این دغاغله چی بود پرسپولیس خرید؟ این که همش مصدومه !!
یعنی یه کار درست انجام ندادن این مسئولان پرسپولیس -_-
کاش زود برگرده تا این عالیشاه رو پرتش کنن رو نیمکت که حالم از بازیش به هم میخوره
این دغاغله چی بود پرسپولیس خرید؟ این که همش مصدومه !!
یعنی یه کار درست انجام ندادن این مسئولان پرسپولیس -_-
کاش زود برگرده تا این عالیشاه رو پرتش کنن رو نیمکت که حالم از بازیش به هم میخوره
با همه بخش های حرفاتون موافقم بجز آخری
درخشان تا آخر فصل خواهد موند، چون اون یارو بساز بندازه خواهد موند!!!
اینا همه شون از قبل نقشه کشیده بودن که یهو عین قوم مغول حمله ور شدن به علی دایی و افشین پیروانی و در کمال ... اونارو از تیم بیرون کردن
سالها سپاهان تیم موفقی در ایران و آسیا بود چرا؟ چون ثبات مدیریت و هماهنگی کادرفنی داشت
الان معلوم نیست پرسپولیس صاحب داره یا نه!؟ هر روز یکی میاد یکی میره و هیچی به هیچی!!!
من نمیدونم آخه "سیاسی" هم شد فامیلی؟! آخه چطور میشه یه نفرو همینطوری بیارن بکنن همه کاره یه باشگاهی مثل پرسپولیس؟!
... متاسفم واقعا![]()
Last edited by urumchi; 12-09-2014 at 22:35.
کاملا موافقم!
1. درخشان میمونه چون سیاسی میمونه.
2. همونطور که گفتین، از لحاظ ساختار بهترین تیم ایران هستش. ( چه زمان رحیمی خودمون و چه زمان آقای ساکت )
3. در مورد تیکه ی آخری هم باید بگم که جوابش سه حرف بیشتر نیست: پول
چون سیاسی فقط و فقط اونو داره!
.
.
.
رحیمی امروز سیاسی رو قشنگ شست گذاشت کنار!
تو یه تیکه از حرفاش گفت: شما فکر می کنین بزرگین و قدرت دارین، من از شما بزرگ ترم، چون من خدا رو دارم و شما فقط پول دارین.
کسانی که ندیدن میتونن از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینن تو برنامه ورزش و مردم چی گذشت!
اونطور که از رفتار بازیکنا موقع تعویض و مصاحبه ی سوشا برمیاد، مثل اینکه وضع بازیکنا اصلا خوب نیست و کار خیلی سخته...
این عالیشاه باید بدونه این فوتباله، دو میدانی نیست. علاوه بر دویدن، باید مهارت هایی مثل پاس دادن و شوت زدن هم یه مهاجم بلد باشه. نه که همش میدوه و حرکاتشم هیچ تنوعی نداره.
این نیلسون واقعا نباید دروازبان پرسپولیس باشه... نمیدونم چه جوی هست بین همه، هم طرفدار و هم گزارشگر، و کلا همه، نمیدونم هون بحث غریبه پرستی ما ایرانیاس یا یه چیز دیگه، همه میگن خوبه و اشتباهاتشو نمیبینن و بجاش یه ضربه میگیره همهمیزنن! بابا این یه دروازبانه معمولیه... به هر حال باید یه چند تا موقعیت رو بگیره و الا فرق من و اون چیه؟؟ فصل قبلم خداییش اصلا موقعیت می اومد رو دروازه؟ بازی فینال جام حذفی یادتونه؟ بازی یکی مونده به آخر فصل قبل مقابل راه آهن یادتونه چه گلی خورد؟ و بازی امروز دیدین گلو؟؟... در حالی که سوشا بد شانس بود... امیدوارم درخشان به این نتیجه برسه که سوشا بهتره
واقعا تیم ما در مرحله اول فقط به یک مهاجم شیش دونگ نیاز داره... این عباس زاده بهتره برگرده همون لیگ یک...
درخشان 4تا بالای جدول خیلی خوب اومد
3تیم تراکتور استقلال سپاهان که با این بازیهایی که انجام میدن بین تیم اول تا سوم لیگ برتر امسال میشن بدون هیچ شکی
اقای ناجی پرسپولیس باید با بقیه تیمها از جمله فولاد و نفت تهران بجنگه سر چهارمی لیگ
اگه عقل داشته باشن نوروزی دغاغله از لیست خارج میکنن جاشون بازیکن میخرن
درمانگاه باز کردن اینهمه پای مصدومیت پولادی موندن آخرش نتیجش چی شد
پول مفت بهش دارن میدن نیم فصل داره میشه شازده یک بازی انجام نداده برای پرسپولیس
عباس زاده هم بعد اینکه به ناحق جایزه پدیده لیگ بهش دادن رفته قاطی باقالیا
واکنش پژمان جمشيدي به اخراج دايي(اينستاگرام)
پژمان جمشيدي بازيکن سابق پرسپوليس و تيمملي، متن بلندي را روي اينستاگرامش منتشر کرد و نسبت به تغييرات در پرسپوليس واکنش نشان داد.
به گزارش "ورزش سه"، متن این پیام به شرح زیر است:
با اتفاقات اين چندروز پرسپوليس مجاب شدم نظر خودمو اينجا بنويسم تا شايد کمى آرام شوم.در بزرگى نام على دايى در فوتبال شکى نيست. همانطور که در بد بودن پرسپوليس اين سالها شکى نيست.دايى بزرگوار ميدانم که امسال تيمت از لحاظ مهره بسيار درتنگنا بودو دستت خالى اما على جان کاش درطول اين سالها کمى خوددارتر بودى.
کاش ميدانستى که هميشه نياز به دادن جواب نيست، همانطور که در گذشته جوابت را در زمين ميدادى. کاش يادمان نرود که طرفدار بيچاره(از جمله خودم) برد ميخواهد. با آرامش،بااحترام.اختلاف شما و جناب مايلى کهن يا ديگرعزيزان،پرسپوليس و پرسپوليسى را آزار ميدهد. حالا که هست کاش ميماند براى خودتان. ميماندبراى وقتى ديگر. اما چه ميشود کرد که بعضيها را نميشود دوست نداشت. دايى براى من از آن دسته دوست داشتنى هاست. مثل پروين مثل عابدزاده، مثل کريم، مثل نامجومطلق و مانند حميد عليدوستى.
پرسپوليس سالهاست که رنگ آرامش نميبيند.سال ١٣٧٧ شاگرد آقاى درخشان بودم در تيم ملى المپيک.از لحاظ فنى دوستش داشتم.بازيکن درخشان و ماندگارى هم درتاريخ پرسپوليس بودند و خواهند بود. اما به خودشان هم گفتم، با دايى خوب تا نشد. ميشد شکل بهتر و حرفه اى ترى عمل کرد. اما اين طبيعت فوتبال است.
بى شک درخشان کار سختى در پيش دارد چون شکل حضورش کمى بى مقدمه و آنى بود.در اين چند روز هم شايعاتى مبنى بر حضور من در کادر ايشان بود که دراين مورد بايد به صراحت بگويم،من،براى اين نيمکت مقدس هنوز بسيار کوچکم. بااينکه در اين سالها، عده اى رويش نشستند که در قواره آن نبودند ولى من که عظمتش را خوب ميشناسم.
به على دايى عزيزو افشين خان پيروانى مهربان خسته نباشيد ميگم به خاطر تمام لحظاتى که براى تيم محبوبم تلاش کردند وآرزوى روزهاى درخشان دارم براى پرسپوليس و کادرفنى جديدش.ودرآخر اعلام ميکنم ،بااينکه به شخصه دست بوس تک تک بزرگان اين باشگاه هستم ولى سربلندى پرسپوليس برايم از هر نامى بالاتراست. طرفدار هميشگى پرسپوليس پژمان
مطمئن باش رحیمی هم آش دهن سوزی نبود
یه مدیر عامل سپاهانی و اصفهانی که اینقدر جربزه نداشت شرایط رو مدیریت کنه و با هیئت مدیره فعلی کنار بیاد و همش پشت سر اسم علی دایی قایم شد و نتونست اوضاع رو مدیریت کنه
همون بهتر که پرتش کردن بیرون
مردک اگر الان سپاهان بود همچین مدیریت بحران میکرد که همه انگشت به دهن میموندن
این هیئت مدیره هم با این ندونم کاریش هم دایی رو سوزوند و هم حمید درخشان رو..هر چند که جفتشون قبلا سوخته بودن
امیر خادم این فصل پرسپولیس رو با انتخابش به گند کشید
بقول یکی وقتی یه کشتی گیر برای پرسپولیس تصمیم میگیره همین میشه
.............
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 30-12-2014 at 20:40.
حرفات درسته
ولی وقتی هیئت مدیره نخوانت تو کاری نمی تونی بکنی!
اگه رحیمی تو سپاهان موفق بود دلیلش این بود که تمام هیئت مدیره اش به رحیمی اعتماد داشتن و براش شرایط رو فراهم می کردن.
روزنامه های 18 ام به قبل رو بخون!!! تو همه شون دارن دم از بی پولی می زنن!
ولی چند ساعت بعد از رفتن دائی حتی پول بازیکن ها هم براشون ریخته میشه به حساباشون.
.
مگه نه اینکه سید جلال گفت سر مسائل مالی توافق نکردیم؟
مگه خود خلعت نگفت پرسپولیسی ها نموتونستن پول اون باشگاهه رو بدن؟
همین پولادی هفته پیش گفت: پول فصل قبلم رو بدین، بر میگردم.
.
رحیمی وقتی نتونست اینا رو نگه داره رفت سره گزینه های علی دائی:
1. عبداله کرمی برای دفاع (جایگزین سید جلال) ولی کرمی رفت سپاهانی که پول بیشتری میداد.
2. حدادی فر برای هافبک، ( البته بعید میدونم به حدادی فر تو ذوب پول بیشتری داده باشن )
3 ...
رحیمی نتونست کارش رو درست انجام بده چون نمی خواستن.
رحیمی اثبات کرد که آدم کثیفی نیست و فوتبال پاکی بازی می کنه.
.
دائی سرمربی منتخب اینا نبود و اینا دنبال یه بهونه بودن تا بر کنارش کنن.
رحیمی هم کاری رو کرد که یه مدیر عامل حرفه ای انجام میده. ( اعتماد به سرمربی )
.
.
.
.
البته شاید من و شما نظرات مون با هم متفاوت باشه
خوب!
اینم که طبیعیه!
به هر حال با توجه به سابقه ای که رحیمی داره، من که کاملا بهش اعتماد داشتم.
![]()
رحیمی واقعا مشکلی نداشت!!!
مشکل اصلی از هیئت مدیره بود و رحیمی نقشی نداشت
نه پولی داشت و نه پارتی کلفت فقط میدونم مدیر قابلی بود و واقعا میتونست پرسپولیسو نجات بده
این کودتا از قبل برنامه ریزی شده بود و درخشانو از چند هفته قبل انتخاب کرده بودن
باشگاه تا وقتی دایی بود هیچی پول نداشت الان چی شده 6 میلیارد دایی+پول بازیکنا رو پرداخت میکنن؟
همه اینا واسه خراب کردن دایی و رحیمی بود
یک سوال؟
ادم سپاهانی و فوتبالی باشه بهتره با یک سردار باشه یا بساز و بفروش؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)