تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1611 از 2365 اولاول ... 61111111511156116011607160816091610161116121613161416151621166117112111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,101 به 16,110 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون آقا حمید!
    پس همون 5602 از جی وی مناسب تره!
    با این اوصاف این آمپ بدلیل مونو نبودنش چند درصد از قدرت ساب رو میتونه بروز بده؟؟؟
    باکس رو هم آقا وحید 60 لیتر با تیون 35 پورت دار رو پیشنهاد دادن! برا ویبره و قدرت و کیفیت! نظرتون چیه؟؟؟
    +
    درباره برند ساند ماگوس اطلاعاتی دارین؟ آمپای مونوش خوش قیمتن!
    مثل :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    =
    سلام
    دوستان و شما به این نکته دقت بفرمائید اصلا اینگونه نیست که برای ساب ووفر حتما و فقط باید از آمپلیفایرهای مونو استفاده بشه. اتفاقا کیفیت صدای آمپلیفایرهای کلاس A/B بالاتر از D هست.تو کلاس D برای قدرتهای بالا به خاطر مصرف کمتری که داره و کمی کارائی بیشتر از اون کلاس استفاده میشود.لذا تو رنج قدرتهای پائین خیالتون راحت باشه که راحت آمپلیفایرهای اینچنینی پاسخگوی نیازتون هست.
    در مورد باکس برای ساب Rs12 به نظر من کمی بزرگ هست.60 رو به 50 لیتر کاهش بده و فرکانس تیون رو هم با توجه به Fs28.1 Hz حدود 33 هرتز در نظر بگیرید.
    این آمپ و سابی هم که گفتی رو من نمیدونم اصلا چی هستند.اینقدر دنبال گالاهای ناشناس و تست نشده نرو گلم.
    منظورتون از گارانتی روی پخش ها...ضبطه دیگه؟ چون من منظورم باند جی وی سی 7158 هست.
    بله ولی همون پخش درسته عزیزم.رو جعبه پخشها گارانتی میزدند.اسپیکر رو هیچ شرکتی گارانتی نمیکنه.
    سلام حمید جان؛
    سیم کشی رو پک بگیرم بهتره یا بصورت جداگانه؟
    نمیخوام خساست بخرج بدم برای نصب ضمنا 4 گیج برای بعد که بخوام ساب نصب کنم ضعیف نیست؟
    کل هزینه تمام شده چقدر میشه؟
    سپاس
    کار بسیار خوبی انجام میدهدید چون اکسسوری از اهم واجبات هست. آفرین به شما. اما پک 4 کافیه براتون.مگه ساب با چه توانی احتمالا خواهید گرفت؟نهایت 500-600 وات دیگه درسته؟اگر ساب 1000 به بالا منظور نظر داری بله باید 0 و یا 2 گیج بگیرید. ولی خب مابقی لوازم مثل فیوز و هلدر و...رو باید جداگانه تهیه نمائید.
    این پک، پک خوبیه. کابلهاش استاندراد هست و جنسش خوبه.
    هزینه رو قبلا عرض کردم خدمتت.
    سلام . ممنون از راهنماییتون .
    jbl gto 938 ( این مدل 3 اهم هست . پخش من خروجیش 4 اهمه ! ) مشکلی پیش نمیاد؟
    بله احتمال داره مشکل بوجود بیاد.در دفترچه پخشها ذکر شده امپدانس مجاز اسپیکرها بین 8-4 اهم باشد..پس اگر شما مقاومت کمتر از این رنج رو سر رها مستقیم اسپیکرها قرار دهید احتمال آسیب دیدن هست.
    سلام دوستان
    من قبلا مزاحم میشدم و راهنمایی بابت پخش های تصویری میگرفتم .
    حقیقتا همه من رو از خرید مارک های متفرقه و چینی منع کردید و خودمم پول خرید ایندش های پایونیر رو نداشتم ، الان یه مدته که پخش پایونیر مدل دی وی اچ 865 در بازار موجود شده و قیمتش هم حدوده 550 هست .
    به نظرتون این پخش از نظر کیفیت صوت و تصویر خوبه و ارزش این پول رو داره که من برم سمتش و بخرم ؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید .
    باید سوال کنم.ولی قبلا مدلهای 3 رقمی پایونیر مورد داشتند.یعنی اصلا پایونیر نبودند.
    سلام دوست عزیز . من فک کنم آقا حمید فک کرده که شما 6975 سری اول و میگید . در صورتی که شما زدی 6975s اگه این باشه :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    همون آمپیلی خود شرکت پایونیر 3602 جواب این باند و میده که قیمتش هم حدود 160ت هست .
    خیر دوست عزیز من برای TS-A6975Sپیشنهاد دادم.
    3602 یهخورده براش کمه.

2. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه amehsany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام یه سوال درباره خروجی RCA :

چراوقتی که یه پخشی مثل piooner 165ui یک جفت خروجی RCA داره الزاما فقط برا آمپلی فایره ومستقیم به ساب نمیخوره ولی یه پخشی مثل piooner 2650 که دوجفت خروجی RCA داره جفت دومش برا سابه ؟ وما پخشی نداریم که یک جفت خروجی ای که فقط داره برا ساب بدون آمپلی بشه استفاده کنی؟ امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم.
    Last edited by amehsany; 25-09-2014 at 12:54.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام یه سوال درباره خروجی RCA :

چراوقتی که یه پخشی مثل piooner 165ui یک جفت خروجی RCA داره الزاما فقط برا آمپلی فایره ومستقیم به ساب نمیخوره ولی یه پخشی مثل piooner 2650 که دوجفت خروجی RCA داره جفت دومش برا سابه ؟ وما پخشی نداریم که یک جفت خروجی ای که فقط داره برا ساب بدون آمپلی بشه استفاده کنی؟ امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم.
    سلام
    دوست عزیز خروجی های RCA یا همان Pre Out پخشها طراحی شده اند برای استفاده از تجهیزات خارجی مثل آمپلیفایرها.این خروجیها دارای ولتاژ هستند و باید مستقیم به ورودی جکهای RCA اینگونه دستگاهها متصل گردد..اگر پخش دارای سه جفت خروجی RCA باشد یک جفت آن مربوط به ارسال فرکانسهای پائین یا همان ساب ووفرهاهست.پخشی که دارای یک جفت خروجی هست اغلب برای یک جفت اسپیکر ازش استفاده میشود.ولی به این مفهون نیست که نمیشه برای ساب ووفر به آمپلیفایر متصل نشه.فقط باید احتمالا از تو منوی پخش سیگنال خروجی به Sub Woofer تغییر پیدا کنه.البته ساب ووفرهای اکتیو که داخل باکسشون آمپلیفایر تعبیه شده دارند هم هستند که کابل RCA مستقیم به آنها متصل میشه و در نهایت باعث فعالیت ساب ووفر میشه.

پس نتیجه ای که میگیرم این هست که کابل RCA به هیچ عنوان نمیشه مستقیم به درایور متصل بشه. حالا میخواد ساب باشه یا کامپوننت یا 9*6 امیدوارم من درست متوجه سوالتون شده باشم.

5. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا آمپ خوب و به صرفه دو کانال واسه Infinity Refrence 9633i چیه؟

از اونجایی که دو اهمه (و 100وات آر ام اس) ، پدر پخشو داره در میاره، خیلی پخش داغ میکنه.!!!

ممنون میشم یه آمپ با قیمت مناسب معرفی کنید

آمپ های کنوود مثل مدل 526 یا سری pاس که اومده (قیمتشون بین 170-200ـــه) چطورن؟

هزینه سیم کشی و پک و .... چقدر میشه؟

ممنونــــــ

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید سوال کنم.ولی قبلا مدلهای 3 رقمی پایونیر مورد داشتند.یعنی اصلا پایونیر نبودند.

.
    ممنون از جوابتون ولی یعنی چی که ممکنه اصلا پاییونیر نباشن ؟
    آخه هم تو سایت اصلی پایونییر مدل DVH 865 AVH رو گذاشته و هم تو ایران شرکت پایونیران داره گارانتیش میکنه . با این شرایط باز ممکنه مشکلی وجود داشته باشه ؟
    Last edited by mehdi30nema; 25-09-2014 at 19:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام
    من یه ضبط و باند میخوام بخرم تو رنج 550 تومان

انتخاب خودم ضبط pioneer x3650 و باند pineer 6995s نظر شما چیه؟کیفیت مدلی که گفتم خوبه؟
    مدل هی v2 و s پایونیر چه فرقی با هم میکنن از نظر کیفیت؟
    شما چه مدلی پیشنهاد میدید؟ماشینم پراید
    Last edited by hypersonic; 25-09-2014 at 22:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    پایونر MVH-X165UI
    قیمت حدود 170 .
    رادبو فلش ها با پخش هم رده خودشون تفاوت انچنانی ندارن ...
    چون پخش cd ندارن هزینه ساختشون پایین تره ....

دوست عزیز با توجه به اینکه اسپیکرم کنوود هست u256 کنوود رو انتخاب کنم بهتر نیست؟
    همچنین u256 کنوود خروجی 2.5 ولت داره ولی 165 پایونیر 2 ولت داره
    همچنین x210 جی وی سی , A35 سونی م به نظر بد نمیاد؟!!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به دوستان
    لطفا مشاوره بدین.
    ماشینم پراید صندوق دار -
    1 - پخش پایونیر 5800 سی دی خور اما کیفیتش خوبه شش تا خروجی هم داره
    2 - یه ساب لوله ای jbl مدل 1214 هزار وات دارم
    3 - ???واسه باند(حدود270 تومن) اینفینیتی کاپا(280 تومن) بگیرم یا یه جفت پایونیر v2 6975 دسته دوم
    که دوستم یک سال پیش گرفته تمیزن الان بهم تا 250 میده میگه نشون داده اصلین(کارتن و گارانتی داشتن)؟؟؟
    4 - هر باندی که پیشنهاد دادین لطفا چنتا آمپ که بتونه باند و سابمو کامل جواب بده معرفی کنین.
    چند نمونه آمپلی با قیمتای مختلف. اما هرچی ارزونتر باشه و جواب بده بهتره (بودجم کمه)
    با تشکر

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

دوست عزیز با توجه به اینکه اسپیکرم کنوود هست u256 کنوود رو انتخاب کنم بهتر نیست؟
    همچنین u256 کنوود خروجی 2.5 ولت داره ولی 165 پایونیر 2 ولت داره
    همچنین x210 جی وی سی , A35 سونی م به نظر بد نمیاد؟!!!
    سلام
    کنوود گزینه مناسبیه و نسبت به پایونر صدای طبیعی تری داره .
    در مورد جی وی سی و سونی اطلاعی ندارم ولی بهتره که انتخابتون بین پایونر و کنوود باشه ..... اگر میتونید برید دوتا رو تست بزنید ببینید صدای کدوم به سلیقتون نزدیک تره ! این بهترین کاره

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

سلام به دوستان
    لطفا مشاوره بدین.
    ماشینم پراید صندوق دار -
    1 - پخش پایونیر 5800 سی دی خور اما کیفیتش خوبه شش تا خروجی هم داره
    2 - یه ساب لوله ای jbl مدل 1214 هزار وات دارم
    3 - ???واسه باند(حدود270 تومن) اینفینیتی کاپا(280 تومن) بگیرم یا یه جفت پایونیر v2 6975 دسته دوم
    که دوستم یک سال پیش گرفته تمیزن الان بهم تا 250 میده میگه نشون داده اصلین(کارتن و گارانتی داشتن)؟؟؟
    4 - هر باندی که پیشنهاد دادین لطفا چنتا آمپ که بتونه باند و سابمو کامل جواب بده معرفی کنین.
    چند نمونه آمپلی با قیمتای مختلف. اما هرچی ارزونتر باشه و جواب بده بهتره (بودجم کمه)
    با تشکر
    سلام محسن جان
    6975 سری قدیم کیفیت خوبی داشتن ....
    پیشنهاد میکنم بیخیال 6975 شید ! تازه اونم دست دوم !
    برای باند پیشنهاد من همون کاپا یا هرتز hcx690 ....
    چون ساب ووفر دارید کاپا گزینه بهتریه .... کیفیتش در شرایط یکسان مقداری از hcx بیشتره ولی حجم صداش کمتر !
    امپلی هم pioneer 8604 یا ep4x هرتز
    اولی حدود 420 و دومی حدود 580 تومن وجه رایج مملکت D:
    ی پیشنهاد ! گول ارزونی و تعریف فروشنده ها از مارک های متفرقه مثل شارک / مکسیدر/بوشمن/مافکو/مارشال/پریمر /تورنادو و .... نخورید

13. 2 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 112 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 112 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •