تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 235 از 421 اولاول ... 135185225231232233234235236237238239245285335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,341 به 2,350 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

سلام مهران جان

من دقیق همه صحبت هایی که گفتی رو خوندم و راهنمایی هایی که دوستان کردند هم خوندم و میشه گفت حق مطلب رو تموم کردن.

از نظر من کمی جوهره بی خیال بودن در وجودت تزریق کن، و معنی و مفهوم برخی اتفاقات رو در زندگیت عوض کن مثلا همین شکست خوردن یعنی چی؟ مگه یک نفر جواب سلامتو نداده یا دیگه نمیبینش یعنی شکست؟
    شکست هایی وجود داره که ادم رو داغ دیده میکنه، خدا رو شکر خانواده و تن و بدنت سالمه و همین دیگه ختم کلام هستش.
    سلامتی خوبی خوشی سرزنده ای اراده کنی میتونی بری یک فوتبال از نزدیک ببینی، یا بری یک لیوان اب طالبی با بستنی بخوری، موقع برگشتن به خونه یک شاخه گل برای مادرت بخری و نفس میکشی و یک حامی بزرگ به اسم خدا رو داری که در هر دم و بازدم به فکرته چی می خوای دیگه؟

+
    جونم برات بگه ما یک تیم فوتبال داریم که چند سالی با هم تیمی ها میریم و هفته پیش به من گفتن حامد تو دیگه نیا (چون هفته قبلش با یکی دعوا کرده بودم) منم گفتم باشه دقیقا همینطوری بودم.
    حالا تو این مدت طولانی اون هم تیمی ها داخل سالن دوستان من بودن و همیشه میدیدمشون ولی الان دیگه نمیبینمشون، خب این منطقیه دیگه چون نمیرم سالن پس نمیبینمشون تموم شد رفت.

هر مقطع زندگی یک دوره ای دوستانی میان اشنا یمشن و میرن و این روال عادی زندگی هستش همه مردم دوستانی داشتند که چند سالی دوست بودن و بعد به دلایل روند زندگی از هم جدا شدن و فقط یک خاطره ازشون مونده خب چه اشکالی داره این یعنی زندگی دیگه و همین هست که بهش میگن زندگی

+
    خونه که میام پدرم مثل همیشه دقیق داره اخبار گوش میده و مادرم هم از تو اشپزخونه میگه مرد بسه دیگه خسته نشدی از این اخبار کنترل رو برداشتی در تسخیر خودت دیگه چی از این بهتر عاشقشونم و همین یک تیکه یعنی یک دنیا
    بیا سمت بازی، سیستمتو ارتقا بده و اگر تونستی کنسول بخر و بیا سمت بازی و با شخصیت های مجازی هم اشنا بشو، دنیای خیلی خفنی داره تو همین جا تالار بازی هم بیا کل کل کن دعوا کن در مورد بازیی که کردی بگو و تحلیلش کن، یک دنیای خری داره که نگو (با عرض پوزش البته )

سنت میگذره عاشق میشی یک شاخه گل میبری میدی به عشقت و بهش میگی دوست دارم، تشکیل خانواده میدی بچه به دنیا میاد بزرگ میشی و باید اونارو راهنمایی کنی چون بابا شدی
    این یعنی زندگی دیگه تموم شد رفت و بالا پایین زیاد داره و خواهد داشت پس دلو بزن به دریا.
    شما واقعا خیلی شادی..البته حقم داری شاد باشی..به نظر میرسه مشکلات زیادی توی زندگیتون ندارید و خدا رو شکر تنها هم نیستید. خانوادتون صحیح و سالم هستند و منم جای شما بودم خوشحال بودم.
    ولی خود من متاسفانه در یک سال اخیر مادرم رو از دست دادم و فقط 20 سال دارم. خونمون هم از یک ور شهر اومده طرف دیگه و دوستان و آشنایان کمی رو این طرف می شناسم و صبح تا شب می تونم بگم خونه ام. (به جز سه روز اول که دانشگاه دارم.) تنها تر از من نیست! مثل خود شما گیم زیاد بازی می کنم و در فضای مجازی و آنلاین دوستان زیادی دارم ولی هیچی دوستان واقعی که در کنارت باشن و بتونی باهاشون بری بگردی نمیشه.
    فقط بهتون می گم قدر خانواده رو بدونید.. تک تک لحظه ها عزیز هستن..هیچی در کنار خانواده بودن نیست.

2. 7 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

سلام....
    آقا وقتی یه سوتی میدی چطوری باید جم و جورش کنی؟؟؟؟

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام....
    آقا وقتی یه سوتی میدی چطوری باید جم و جورش کنی؟؟؟؟
    در چه موقعیتی؟توضیح بیشتر بدید لطفا
    ولی معمولش اینه که سریع بحث رو عوض کنید و به روی خودتون نیارید!

5. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام دوستان.
    امروز داشتم از پیاده‌روی یک خیابون نسبتا شلوغ رد میشدم. یکدفعه دو تا جوان شروع کردن بهم دیگه فحش 18+ دادن ( زیاد نبود حدود یکی دوتا ) .
    منم قفل کردم . چون اولین بار بود به چنین صحنه ای توی جای شلوغ بر میخوردم. خوشبختانه تنها بودم و شخص خاصی کنارم نبود.
    خودتون رو بذارید جای من ، به نظر شما اگه شخص خاصی کنار شما بود ، مثلا ناموس شما ، چه عکس العملی نشون میدادید ؟

داره خودمونی میشه reza.1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    امروز داشتم از پیاده‌روی یک خیابون نسبتا شلوغ رد میشدم. یکدفعه دو تا جوان شروع کردن بهم دیگه فحش 18+ دادن ( زیاد نبود حدود یکی دوتا ) .
    منم قفل کردم . چون اولین بار بود به چنین صحنه ای توی جای شلوغ بر میخوردم. خوشبختانه تنها بودم و شخص خاصی کنارم نبود.
    خودتون رو بذارید جای من ، به نظر شما اگه شخص خاصی کنار شما بود ، مثلا ناموس شما ، چه عکس العملی نشون میدادید ؟
    سلام
    به شدت توصیه میکنم خودتون رو بزنید به نشنیدن ....این جور آدما معمولا سلاح سرد دارن درگیر بشید ممکنه یه بلایی سرتون بیارند...

8. 6 کاربر از reza.1370 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

از نظر نوشتاری « آهان » درست هستش اما تو گفتار بیشتر از « آها » استفاده میشه.

10. 2 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

"حرفی برای گفتن نداشتن" خوب محسوب میشه یا بد؟
    چه تو جمع چه پشت تلفن...

من آدم درون گرایی هستم و درباره ی چیزایی که میدونم خیلی خیلی کم حرف میزنم، همین باعث میشه که اگر مثلا دو نفر باشیم، چه پشت تلفن، چه مثلا تو یه اتاق، هیچ حرفی برای گفتن به ذهنم نرسه، احساس میکنم که طرف مقابل این رو به عدم علاقه برای گفتگو یا ... حساب میکنه ولی حقیقتش اینه که این شده رفتاری از من که فقط تو مواردی که آشنایی کامل دارم یا در صورت خواستن نظرم حرف بزنم.

در کل بین دو نفر، چه حرفایی بهتره زده بشه؟ مثلا بعد از احوالپرسی از طرف مقابل و خونواده اش؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

شما واقعا خیلی شادی..البته حقم داری شاد باشی..به نظر میرسه مشکلات زیادی توی زندگیتون ندارید و خدا رو شکر تنها هم نیستید. خانوادتون صحیح و سالم هستند و منم جای شما بودم خوشحال بودم.
    ولی خود من متاسفانه در یک سال اخیر مادرم رو از دست دادم و فقط 20 سال دارم. خونمون هم از یک ور شهر اومده طرف دیگه و دوستان و آشنایان کمی رو این طرف می شناسم و صبح تا شب می تونم بگم خونه ام. (به جز سه روز اول که دانشگاه دارم.) تنها تر از من نیست! مثل خود شما گیم زیاد بازی می کنم و در فضای مجازی و آنلاین دوستان زیادی دارم ولی هیچی دوستان واقعی که در کنارت باشن و بتونی باهاشون بری بگردی نمیشه.
    فقط بهتون می گم قدر خانواده رو بدونید.. تک تک لحظه ها عزیز هستن..هیچی در کنار خانواده بودن نیست.
    خدا مادرتون رو بیامرزه، روحشون در آرامش.
    این تنها بودنتون هم درست میشه، یک مدت بگذره روبه راه میشه و زمان هست که همه چیو روبه راه میکنه.
    +
    متاسفانه الان وضعیت کشور طوریه که همه مشکلات دارن، و الان وضعیت به شکلیه که هر جوانی به نحوی درگیر هستش و خیلی کم جوانی پیدا میشه که آرامش فکری داشته باشه.

13. 6 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

"حرفی برای گفتن نداشتن" خوب محسوب میشه یا بد؟
    چه تو جمع چه پشت تلفن...

من آدم درون گرایی هستم و درباره ی چیزایی که میدونم خیلی خیلی کم حرف میزنم، همین باعث میشه که اگر مثلا دو نفر باشیم، چه پشت تلفن، چه مثلا تو یه اتاق، هیچ حرفی برای گفتن به ذهنم نرسه، احساس میکنم که طرف مقابل این رو به عدم علاقه برای گفتگو یا ... حساب میکنه ولی حقیقتش اینه که این شده رفتاری از من که فقط تو مواردی که آشنایی کامل دارم یا در صورت خواستن نظرم حرف بزنم.

در کل بین دو نفر، چه حرفایی بهتره زده بشه؟ مثلا بعد از احوالپرسی از طرف مقابل و خونواده اش؟
    من شخصا ناراحت میشم اگر با کسی دوست باشم و طرف مدام سکوت کنه و تنها کسی که صحبت میکنه و شروع کننده هست من باشم!
    اتفاقا از این مدل دوست ها هم دارم و علیرغم علاقه ای که بهشون دارم همیشه یجورایی حس راحت نبودن بهم دست میده چون فکر میکنم ازم ناراحته یا حوصلمو نداره
    چرا؟ چون من مثل اون نیستم درکش برام مشکله...
    بنابراین اینکه این کار شما خوبه یا بد برمیگرده به اینکه طرف مقابلتون چجور ادمی هست اگر مثل شما کم حرف و درون گرا باشه اصطلاحا خب درکتون میکنه خیلی هم خوبه ولی معمولا ادمای دیگه خیلی راحت نیستن در مقابل همچین برخوردی

حرفهایی که رد و بدل میشه هم میتونه خیلی چیزها باشه بستگی به میزان صمیمت داره اگر طرف رفیق صمیمی شما هست میتونید در مورد خانوادش هم بپرسید که مثلا راستی داداشت چیکار کرد کارش درست شد؟ و یا خیلی چیزای دیگه
    اگر هم کمتر صمیمی باشید در مورد مسائل روز مثلا این روزها ورزش و المپیک آسیایی کیروش وضع اقتصادی...سرمایه گذاری...کار و کاسبی...ادامه تحصیل....ازدواج...خاطرات خدمت و....تا دلت بخواد موضوع هست

15. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

هر دو درسته
    در محاوره بیشتر آها گفته میشه یجورایی همون آهان هست بطور مختصر
    و اینکه آهان دارای تحکم بیشتری هست!

17. 3 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •