پرسپولیس نیوز : طی سال های اخیر یک نام همواره با نهمی و دوازدهمی و رتبه های عجیب پرسپولیس گره خورده ، چه به عنوان مربی چه هیئت مدیره و چه مُعرف اسپانسر...!
پرسپولیس نیوز : طی سال های اخیر یک نام همواره با نهمی و دوازدهمی و رتبه های عجیب پرسپولیس گره خورده ، چه به عنوان مربی چه هیئت مدیره و چه مُعرف اسپانسر...!
سلام
واقعا شرایط خیلی حساسی رو داریم میگذرونیم .
از استیل بنگر مشخصه اکثر بازیکن ها داغونن و شاید تمایلی برای همکاری با کادر جدید نداشته باشن و این کار رو از همه چیز بد تر میکنه .
عکسی که می بینید مربوط به یکی از حوادث دیروز است. جایی که یکی از خبرنگاران به افشین پیروانی می گوید:«آقای حميد درخشان توی رختكن منتظرند تا شما بيايید تا از شما رخصت بگيرد.» افشین پیروانی هم قاط می زند و با حرفهای عجیب و غریبی واکنش نشان می دهد:«من؟ من بيام با حميد درخشان(...) حرف بزنم؟!» خبرنگاران همچنان در بهت و حیرت هستند:«من برم تو رختكن،می دونم باهاش چیکار کنم! (...) (...)(...) با تک تک آدمهایی که داخل رختکن هستن می دونم باید چیکار کنم!» خبرنگاران که تعدادشان زیاد است و حدود ۴۰-۵۰ نفری هستند و همه اطراف پیروانی هستند صدایش را هم ضبط می کنند:« من خودم به خدمت تك تك آدماي تو رختكن می رسم و (...) علی دایی که بهت خبرنگاران و عصبانیت پیروانی را می بیند جلوی دهان پیروانی را می گیرد. اما پیروانی مدام بد و بیراه می گوید و سر آخر دایی مجبور می شود که او را از نیمکت ذخیره بلند و کند و از جلوی مردم و خبرنگاران دورش کند. البته خبرنگاران مانده بودند که چطور که این کلمات را مخابره کنند اما در هر حال فایل صوتی پیروانی می تواند بعدها به قیمت بالایی فروخته شود. البته اگر قبل از انتشار، در سایتها و شبکه های اجتماعی پخش نشده باشد.
منبع:90tv.irواسه هیچکس اعصاب نذاشتن.تیم فردا بازی داره اما معلوم نیست بازیکنا در چه وضعیتی هستن،دیگه فکر نکنم انگیزه ای واسشون مونده باشه.
همه میدونن فردا از دقیقه یک هوادارا میخوان علیه کادر جدید شعار بدن،اینجوری باشه تیم عمرا نتیجه بگیره
Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 11-09-2014 at 12:46.
به نظر من این هموطنان آذری بهتره برن از همون تراکتورحمایت کنن .این براشون بهتره
درخشان؟ مربي پرسپوليس؟! اين بابا حتي نميتونه درست حرف بزنه. حتما تحليلهاي كارشناسي خنده دارشو توي راديو جوان شنيدين.
خدا بخير كنه....
قبلاً هم شنیده بودم افشین بد دهنه.یه جا تو هتل مستقر بودن میگفتن خیلی مودب حرف نمیزنه
به نظر من دایی رو باید آخر فصل پیش از تیم بیرون میکردن و یک مربی خوب مثل ابراهیم زاده و فرکی و جلالی و حتی یحی گل محمدی رو میاوردن که خود مربی میتونست تیم رو ببنده.
باور کنید علی دایی به جز حاشیه چیز دیگه ای نداره. پرسپولیس رو کرده مهد کودک. باور کنید بازیکنای این فصل پرسپولیس رو اصلا نمیشناسم. معلوم نیست از کجا اومدن.
جوان گرایی خوبه ولی حدی داره. نه اینکه بیاد همه با تجربه ها رو بندازه بیرون. حتی بارسا و آرسنال و ... هم چنین کاری نمیکنن.
حالا هم که دایی رفته، به نظر شما کسی بهتر از درخشان بود که بیاد مربی این پرسپولیس با این بازیکنا باشه؟؟ به نظر من درخشان داره با آبروی خودش بازی میکنه با قبول کردن این پست.
فقط امیدوارم سقوط نکنیم.
گزارش تصویری از اتفاقات دیروز در درفشی فر
محتوای مخفی: عکس ها
مراسم معارفه درخشان
درخشان با این کارش فقط و فقط داره آبروی خودش رو میبره و اعتبار خودش رو پیش هوادارا از بین می بره.
من فکر کنم تا چند روز دیگه افرادی مثل بهروز رهبری فرد هم به تیم اضافه میشن.
.
نادر غلامی به جای غلامپور شده مربی دروازه بانان و امروز هم ایشون نیلسون و سوشا رو تمرین داده.
نادر غلامی سابقه حضور در تراکتور سازی رو داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)