سلام
من به تازگی گوشیمو عوض کردم و سونی زد گرفتم
فقط تو یه مسله اش موندم چرا تو پیام ها (SMS) شکلک وجود نداره ؟
با این حالیه شکلک ساپورت میکنه ولی خودش لیست شکلک نداره چرا ؟؟؟
سلام
من به تازگی گوشیمو عوض کردم و سونی زد گرفتم
فقط تو یه مسله اش موندم چرا تو پیام ها (SMS) شکلک وجود نداره ؟
با این حالیه شکلک ساپورت میکنه ولی خودش لیست شکلک نداره چرا ؟؟؟
با سلام به دوستان عزیز
گوشی ام مدل سونی z هست .مشکلی که چند روزه پیش اومده اینه که نمیتونم با روش آپ خرید انجام بدم و مدام پیغام invalide mmi ظاهر میشه و همچنین از طریق همراه بانک هم نمیتونم کارت به کارت کنم .
ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمائید
موفق باشید
سلام دوستان نرم افزاری هست که بشه دسترسی یه نرم افزار خاص و به چرخش صفحه قطع کرد
مثلا لانچر فقط عمودی باشه؟
دوستان من بازی معروف Hill Climb Racing نصب کردم و اجرا میشد و مشکلی نداشت . اومدم آپدیت کردم و بعد اجرا کردم که اررور Unfortunately,Hill Climb Racing has stopped میده.
علت چیه؟ نسخه اندروید هم 4.1.1 هست
سلام
میخواستم بدونم چرا واتس اپ با وای فا کانکت نمیشه در حالیکه همزمان وایبر کانکت میشه/.بانشکر. مئل گوشی من گلکسی اس می باشد
من گوشیمو روت کردم حالا بخش Contact ارور میده Unfortunately, contacts has stopped
مسئله دیگه ای که هست زمانی که گوشی رو ریست فکتوری کردم ازم خواست وارد اکانت گوگل بشم اما وقتی ایمیل و پسوورد را وارد میکنم میگه به سرور گوگل نمیتونه وصل بشه. فکر کنم این 2 مشکل با هم در ارتباط باشن.
دوستان دیروز رفتم و این گوشی رو خریدم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Galaxy s5 duos
همه چی رو تست کردم و سالمه و به درستی کار میکنه اما یه نکته هست که یکم نگرانم میکنه
IMEI گوشی رو زدم تو سایتچیزی نشون نمیده و پیغام میده
An invalid IMSI number has been entered, because
یا
This IMEI number seems to be correct, but we do not have any information on this specific handset. Please add the missing information below.
داستان چیه ؟
گوشیت باید دوتا IMEI داشته باشه ... بعدم اگه آنتن می ده می تونی تماس بگیری و دیافت کنی و اینترنت رو هر دو اسلات سیم وصل می شه نگران نباش . چیز مهمی نیست
یه سوال
نمیدونم درست متوجه شدم یا نه ولی انگار یه برنامه تو گوشیم هست که وقتی موبایل دیتا رو خاموش میکنم دوباره روشنش میکنه و هی شارژمو میپرونه ?!
سلام
زبان نوشتاری گوشی رو به انگلیسی یا فارسی تغییر بدین بعد تست کنید.
جناب من این پست رو تازه زدم یه نگاهی بندازید ببینم شاید اوکی شد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما برنامه های در حال اجرا رو ببندید بعد ببینید.
یا اگه برنامه هایتون زیاد نیست حذف کنید بعد معلوم میشه.
اگه بازم نشد ریست کارخانه ای کن.
روشن شدن خود به خود اینترنت گوشی رو هم به زبون فارسی و انگلیسی جستجو کنید شاید یه راه پیدا بشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)