض پخش تنها ساعت و تاریخ رو نشون میدهبا سلام خدمت حمیداقای گل
1-می خواستم بدونم بخش x400 کنوود با اینترفیس(کارخونه که با بخش زیمنس نواری ست شده) 206تیب 2 مدل 83 سازگاره ؟ال سی دی بالایی چی ؟
2-طاقچه عقب رو باید عوضش کنم واسه بستن باند یا همون کفایت میکنه؟(چون وقتی برمیدارم طاقچه رو صدای تلق تلوغ میاد توماشین میره رو اعصابم)
3-نطرتون راجع به این سیستم چیه x400 , kfc-ps6965ex , kac-ps527 ؟(کیفیت ِوضوح صدا و بیس متناسب با آهنگ برام خیلی مهمه)
دست گلتون درد نکنه
طاقچه عقب به نظر من برای نصب اسپیکرها 6*9 و بالاتر خیلی ضعیفه و مشکل ساز میشه باید طاقچه بخرید
آمپ 526 رو من دارم عالیه و فکر نکنم سری جدید 527 غیر از 400 واتی بودنش فرق خاصی در کیفیت صدا داشته باشه، X400 رو هم من دارم کیفیت صدای خوبی داره
بر اساس صحبت های اساتید کیفیت صدا با کامپوننت بیشتر بدست میاد تا کواکسیالی که انتخاب کردید
سلام
بهتر از x400
x700 !!!
p80 پایونر هم حدود 1 میلیونه / اون p99 دیگه رویاییه !!!!!!
درب عقب 206 /13 سانت میخوره
پیشنهاد من گلایدن / الپاین و هرتزه
اگر خودش اسپیکر داره با تعویضش تفاوت محسوسی تو صدا ایجاد نمیشه هاااااا !!
سلام
امپلی مونو مارک معتبر ک بتونه کاملا سابو پوشش بده مقداری گرون تره ...
امپلی دو کانال میتونید تهیه کنید و بصورت بریج استفاده کنید .
پایونر 5602 قیمت حدود 300
امپلی مونو هم 8106 کنوود ب قیمت 400
از راهنماییت ممنونم
وقتی گفتی اگه نمیخوای سیستم ببندی لازم نیست 400خرج کنم،دیگه به یه قیمت مناسب راضی هستم،x700قیمتش 470که بالاست،نمیخوام کیفیت رو فدای بلوتوث کنم،پایونیر هم دیگه از چشمم افتاد چون حالم از صدای تیز بهم میخوره.خودش بلندگو نداره،از مارک های سونی کنوود پایونیر یا جی بی ال نمیتونی بلندگو 13 بهم معرفی کنی،بودجه هم 100تومن
راستی آقا حسین نظرت در مورد Sony DSX-A55BT
این چیه بلوتوث هم داره،در مقایسه با x400میگم،ارزش داره اینو به جای کنوود بردارم
سونی اینترفیس هم داره؟
Last edited by aftab_azad20; 13-10-2014 at 17:36.
داداش این 5602 پایونیر دارم رو ماشین داداشمه یه جفت 693.9i اینفینیتی بهش وصله بعضی اوقات (خیلی کم) داغ میکنه اون وقت اگه من بریج کنم به این 1260 وصل کنم مشکلی پیش نمیاد ؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)