425 تومن قیمت امپه؟ یا حضرت عباس
با این حساب باید بیخیال آمپ بشم!
برادر جی وی سی رو من یه جا دیدم زده گارانتی 1 ساله شرکت ماهان الکترونیک پاسارگاد چطوریاست ؟ چون شما فرمودی گارانتی نداره.
425 تومن قیمت امپه؟ یا حضرت عباس
با این حساب باید بیخیال آمپ بشم!
برادر جی وی سی رو من یه جا دیدم زده گارانتی 1 ساله شرکت ماهان الکترونیک پاسارگاد چطوریاست ؟ چون شما فرمودی گارانتی نداره.
سلام
دوست من خیلی گرون هم نیست.شما دارید پول برای گرفتن حد اقل کیفیت رو پرداخت میکنید.در مورد گارانتی اتفاقا من سوال کردم گفتند قبلا گارانتی روی پخشها میزده شرکت ولی تو بار جدید خیر.
سلام دوست خوبم.
ارزونترین پخش از برند کن وود U256 هست که 178 تومن قابل تهیه هست.و ارزونترین پخش از برند پایونیر هم X1650UB هست که 225 تومن هست.اسپیکر هم پایونیر F1634 میتونید بگیرید.
مخلصم گلم.
امیدوارم من خودم هم بد جوری دیگه کف کردم از بیصدائی.
بهترین پک برق موجود استریت وایرز 4 گیج هست که حدود 150 قیمت داره..فقط کابل اسپیکر نداره که اون رو باید جدا براتون بگیرم.اگر گلیدن 2در2.5 بخواهید متری 9500هست.یه RCA هم نیاز داری که اونم 35 تومن هزینه خریدش هست. .
دستور بفرمائید انجام وظیفه میکنم.
والا کیفیت سری آرسنال خوب هست ولی برگشتیش برای تعمیرات خیلی بالا بوده.من همون 5602 رو پیشنهاد میکنم.
مونو تو این رنج قیمتی که فرمودید تقریبا نیست.
ممنون آقا حمید!
پس همون 5602 از جی وی مناسب تره!
با این اوصاف این آمپ بدلیل مونو نبودنش چند درصد از قدرت ساب رو میتونه بروز بده؟؟؟
باکس رو هم آقا وحید 60 لیتر با تیون 35 پورت دار رو پیشنهاد دادن! برا ویبره و قدرت و کیفیت!نظرتون چیه؟؟؟
+
درباره برند ساند ماگوس اطلاعاتی دارین؟ آمپای مونوش خوش قیمتن!
مثل :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=
Last edited by aiza1372; 24-09-2014 at 22:34.
منظورتون از گارانتی روی پخش ها...ضبطه دیگه؟ چون من منظورم باند جی وی سی 7158 هست.
نمی دونم دوستانی که تیبا دارن اعلام کنن سایز باندای جلوی تیبا چنده؟
سلام حمید جان؛
سیم کشی رو پک بگیرم بهتره یا بصورت جداگانه؟
نمیخوام خساست بخرج بدم برای نصب ضمنا 4 گیج برای بعد که بخوام ساب نصب کنم ضعیف نیست؟
کل هزینه تمام شده چقدر میشه؟
سپاس
سلام . ممنون از راهنماییتون .
jbl gto 938 ( این مدل 3 اهم هست . پخش من خروجیش 4 اهمه ! ) مشکلی پیش نمیاد؟
سلام دوست عزیز . من فک کنم آقا حمید فک کرده که شما 6975 سری اول و میگید . در صورتی که شما زدی 6975s اگه این باشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون آمپیلی خود شرکت پایونیر 3602 جواب این باند و میده که قیمتش هم حدود 160ت هست .
سلام دوستان
من قبلا مزاحم میشدم و راهنمایی بابت پخش های تصویری میگرفتم .
حقیقتا همه من رو از خرید مارک های متفرقه و چینی منع کردید و خودمم پول خرید ایندش های پایونیر رو نداشتم ، الان یه مدته که پخش پایونیر مدل دی وی اچ 865 در بازار موجود شده و قیمتش هم حدوده 550 هست .
به نظرتون این پخش از نظر کیفیت صوت و تصویر خوبه و ارزش این پول رو داره که من برم سمتش و بخرم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)