کلا اگر دوست شما با اون جراحی موافقت میکرد باید به دوستتون شک میکردید....اون دختر خانم کلا مشکل داشته
ولی هستند دخترهایی که با کمترین هزینه و کمترین درامد با پسری ازدواج میکنند و خوشبخت هم هستند
یکی از اقوام ما با یک دختر خانمی د
وست شد.ایشان شاگرد مکانیکی هستند.بعد از چند سال توانستند 6 میلیون پول جمع کنند 4 میلیون هم خانواده عروس دادند و اینها یک خانه 40 متری با وام در کرج خریدند-
یک عروسی خیلی خیلی ساده در منزل عروس گرفتند و تمام
اینکه میگید
یه دختر خوب سرنوشت رابطه ی یکی از نزدیکانش مثلا دوستش رو با یه پسر بد دیده چشمش ترسیده و به قول معروف شرطی شده که همه ی پسرا بدن
هم صحت نداره...هیچ وقت نمیشه گفت چون فلانی با دوست پسرش ازدواج کرده و طلاق گرفته پس دوست شدن بده ازدواج سنتی خوبه!!!
یا اینکه به قول شما همه پسرها بدن
اگر دختر خانم واقعا چنین طرز فکری داره اصلا ازدواج با اون دختر اشتباه هست.چه به صورت سنتی چه بعد از دوستی....این ادم توی همون تفکرات 30 سال پیش مونده...پس فردا توی زندگی مشترک این ادم به مشکل برمیخوره
در ضمن چیزی که من توی جامعه دارم میبینم با این تفکر شما مغایرت داره...اره من دیدم دخترهایی که به پسرها اصلا محل نمیدن ولی هیچ کدام طرز فکرشان این نیست که پسرها بدن.اتفاقا خیلی هاشون به شدت دلشان میخواهد شوهر کنند
ولی اینکه به پسرها محل نمیدن دلایل مختلفی داره
شاید دوست پسر دارند!
شاید دوست ندارند اطراف منزلشان با پسری دوست بشوند!
شاید اصلا قصد ازدواج ندارند و میخوان ادامه تحصیل بدن!!
شاید اصلا کسی دیگه رو دوست دارند و نمیخوان به شخص دیگری فکر کنند!
شاید تمایل دارند به صورت سنتی ازدواج کنند!
شاید...

جواب بصورت نقل قول

.gif)
.gif)