تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 39 از 168 اولاول ... 293536373839404142434989139 ... آخرآخر
نمايش نتايج 381 به 390 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بعید می‌دانم دایی به تمرین پرسپولیس برود، چون برکنارش کرده‌اند

مایلی‌کهن: آقای رحیمی؛ چند بار قهرمان ملی را در حال روزنامه خواندن در تمرین پرسپولیس دیدی؟/ چرا برخورد نکردی؟
    پیشکسوت پرسپولیس گفت: از مدیرعامل پرسپولیس سوال می‌کنم که چند بار قهرمان ملی را با کت و شلوار در تمرین پرسپولیس دیدید.

محمد مایلی‌کهن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در خصوص تغییرات رخ داده در پرسپولیس گفت: مگر همین تغییرات همزمان در سپاهان اعمال نشد، آنجا چه اتفاقی افتاد؟ پس این داستان‌ها چیست که برای پرسپولیس درست کردند؟ مگر سال گذشته خود رحیمی را از مدیرعاملی این باشگاه تغییر ندادند؟ آیا آن زمان هم او از رئیس‌جمهور کمک گرفت و خواست که رئیس‌جمهور به این موضوع ورود کند؟ پس این فضاسازی‌ها برای چیست؟

وی ادامه داد: می‌دانید دلایل تفاوت سپاهان و پرسپولیس در چیست؟ همیشه گفته‌ام و باز هم تکرار می‌کنم سپاهان باشگاه است و ساختار دارد و حیطه وظایف افراد باشگاه از هیأت مدیره گرفته تا سرمربی مشخص است اما مشکل تیم‌هایی مثل پرسپولیس و استقلال این است که دارای ساختار نیستند و در مجموع باشگاه هم نیستند و همین باعث می‌شود به مشکل بخورند.

مایلی‌کهن تأکید کرد: سال گذشته رحیمی را از مدیرعاملی سپاهان برکنار کردند. آیا دلیل آن غیر این بود که رحیمی می‌خواست کرانچار را از سرمربیگری سپاهان برکنار کند و هیأت مدیره به او اجازه نمی‌داد و از رحیمی می‌خواستند تا تابع مصوبات هیأت مدیره باشد پس چرا این مسائل امروز در پرسپولیس اتفاق افتاده. چطور سال گذشته پای رئیس‌جمهور را وسط نکشیدند. مملکت ما به اندازه‌ای مشکل دارد که خیلی سطحی است که بخواهیم شأن آقای رئیس‌جمهور را در این زمینه‌ها خرج کنیم.

وی با بیان اینکه در کل با اینگونه تغییرات موافق نیستم، گفت: امیدوارم پرسپولیس از چاله به چاه نیفتد چرا که معتقد هستم پای برخی دلالان بیشتر از گذشته نسبت به الان به پرسپولیس باز شود.رحیمی یکی از مدیران لایق و کاربلد فوتبال است و تعجب می‌کنم که چرا اینطور صحبت‌ها را عنوان می‌کند و اینکه می‌گوید از قهرمان ملی دفاع می‌کند. حالا سؤال من این است که قهرمان ملی چقدر باید یک مملکت و یک باشگاه هزینه‌اش را پرداخت کند.

پیشکسوت پرسپولیس ادامه داد: شما وقتی مدیرعامل پرسپولیس شدید عنوان کردید که این تیم 50 تا صد میلیارد بدهی دارد، حال این قهرمان ملی که از او نام می‌برید چقدر حاضر است به خاطر شما، هواداران و باشگاه حداقل حقوقش را افزایش ندهند، او که از مشکلات مالی پرسپولیس باخبر بود. از کدام قهرمان ملی نام می‌برید، او قهرمان مالی است نه قهرمان ملی و باید او را قهرمان مالی نام نهاد.

وی یادآور شد: آقای رحیمی در بخش دیگری از صحبت‌هایش عنوان کرده است که وا مصیبتا از سیاسی که شخصی ورزشی نبود. حالا سؤال من این است که آقای رحیمی تازه متوجه شدی که سیاسی ورزشی نبود؟ چند ماه با او کار کردید و حتی با او عکس هم انداختید چرا آن موقع این صحبت‌ها را مطرح نکردید و تازه یادتان افتاده است که سیاسی شخصی ورزشی محسوب نمی‌شود.

مایلی‌کهن گفت: مدام می‌گویید بخش خصوصی به ورزش بیاید، این هم بخش خصوصی، آنها نزدیک 12.5 میلیارد به پرسپولیس پول دادند که 9.5 میلیارد آن خرج بازیکنان و کادر فنی و 3 میلیارد دیگر صرف امور جاری باشگاه شده است. وقتی می‌گویید بخش خصوصی، این هم از بخش خصوصی. آیا بخش خصوصی باید مثل بانک مرکزی فقط پول تزریق کند، اگر بانک هم باشد بدانید یک روز پول‌هایش تمام می‌شود. جالب اینکه پول خرج کند و در کارها هم دخالت نکند.

وی افزود: آقای رحیمی از شما تعجب می‌کنم، خود شما چند بار قهرمان ملی را دیدید که با کت و شلوار در تمرینات پرسپولیس مشغول روزنامه خواندن بود،‌آیا یک بار با او برخورد کردید؟ 2- 3 بار هم خودتان زودتر از ایشان به سر تمرین رسیدید و این مسائل را با چشمتان دیدید، به هر حال رحیمی که من می‌شناختم این رحیمی نیست.
    مایلی‌کهن در خصوص اینکه علی دایی در حال رفتن به تمرین پرسپولیس است، گفت: من بعید می‌دانم این آقابه تمرین برود چرا که ایشان را برکنار کردند و پولش را هم دادند و او هم به دنبال همین بود که پولش را بگیرد.

وی در پاسخ به این سؤال که چرا حدود یک دهه است که پرسپولیس به این مشکلات گرفتار شده است، گفت: یک دهه نیست و از بعد از انقلاب پرسپولیس اینطور شده است. قبل از انقلاب همه چیز سر جایش بود و من هم از این حرف‌ها نمی‌ترسم و پس از انقلاب هم تا مدتی نتایج پرسپولیس این ضعف‌ها را می‌پوشاند. اگر می‌خواستند این تیم امروز باید بهترین ورزشگاه را در بهترین نقطه تهران می‌داشت اما نخواستند این اتفاق بیفتد. استقلال هم همین‌طور، البته چون آنها نتیجه می‌گیرند کسی صدایش درنمی‌آید هر چند که استقلال هم تیم است نه باشگاه چرا که باشگاه هیچ‌ موقع روی پاشنه یک نفر نمی‌چرخد و نباید بچرخد.

سرمربی سابق تیم ملی یادآور شد: اولی هوینس مدیرعامل بایرن‌مونیخ را به دلیل مشکلات مالیاتی به زندان انداختند و آب از آب تکان نخورد چون آنها ساختار دارند و ما نداریم.
    مایلی‌کهن تأکید کرد: پرسپولیس چه خصوصی شود و چه دولتی بماند این مشکلات باقی خواهد ماند. آقایان می‌خواهند یکی بیاید و مانند بانک مرکزی پول بدهد بدون اینکه یک کلام در امورات باشگاه دخالت کند. آقای مربی ساعتی یک میلیون پول می‌گیرد و هیچ‌کس نباید بگوید که چرا با کت و شلوار در تمرین حاضر شده و روزنامه می‌خواند.
    - See more at: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کريمي: اميدوارم اتفاقات به سود پرسپوليس باشد

کاپيتان پيشين پرسپوليس پس از تغييرات اخير ابراز اميدواري کرد که اين تيم در آينده روزهاي بهتري داشته باشد.

علی کریمی در خصوص تغییر و تحولاتی که در پرسپولیس رخ داد و با برکناری علی دایی، حمید درخشان به عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد اظهار داشت: هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس در این خصوص تصمیم‌گیرنده نهایی است و آنها تصمیماتی می‌گیرند که به سود تیم است. امیدوارم هر اتفاقی که رخ می‌دهد به سود پرسپولیس تمام شود.

به نقل از تسنیم، کاپیتان پیشین پرسپولیس درباره اینکه گفته می‌شود قرار است به عنوان مربی به پرسپولیس اضافه شود، گفت: هربار من را کمک مربی یکی از تیم‌ها می‌گذارند. یک بار می‌گویند کمک مربی کی‌روش هستم و بار دیگر به عنوان کمک استیلی از من نام می‌برند اما باید بگویم فعلا قصد ندارم در فوتبال کاری انجام دهم، چون هنوز دوره مربیگری نرفته‌ام. تنها دنبال کارهای شخصی‌ام هستم و اگر قرار باشد کاری در فوتبال انجام دهم مطمئناً همه متوجه خواهند شد.

کریمی در ارتباط با انتخاب حمید درخشان به عنوان سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: آقای درخشان جزو پیشکسوتان باشگاه پرسپولیس و متعلق به این تیم است. امیدوارم شرایطی به وجود بیاید که تیم موفق و دل هواداران شاد شود.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد پرسپولیس با استقبال پرشور تماشاگران بتواند نتایج خوبی در ادامه لیگ کسب کند.
    خدا کنه علی کریمی دوباره برگرده به فوتبال و خداحافظیشو پس بگیره، علی کریمی برگرد به تیمت
    Last edited by HDana; 10-09-2014 at 16:33.

2. این کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

باز این مایلی کهن یاوه گویی هاش شروع شد

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

4. 2 کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

علی کریمی رسما از هیئت مدیره و تصمیم سیاسی حمایت کرده

6. 2 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جالبه هیئت مدیره رفته سراغ حسین فرکی، فرکی میدونسته چه خبره قبول نکرده و رفته سپاهانی شده
    ولی تعجبم از هیئت مدیره اینه که چرا حمید درخشان؟؟ بنظرم فقط باید حسین فرکی میومد

8. 2 کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز این مایلی کهن یاوه گویی هاش شروع شد

چرت و پرت زیاد میگه ولی قاطی این چرت و پرت ها خیلی از حرفهاش هم حقه....دیگه پرسپولیس شده بود ملکی شخصی علی دایی...الان شد ملک شخصی سیاسی....خدا به داد دل هواردار برسه

10. این کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چرت و پرت زیاد میگه ولی قاطی این چرت و پرت ها خیلی از حرفهاش هم حقه....دیگه پرسپولیس شده بود ملکی شخصی علی دایی...الان شد ملک شخصی سیاسی....خدا به داد دل هواردار برسه
    دمت گرم نفست حقه !!!!!!! بالاخره اینجا یه هوادار واقعی پیدا کردم که حرف دلمو بزنه

باید زودتر از اینها دایی رو برکنار میکردن.توی بازی های قبلی هیچ تاکتیکی از تیمش ندیدیم.حتی نمیتونست به بازیکن ها ارامش بده!!!!خنده دار هم بود که تمرینات رو پشت در های بسته انجام میداد

اخه تاکتیک علی اصغری (همچنین تاکتیک ناب گل زدن با اوت دستی) دیگه چیه که پشت درهای بسته انجام میدی

Last edited by mehrabooni; 10-09-2014 at 16:57.

12. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه jr07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    P30WORLD

پيش فرض

فقط یه چیز می تونم بگم:

از چاله دراومدیم افتادیم تو چاه

خودم اصلا دایی رو قبول ندارم ولی درخشان یکی بدتر از دایی هست. تو شرایط فعلی که وضعیت تیم کم کم داشت بهتر میشد باید به دایی فرصت بیشتری می دادن.

حالا فرصت ندادین باشه، لااقل یه مربی بیارین که از دایی بهتر باشه. آخه این بابا که متخصص فرستادن تیمای لیگ برتری به دسته 1 هست به چه دردی می خوره؟؟

14. 2 کاربر از jr07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

فقط یه چیز می تونم بگم:

خودم اصلا دایی رو قبول ندارم ولی درخشان یکی بدتر از دایی هست. تو شرایط فعلی که وضعیت تیم کم کم داشت بهتر میشد باید به دایی فرصت بیشتری می دادن.

حالا فرصت ندادین باشه، لااقل یه مربی بیارین که از دایی بهتر باشه. آخه این بابا که متخصص فرستادن تیمای لیگ برتری به دسته 1 هست به چه دردی می خوره؟؟
    همون دیگه

نمیدونم چرا یکی بدتر از دایی رو اوردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دمت گرم نفست حقه !!!!!!! بالاخره اینجا یه هوادار واقعی پیدا کردم که حرف دلمو بزنه

باید زودتر از اینها دایی رو برکنار میکردن.توی بازی های قبلی هیچ تاکتیکی از تیمش ندیدیم.حتی نمیتونست به بازیکن ها ارامش بده!!!!خنده دار هم بود که تمرینات رو پشت در های بسته انجام میداد

اخه تاکتیک علی اصغری (همچنین تاکتیک ناب گل زدن با اوت دستی) دیگه چیه که پشت درهای بسته انجام میدی

قربانت..چند ساله که پرسپولیس بزرگ داره چوب ندونم کاریهای این آقا رو میخوره..خدائیش این چند سال هم تحملش کردیم.....بنظر من علی دایی سرمربی نیست، چون مقدمه سرمربی بودن داشتن روحیه نقد پذیری و جمعی کار کردن هست ...از زمانی که تو تیم ملی بود من تاکتیک تو کاری این بشر ندیدم و چون نون سابقه و تعداد گلهاشو خورده بود و به صورت لگاریتمی بدون پشتوانه علمی پیشرفت کرده بود، همه سرمربیگری پرسپولیس رو حقش میدونستند...
    بنظر من عامل تشنج و ناآرامی تیم چه زمانی که حمید استیلی سرمربی بود و چه زمان خودش همین آقا بود......
    علی دایی مانع پیشرفت خیلی ها شد.......چه زمان بازیگریش و چه زمان سرمربیگیریش......
    با همه درگیر شد از مربی های سابق تیم و پیشکسوت ها: علی پروین و مایلی کهن
    با همه مدیرعاملا: عابدینی، رویانیان و .....الان هم که یه سپاهانی (رحیمی)ازش حمایت کرده ببین چه قربون صدقه اش میذه چون ازش تعریف کرده
    با همه بازیکنا خصوصا علی کریمی بزرگ

نمیدونم چرا فقط تو آسمون پرسپولیس ، علی دایی باید یه طرف باشه و همه یه طرف؟؟؟؟

آقای دایی نمیخوایمت...بخخخخخدا نمیخواستیمت..من چند ساله نمیخوامت!!! درسته کار هیئت مدیره غیرقانونی بود ولی بنظرم سیاسی هر کسی که هست چه بساز بفروش و .... خیلی جربزه داشت که دایی رو پرت کرد بیرون...دمش گرم
    فقط منم با نظر سایر دوستان موافقم....
    حالا که دایی رفت چرا از بین این همه پیغمبر ، حضرت جرجیس؟؟؟ چرا حمید درخشان؟؟؟؟
    فقط و فقط باید حسین فرکی میومد.
    Last edited by HDana; 10-09-2014 at 17:12.

17. این کاربر از HDana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

1. تجمع هواداران پرسپولیس در درفشی فر

فقط یه چیز می تونم بگم:

دقیقا موضع من نسبت به این اتفاقات اینه.
    دمت گرم!
    .
    .
    .
    .
    .
    حسین هدایتی در تماس تلفنی با رحیمی: حساب كنيد سياسي چقدر هزينه كرده تا پولش را بدهم و از پرسپوليس برود!

19. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •