تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 51 از 168 اولاول ... 4147484950515253545561101151 ... آخرآخر
نمايش نتايج 501 به 510 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

پرسپولیس نیوز : معاون وزیر ورزش و جوانان در نشستی با هیأت مدیره شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس به بررسی اتفاقات روزهای گذشته در خصوص تغییرات پیش آمده در کادر مربیان تیم فوتبال خواهند پرداخت.
    به گزارش سایت باشگاه پرسپولیس، با توجه به اینکه دکتر امیر رضا خادم معاون وزیر ورزش و جوانان، در هفته گذشته به دلیل حضور در انتخابات فدراسیون جهانی کشتی، خارج از ایران به سر می‌برد، در بازگشت به تهران، فردا یکشنبه نشستی را با هیأت مدیره شرکت فرهنگی ورزشی پرسپولیس خواهد داشت.
    در این جلسه، شرایط باشگاه، تیم فوتبال پرسپولیس و اتفاقات روزهای اخیر مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت و هیأت مدیره گزارش کاملی به جلسه ارائه خواهند نمود.

2. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوردبین از وقتی که از پرسپولیس رفت تقریباً با همه سرپرست ها مشکل داشت.با همه احترامی که برای خوردبین قائل هستم اما رفتارش نادرسته.درسته که خیلی برای تیم زحمت کشیده اما نباید فکر کنه تیم برای خودشه

آمده ام تا به تغييرات کمک کنم
    محمود خوردبين: پرسپوليس مال من است

محمود خوردبين با حضور دوباره در پرسپوليس آماده ثبت رکوردي تازه است. در فوتبال ما هيچ عنصر انساني سابقه 46 سال مسووليت در هيچ تيم باشگاهي را نداشته است، خوردبين از اين حيث يک نمونه ويژه و منحصر به فرد است.

گفت و گوی اختصاصی خوردبین با "ورزش سه" به روشن کردن بسیاری از حقایق تاریخی در تیم کمک می‌ کند.
      محتوای مخفی: ادامه 
    با پرسپولیس 65 ساله شدم

بازگشت پرسپولیس برایم پر از شادی و انگیزه است. من 48 سال با پرسپولیس بوده ام، همه وجود من متعلق به پرسپولیس است با پرسپولیس 19 ساله بودم حالا 65 ساله شده ام، با پرسپولیس گریه کردم، خندیدم، قهرمان شدم، به تیم‌ملی رفتم، جان و جوانی گذاشته ام. پرسپولیس متعلق به من است چون تنها کسی هستم که هیچ وقت از پرسپولیس جدا نشده ام. مسیر فعالیت حرفه ای من بین پرسپولیس و خانه ام گذشته است. شما فکر می‌ کنید در تمام این سال ها کسی به من نگفت در تیم دیگری بازی کنم فکر می‌ کنید کسی به من پیشنهاد سرپرستی تیم دیگری را نداد؟ فکر می‌ کنید از من نخواستند به هیات مدیره تیم دیگری بروم؟

پرسپولیس آماده تحول است

فکر می‌ کنید اگر به موفقیت این تیم و بازگشتش اعتقاد نداشتم حاضر می‌ شدم برگردم، هرگز. این تیم خوب نتیجه نگرفته بودم، مربیان گذشته زحمت کشیده بودند اما تغییر و تحول لازمه رسیدن به موفقیت است. پرسپولیس موفق می‌ شود اگر دست به دست هم بدهم از هواداران عزیز می‌ خواهم صبوری پیشه کنند، کمی فرصت بدهند این روزها، روزهای حمایت این عزیزان از پرسپولیس است نه تسویه حساب ها لطفا به این تیم کمک کنید.

بغض امانم نمی داد

دلم برای هواداران می‌ سوزد تو خیابان، در نانوایی، در سوپرمارکت، پشت چراغ قرمز جلوی من را می‌ گرفتند و می‌ گفتند محمودخان مشکل پرسپولیس چیست، پرسپولیس کی درست می‌ شود؟ جوابی برای آنها نداشتم چه می‌ توانستم بگویم، فقط با جمله درست می‌ شود را با همه بغض به آنها تحویل می‌ دادم به خدا تماشاگر پرسپولیس گناه دارد. تماشاگر پرسپولیس جزیی از تاریخ پرسپولیس است که حالا ما با ندانم کاری ها می‌ خواهیم آن را به زور از پرسپولیس بگیریم.

حقم را نداده اند

من بخشی جدا نشدنی ازتاریخ پرسپولیس ام. همه حداقل یک بار از پرسپولیس جدا شده و جایی رفتند اما من تنها کسی هستم که خانه من پرسپولیس بوده و هست و خواهد بود. بعضی از رفتارها در این سال ها آزارم داد، رفتار آنها که به من بی احترامی کردند. بی احترامی که نه، شاید اگر بگوییم حقم را از بین بردن بهتر باشد در پرسپولیس حقم را ندادند بعضی از مدیرانی که برای تسویه حساب ها من را کنار گذاشتند کسانی هستند که هم من و هم تاریخ پرسپولیس از آنها گله دارند. شاید در این مورد بتوان از رویانیان و انصاری فرد گفت که بدون توجه به هویت پرسپولیس کارهایی کردند که جای محمود خوردبین با امثال سعید شیرینی ها عوض شود.

نماینده همه تاریخ پرسپولیس هستم

همه تاریخ پرسپولیس را می‌ دانم وقتی هنوز ستارگان شاهین به پرسپولیس نیامده بودند من بازیکن پرسپولیس بودم، از دوران رجب فرامرزی با این تیم بوده ام حالا هم درخودم می‌ بینم که می‌ توانم مثمرثمر باشم و به ایجاد تغییرات کمک کنم. حمید درخشان فرزند خلف تاریخ پرسپولیس و سرمایه این باشگاه است چرا باید مورد حمایت واقع نشود. این حرف ها قیمتی ندارد ما باید آدم ها را در خدمت پرسپولیس بخواهیم نه در خدمت خودمان. نباید اگر باد به پرچم ما می‌ وزد سکوت کنیم اما هر وقت نسیمی مخالف بوزد زمین و زمان را به هم بدوزیم.

Last edited by mojtabaivi; 13-09-2014 at 13:13.

4. 6 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر دوستان در مورد علیرضا رحیمی رو قبول دارم و ممنون بابت پاسخ هاشون
    ظاهرا میگن کرانچار تو آب نمک خوابیده که اگر حمیدخان درخشان نتیجه نداد بیارنش جای درخشان

6. 5 کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

کرانچار: نه پرسپوليس و نه تيم‌ملي

زلاتکو کرانچار سرمربي اهل کرواسي سابق سپاهان در گفت و گويي کوتاه با "ورزش سه" تاکيد کرد فعلا با هيچ تيم ايراني اي وارد مذاکره نشده است.

کرانچار به خبرنگار "ورزش سه" گفت: در حال حاضر در تهران هستم و استراحت می‌ کنم، شرایط ذهنی خوبی دارم. نمی توانم بگویم از تصمیمی که گرفتم راضی هستم یا نه اما هر چه که بود به صلاح هر دو طرف بود. من به دلایل شخصی سپاهان را ترک کردم و امیدوارم آنها موفق باشند.

او در پاسخ به این سوال که آیا از طرف باشگاه پرسپولیس با او تماس گرفته شده یا نه گفت: نه پرسپولیس و نه تیم‌ملی با من هیچ صحبتی انجام نداده اند. این حرف ها که درباره من زده می‌ شود حقیقت ندارد.

8. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

داشتم با خودم فکر میکردم ، یه ضرب المثلی یادم افتاد.باور کنید هرچی قدیمیا گفتن حقیقت داره
    دیدم ضرب المثل وصف حال این روزای پرسپولیسه
    میگن که:
    ای خدا و ای خدا / کَچَلَ رو کردی کدخدا
    واقعا همینطوری.
    این آقای کچل شده کدخدای پرسپولیس

10. 5 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

9

تو بازی یه چیز بامزه اتفاق افتاد اونم این بود که چند لحظه یکی از لیدر ها رو نشون میداد که سعی میکرد ملت رو همراه کنه که یه شعاری رو بدن ولی کسی باهاش همراهی نکرد!! ))
    یعنی دقیقا هیچکس باهاش همراهی نکرد... تو اون صحنه راحت ۶۰-۷۰ نفر تو تصویر نشون داده شدن که!! ))

کلی خندیدم بهش....

تیم هم به نظرم خیلی شانس اورد و نفت واقعا تیم نبود!! شاید اگر این بازی در مقابل یه تیم بهتر میبود، راحت ۳-۴ تا گل خورده بودیم...
    خدایا مرا ببخش، بابت غیبت این فرد

این یارو، آقا، از اوناست که دومی نداره مخالف بیخودی دائی!

جزء همونایی که تو باشگاه دائی باهاشون دست به یقه شده بود

همون موقع ها تو نود نشون داد بین تماشاچی ها داشت زیرآب دائی رو میزد، می گفت پرسپولیس رو این آقا نابود کرد و بدترین باخت های باشگاه رو با این آقا داشته و...

وای که چقدر من از امثال این نفرت دارم و جزء غیبت کردن دربارشون کاری ازم برنمیاد!

و عجیب اینکه ایشون مسافر برزیل هم بود!!

وقتی دیدم بین ایرانی ها همینجوری مسه همین بازی واسه خودش لیدری بی خاصیت میکرد هم خندیدم هم شاخ در آوردم و هم...

حیف اون پول نبود خرج این تا برزیل کردن!!؟؟

سرچ کنید لیدر پرسپولیس عکس این آقا و شاهکارها و حضورش به عنوان لیدر پرسپولیس و تیم ملی تو کشورهای مختلف به وفور یافت میشود!

من نمی دونم چی از جون پرسپولیس میخواد

12. 2 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اخبار و حواشی پیرامون باشگاه

1. محمود خوردبین، به سمت سرپرست باشگاه منصوب شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. حسین عبدی طی حکمی از سوی منتقمی، به سمت مربی تیم بزرگسالان پرسپولیس منصوب شد.
    .
    .
    .
    3. جلسه بین سیاسی و بهمن دهقان (نماینده دایی) برگزار شد.
    علی دایی پول فصل بعدش را نخواست.
    .
    .
    .
    4. مجید جلالی:
    جوانان امروز پرسپولیس چند سال آینده به ستاره های بزرگی در فوتبال ما تبدیل می شوند و زمان این حرف من را ثابت می کند. اما خب برای جوانگرایی غرامت هم باید پرداخت.

.
    .
    .
    5.
    سوشا مکانی:
    بعد از بازی به خاطر ناراحتی و استرسی که داشتم صحبت هایی کردم که شاید بهتر بود نمی گفتم.
    البته هیچ منظور بدی نداشتم و دلم نمی خواهد از ناحیه حرف های من مشکلی برای باشگاه و تیم محبوبم درست شود.
    من پرسپولیس را دوست دارم ولی طبیعی است که هر بازیکنی از بازی نکردن ناراحت می شود اما قبول دارم که باید خودم را بیشتر و بهتر کنترل کنم.

موفق باشید.

14. 7 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

برادر دایی منتقدان خودشو که می گفتن از نظر فنی شخص بهتری هم می تونست کمک مربی پرسپولیس باشه رو کفتر باز خونده و گفته اینها عمرشون رو در پشت بام گذاشتن...
    من دیگه هیچی نمی گم.قضاوت با خودتون
    لینک متن کامل مصاحبه

16. 3 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

خدایش تمام لحظاتی بازی، وقتی رضا محمدی رو می دیدم، یاد تیم هاوارد (گلر آمریکا) می افتادم.
    رضا محمدی مو هاشم میزد دیگه جوره جور بود!

18. 6 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -خبر ورزشی،حمیدرضا سیاسی چهره جنجالی این روزهای پرسپولیس که با حرکتی غیر قابل پیش بینی علی دایی را برکنار کرد، در صدد وارد کردن یک شوک دیگر به پرسپولیس است. هر چند سیاسی بعد از کنار گذاشتن دایی بلافاصله درخشان را به پرسپولیس آورد ولی خبرهای پشت پرده حاکی از ان است که او دنبال نامی بزرگتر برای هدایت پرسپولیس است. بی جهت نبود که دو روز پیش یکی از اعضای هیات مدیره پرسپولیس تاکید کرد که درخشان مربی موقت است و باشگاه می خواهد سر فرصت، سرمربی را انتخاب کند. گزینه مورد نظر سیاسی کسی نیست جز زلاتکو کرانچار، مربی ای که خیلی ها معتقدند اگر 5 سال پیش در پرسپولیس می ماند و دایی جایگزین او نمی شد می توانست برای پرسپولیس قهرمانی بیاورد. سیاسی بعد از آرام شدن شرایط پرسپولیس می خواهد این مربی را به تیم سرخ پوش تهرانی بازگرداند تا کرانچار فصل بعد هم هدایت پرسپولیس را بر عهده بگیرد. هر چند کرانچار منکر مذاکره با پرسپولیس شده اما نزدیکان سیاسی خبر می دهند که قرار است طرفین ملاقاتی با یکدیگر داشته باشند. باید منتظر دومین شوک سیاسی باشیم و تا چند روز دیگر شاید اتفاقات جدیدی رخ دهد. فراموش نکنید سیاسی روز گذشته در برنامه ورزش و مردم با صراحت اعلام کرد که کرانچار گزینه پرسپولیس بود.

20. 5 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •