سلام دوستان,ببخشید اینجا سوال میکنم.من میخوام تلویزیون 32" بگیرم طرفای 1200_1300 بهترین مدلی که پیدا کردم f5590 هست.به نظرتون انتخاب خوبی هست؟بعد این مدل از طریق وای فای داخلی به اینترنت وصل میشه دیگه درسته؟
سلام دوستان,ببخشید اینجا سوال میکنم.من میخوام تلویزیون 32" بگیرم طرفای 1200_1300 بهترین مدلی که پیدا کردم f5590 هست.به نظرتون انتخاب خوبی هست؟بعد این مدل از طریق وای فای داخلی به اینترنت وصل میشه دیگه درسته؟
دوست عزیز
با این قیمت خوب است و این مدل از طریق وای فای داخلی به اینترنت وصل میشه و نیازی به دانگل ندارد.
من اصفهان هستم. من هیچ دستگاهی مثل دیجیتال یا ماهواره وصل نکردم . کانال هارا مستقیم با خود تی وی گرفتم . همون 20 شبکه راکه میگیره . ولی بعضیا نسیم را هم دارن ولی برا من پیدا نمیکنه . میشه دقیقتر بگید چیکار کنم
دوست عزیز
همانطور که در پست بالا گفتم کانال 57فرکانس762 مگا هرتز را بطور دستی وارد و جستجو کنید و یا اینطور وارد کنیدکانال 57 فرکانس762000khz
خیلی ممنون از جوابتون دوست عزیز,بعد شما میدونین که این کنترلهای هوشمند سامسونگ روی این مدل کار میکنه یا نه؟
دوست عزیز
تا حالا تست نکردم ولی فکر می کنم نمی شود چون باید سیستم تلویزیونتان قابلیت بلوتوث داشته باشد تا بتوانید کنترول لمسی را با آن جفت یا به اصطلاح همگرا کنید.
داداش من اطلاعات زیادی ندارم ولی دیدم اکثر تلویزیونایی که این نوع ریموت رو دارن بلوتوث ندارن.احتمالا با وایرلس کار میکنه اگر با مادون قرمز نباشه,البته فکر کنم.
دوست عزیز
کنترول لمسی برای سری 6 و ورژن F به بالا کارایی دارد . و اینم روش فعال کردن آن
اتصال به تلويزيون
به منظور به کارگيری تلويزيون با استفاده از يک کنترل لمسی هوشمند، شما بايد برای اولين بار آن را به تلويزيون از
طريق بلوتوث جفت کنيد. در اين حال، کنترل لمسی هوشمند فقط برای جفت شدن با تلويزيون سامسونگ در دسترس
است.
۱- هنگامی که تلويزيون خاموش است، نقطه کنترل لمسی هوشمند در گيرنده کنترل از راه دور تلويزيون و برای اولين
جفت کردن دکمه تلويزيون را فشار دهيد .فقط اين دکمه می فرستد يک سيگنالIR کنترل از راه دور .
محل گيرنده ممکن است بسته به مدل متفاوت باشد.
۲- آيکون بلوتوث در پايين و سمت چپ صفحه نمايش ظاهر می شود . و تلويزيون قبول
می کند و سپس برای اتصال به کنترل لمسی هوشمند به طور خودکار اجرا می شود .
اتصال مجدد کنترل لمسی هوشمند
اگر شما نياز به دوباره ارتباط بين تلويزيون و صفحه کنترل لمسی هوشمند را داريد دکمهpairing در پشت کنترل
لمسی هوشمند را فشار دهيد.
دکمه pairing می تواند با برداشتن پوشش کنترل لمسی هوشمند باتری قابل دسترسی باشد .با فشار دادن دکمه pairing به طور خودکار ارتباط بين کنترل و تلويزيون
reestablishes میشود.
Last edited by matinpour; 14-09-2014 at 15:13.
سلام مجدد
البته من تونشتم با تلویزیون pair کنم ریموت رو ولی مشکل اینه که فقط کلید tv و stb کار میکنه ولی بقیه رو که میزنم,پایین سمت چپ تلویزیون میزنه موجود نیست...
به نظرتون میشه با دانگل بلوتوث این کار رو انجام داد؟رفتم کلی پول این ریموت رو دادم الان مونده رو دستم...
Last edited by aret_bc; 15-09-2014 at 19:07.
کسی می تونه این مشکل رو توضیح بده
تو تلویزیون 4650 پخش فوتبال کیفیت چندان مناسبی نداره. انگار یه لایه یا هاله هنگام پخش تصایر در حال حرکت روی تلویزیونه و کیفیت رو پایین میاره.
کسی پیشنهادی داره. ممکنه پیکسل ها ضعیف شده باشن.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)