سلام
دوستان و شما به این نکته دقت بفرمائید اصلا اینگونه نیست که برای ساب ووفر حتما و فقط باید از آمپلیفایرهای مونو استفاده بشه. اتفاقا کیفیت صدای آمپلیفایرهای کلاس A/B بالاتر از D هست.تو کلاس D برای قدرتهای بالا به خاطر مصرف کمتری که داره و کمی کارائی بیشتر از اون کلاس استفاده میشود.لذا تو رنج قدرتهای پائین خیالتون راحت باشه که راحت آمپلیفایرهای اینچنینی پاسخگوی نیازتون هست.
در مورد باکس برای ساب Rs12 به نظر من کمی بزرگ هست.60 رو به 50 لیتر کاهش بده و فرکانس تیون رو هم با توجه به Fs28.1 Hz حدود 33 هرتز در نظر بگیرید.
این آمپ و سابی هم که گفتی رو من نمیدونم اصلا چی هستند.اینقدر دنبال گالاهای ناشناس و تست نشده نرو گلم.
بله ولی همون پخش درسته عزیزم.رو جعبه پخشها گارانتی میزدند.اسپیکر رو هیچ شرکتی گارانتی نمیکنه.
کار بسیار خوبی انجام میدهدید چون اکسسوری از اهم واجبات هست. آفرین به شما. اما پک 4 کافیه براتون.مگه ساب با چه توانی احتمالا خواهید گرفت؟نهایت 500-600 وات دیگه درسته؟اگر ساب 1000 به بالا منظور نظر داری بله باید 0 و یا 2 گیج بگیرید. ولی خب مابقی لوازم مثل فیوز و هلدر و...رو باید جداگانه تهیه نمائید.
این پک، پک خوبیه. کابلهاش استاندراد هست و جنسش خوبه.
هزینه رو قبلا عرض کردم خدمتت.
بله احتمال داره مشکل بوجود بیاد.در دفترچه پخشها ذکر شده امپدانس مجاز اسپیکرها بین 8-4 اهم باشد..پس اگر شما مقاومت کمتر از این رنج رو سر رها مستقیم اسپیکرها قرار دهید احتمال آسیب دیدن هست.
باید سوال کنم.ولی قبلا مدلهای 3 رقمی پایونیر مورد داشتند.یعنی اصلا پایونیر نبودند.
خیر دوست عزیز من برای TS-A6975Sپیشنهاد دادم.
3602 یهخورده براش کمه.