من خودم 770 رو ترجیح میدم.همین طور که همین الانم دارمش
من خودم 770 رو ترجیح میدم.همین طور که همین الانم دارمش
داداش میشه مدل کامل کل سیستمتو بگی و هچنین بگی ه تو بازی ها چند فریم میده. خودت 770 رو چند خریدی؟
من تقریباً یک ماه پیش خریدم 1365.
برند asus هست مدل 2 گیگ.
در رزولوشن 1080 تمام بازی ها رو الترا میاره.ولی بعضی بازی های سنگین مثل کرایسیس 3 و مترو قسمت aa رو نمیشه نهایت گذاشت.چون فریم میاد پایین.
فریمشم سنگین ترین بازی که کرایسیس 3 باشه رو میگم.ت بقیه بازی ها فریم از این بیشتر.
تو کرایسیس 3 نهایت جزییات رزولوشن 1080 سنگین ترین مرحله که سه باشه تو اون قسمت محیط باز قبل از اینکه وارد سد بشین حداقل 35 فریم میده.ولی میانگین حدود 42 فک کنم باشه.دیگه بقیه مرحله ها بالا تره هست.البته کیفیت aa روی fxaa قرارا داره.
خوب هرکس یه عقیده ای داره دیگه
مثلا اون دوستمون gtx770روترجیح میده من r9 280x
رایانه صباهم قیمتایه عجیبی داده یک دروغ این سایت اینه که
گرافیک هایه دیگرو مثل r9 290 یا بعضی از کارت هاش مثل قیمت اصلی بازاره ولی این r9 280xیعنی خیلی پایینه تویه سایت دسته دومشو داشتن 980میفروختن کارت خوبیه ولی رندر یامایینینگ استفاده کنن دیگه کارت ارزش نداره شما فکرکن رندر شدشو دارن 980میفروشن اونوقت نوشو رایانه صبا گذاشته این قیمت
ممنون ولی من گفتم کل سیستمتو بگی یعنی سی پی یو و رم و مین در ضمن اینی که میگن برای بازی i5 کافی هست درسته منظورم اینه که خرید سی پی یو i5 اینده نگر هست؟
i5 2500
2*4 'گیگ رم
پاور 700 گرین سری hp
گرافیکم که مفصل گفتم
i5 و i7 در بازی تفاوتی ندارن.چون قابلیت های ii7 که هون هایپر تردینگ باشه هنوز در بازی ها ساپور نمیشه.
من دقیق اطلاع ندارم .ولی یک نوع پول الکترونیکی هست که اسمش بیت کوین bitcoin هست.مستقل از دو لت ها هست و یه برنامه نویس فک کنم ژاپنی برنامشو نویشته.یه راه به دست اوردنش اینه که شما باید یه سری داده رو پردازش کنی و وقتی به نتیجه رسیدی به شما پول تعلق میگیره.ماینینگ در واقع همون mining هست به معنی معدن کاوی.فشار زیادی میاره گرافیک باید ساعت ها روشن باشه تو فول لود
مگه برنامش گرفیکیه که رو گرافیک فشار میاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)