تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1602 از 2365 اولاول ... 60211021502155215921598159916001601160216031604160516061612165217022102 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,011 به 16,020 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه mkh-n71's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اگه آمپ و سیستم رو بستی یه توضیحی در مورد کیفیت صدای 9604 بده
    اینطور که من و حمید خان به نتیجه رسیدیم آمپلی فایرهای کلاس D و FD برای تغذیه کامپوننت چندان جالب در نمیان ولی 8604 و 9604 به نسبت قیمتشون خروجی هاشون خیلی قوی و کامله
    ممنون
    سلام داداش
    آره قطعا نسبت به کلاس A/B سطحش پایینتر خواهد بود ولی خب فک نکنم آنچنان تفاوتی کنن کما اینکه هرتز HPD4 هم دیجیتال هست و صدای خوبی تحویل میده!
    این پایونر ها هم فک کنم تو این رنج قیمتی تقریبا بی نظیر هستن! البته خب باید راش بندازم تا بتونم نظر دقیقتر بدم!
    متاسفانه هنوز آمپ نرسیده فک کنم شنبه یکشنبه برسه دستم .رسید تست میکنم یه ریویو میزارم واسه دوستان!
  2. این کاربر از mkh-n71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز اگه آمپ و سیستم رو بستی یه توضیحی در مورد کیفیت صدای 9604 بده
    اینطور که من و حمید خان به نتیجه رسیدیم آمپلی فایرهای کلاس D و FD برای تغذیه کامپوننت چندان جالب در نمیان ولی 8604 و 9604 به نسبت قیمتشون خروجی هاشون خیلی قوی و کامله
    ممنون
    8604 با 9604 تنها امپ های پایونیر خوش صدا هستن الباقی هم داشتم یا دارم صدای جالبی ندارن تنها ایراد این ها کراس ضعیفشون هست که اگه روشن کنی در ولوم بالا صدا قعطی داره که اینم هیچ کسی تا الان ایرادشو نفهمیده بود فکر می کردن خرابن خلاصه اگه از پخش بهش hpf بدید کاملا مناسب هستن من از صداش راضیم اما از 5602 یا 3602 اصلا راضی نیستم

4. 2 کاربر از slash_slash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام خدمت دوستان و اساتید گل خصوصا آقا حمید که خیلی بهشون زحمت دادم.من برای هدیونیت خیلی دو دل شدم.نمیدونم ۸۰۱۹ بگیرم یا ۷۰۵۶؟ارزش داره با این اختلاف ۸۰۱۹ بگیرم؟تا ۵۰۰ میتونم هزینه کنم ولب بخاطر ۱۰۰ تومن بالا پایین نمیخوام اون چیزی که باید باشه در نیاد!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

یه راهنمایی می خواستم از دوستان
    من یه ریو دارم که بعد از 7 سال بالاخره ضبطش خراب شد و باید عوضش کنم.
    الان من می خوام بدون اینکه باند های ماشین رو عوض کنم یه ضبط بخرم هول و هوش 200 هزار تومن که حتما یو اس بی خور باشه و خیلی بهتر می شه علاوه بر یو اس بی، بلوتوث هم داشته باشه. یکی از دوستان آلپاین مدل 110EA رو پیشنهاد داد، نمی دونم ضبط خوبی یا نه ولی بلوتوث نداره.
    دوستان اگه زحمت بکشن چند مدل رو به من معرفی کنند بسیار ممنون می شم.

ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام

الان من می خوام بدون اینکه باند های ماشین رو عوض کنم یه ضبط بخرم هول و هوش 200 هزار تومن که حتما یو اس بی خور باشه و خیلی بهتر می شه علاوه بر یو اس بی، بلوتوث هم داشته باشه. یکی از دوستان آلپاین مدل 110EA رو پیشنهاد داد، نمی دونم ضبط خوبی یا نه ولی بلوتوث نداره.

ممنون
    256BT PIONEER اگه اشتباه نکنم اسمشه که 230 قیمتشه KENWOOD هم در این رنج 1 چیزی داره اسمش خاطرم نیست
    سلام خدمت دوستان و اساتید گل خصوصا آقا حمید که خیلی بهشون زحمت دادم.من برای هدیونیت خیلی دو دل شدم.نمیدونم ۸۰۱۹ بگیرم یا ۷۰۵۶؟ارزش داره با این اختلاف ۸۰۱۹ بگیرم؟تا ۵۰۰ میتونم هزینه کنم ولب بخاطر ۱۰۰ تومن بالا پایین نمیخوام اون چیزی که باید باشه در نیاد!
    8019 که 730 قیمتشه 200 بیشتر از 7056 هست بعدش من نمی فهمم 8019 چی داره که 7056 نداره کلا 1 کارت SD داره که سرعت خواندش هم به مراتب از USB کمتره تازه با 1 تبدیل کوچیک SD TO USB هم چیز حله در عوض 2 تا USB هم دارید الباقی فرقاش می شه قیافه ای که 7056 از نزدیک خیلی قشنگ تره من توی عکساش می گفتم زشته اما بعدش نظرم کاملا عوض شد مدل جدید تر قطعا 1 سری نقص هاش بهتر می شه اگه اشتباه نکنم در سیستم بلوتوث پیشرفت های خوبی کرده فرمان صوتی هم می گیره کانتکت گوشی هم نشون می ده گارانتیشم به روزه حالا شما با این تفاسیر دوست دارید 200 هم بیشتر بدید میل خودتونه

8. 2 کاربر از slash_slash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ممنون آقا حمید...
    در مورد سوالات
    هزینه که در حال حاظر در حد یه پخش هست...
    ماشین هم که متاسفانه پراید...
    ساب هم شاید بعد اضاف کنم...

من هم در نظر دارم که جدا تهیه کنم و به مرور زمان کاملشون کنم زیرا بصورت یکجا نمیتونم تهیه کنم و از پس هزینه بر نمیام...
    در ضمن این نتورک که فرمودید یعنی چی...:-)
    با این تفاسیر چی پیشنهاد میدید تهیه کنم پخش که انتخاب شد فقط منتظرم پول برگردونده بشه که هماهنگ کنم برام تهیه کنید البت به قیمت خوب ;-)

داره خودمونی میشه mmrmmr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

256BT PIONEER اگه اشتباه نکنم اسمشه که 230 قیمتشه KENWOOD هم در این رنج 1 چیزی داره اسمش خاطرم نیست

8019 که 730 قیمتشه 200 بیشتر از 7056 هست بعدش من نمی فهمم 8019 چی داره که 7056 نداره کلا 1 کارت SD داره که سرعت خواندش هم به مراتب از USB کمتره تازه با 1 تبدیل کوچیک SD TO USB هم چیز حله در عوض 2 تا USB هم دارید الباقی فرقاش می شه قیافه ای که 7056 از نزدیک خیلی قشنگ تره من توی عکساش می گفتم زشته اما بعدش نظرم کاملا عوض شد مدل جدید تر قطعا 1 سری نقص هاش بهتر می شه اگه اشتباه نکنم در سیستم بلوتوث پیشرفت های خوبی کرده فرمان صوتی هم می گیره کانتکت گوشی هم نشون می ده گارانتیشم به روزه حالا شما با این تفاسیر دوست دارید 200 هم بیشتر بدید میل خودتونه
    دوست عزیز اینکه میفرمایید در مدلهای جدیدتر نقائص بهتر میشه درسته، ولی فرمان صوتی و نشون دادن کانتکت گوشی در ۸۰۱۹ هم هست. ۷۰۵۶ قابلیت اتصال دو گوشی همزمان با بلوتوث به ضبط رو داره که ۸۰۱۹ نداره و اینکه ۷۰۵۶ قابلیتهای رادیو اینترنتی داره.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. این کاربر از mmrmmr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه M1450M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

بازم سلام
    کسی نگفت پخش تصویری چی بخرم ؟؟
    معمولی چی ؟؟
    تا حدود 700

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من 206 دارم بعد پخشم x3650 پایونیر هست اسپیکر های عقبم هم(400W( TS 6972 پایونیر هست (امپ ندارم ها )
    حالا من حول هوش 250 دارم 2 تا اپشن جلو رو هست کمک کنید :
    1.خرید امپلی فایر (هر برندی )
    2.خرید یه دست کامپوننت برای در های جلو
    میخوام کیفیت داشته باشم تا بیش البته بیس هم باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

ممنون

ممنون از پاسختون
    ولی این مدل AVH-265BT از پایونیر که معرفی کردید حدود 700 -800 هزار تومنه قیمتش، این چه دخلی داره به 200 هزار تومن ؟

از بقیه دوستان هم به خاطر پاسخشون ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 112 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 112 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •