شما همچنان با عصبانیت صحبت می کنین. از پشت مانیتور قصد کشتن منو دارین. دلیلش رو نمی فهمم

ما الان مبارزه نمی کنیم داریم صحبت می کنیم
اینکه ورزش رزمی پولی شده را من تا حالا نشنیده بودم! توی مبارزات کشوری هم والا من پولی نگرفتم

خیلی مزخرف بود اجازه نفس گیری بهمون نمی دادن. اگر بلند نفس می کشیدیم می باختیم! کلا غیر علمی بود
دفاع شخصی با دعوای خیابانی یکی نیست. شما که چند رشته رزمی را تجربه کردین ازتون بعیده چنین حرفی را بزنین. دعوای خیابانی کار غیر اخلاقیه ولی دفاع شخصی اصلا غیر اخلاقی نیست. اسم این تایپیک هم دفاع شخصی هستش نه دعوای خیابانی. درست نمی گم؟
ضمنا روح الله داداشی نیازی نداشت که رزمی کار باشه چون کسی که با چاغو زدش یه بچه بود و اصلا هم رزمی کار نبود. روح الله داداشی فقط جهت اخلاق و مرام بالایی که داشت دوست نداشت روی بچه دست بلند کنه. ولی خبر هم نداشت که همون بچه از چاغو استفاده می کنه. در هر حال روحش شاد
همه می دونن
بروسلی به ضربات پاش معروف بود.
بروسلی استاد اخلاق بود. اینو همه می دونن. توی فیلمهاش هم با هر کسی مبارزه نمی کنه مگر برای حفظ جون خودش و دوستانش.
من نگفتم فقط تکواندو کارها آدمن! من گفتم رشته رزمی که به اخلاق اهمیت نده اصلا ورزش نیست. این هم حرف من نیست. حرف کمیته المپیکه.
در آخر من شما را به این کلیپ دعوت می کنم

مربوط به هان مادانگ تکواندو. ببینید در تکواندو چه ضربات چرخشی باحالی هست

چه مشتهای آهنینی ما داریم

اونوقت هی بگین تکواندو مزخرفه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واااااااااااااای این یکی رو الان دیدم. ممنون که منو با این پیج آشنا کردین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]