تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 693 از 755 اولاول ... 193593643683689690691692693694695696697703743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,921 به 6,930 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

عزیزجان خیلی واضح هست که کلاه نسبتا بزرگی سرتون گذاشتن. کارتریج دستگاه تون تقلبی هست. و از این مدل های شارژ شده یا این مزخرفایی چینی هست.
    احتمال خواستی ارزون بخری یا طرفت خواسته سود خوبی ببره این حرکت رو کرده. کارتریج اون دستگاه حدود 170 تومان هست. و از این چینی هاش حدود 30 تا 40 تومان
    متشکر از پاسخ شما
    والا من نمیخواستم ارزون بخرم و خیلی هم گرون خریدم
    من 465000 تومان پولش را دادم و قیمتش تو دیجی کالا 445000 تومان بود که با هزینه پستش همین قدر در می اومد من هم گفتم همین را بخرم تا دردسر پست و ... را نداشته باشم
    من همین امروز عصر باز هم دستگاه را به مغازه طرف بردم و اون کارتریج پرینتر دیگه که خودشون تو مغازه استفاده میکردند رادر آورد و بهم نشون داد و اونها هم همین خط سیاه رنگ را داشت
    در ضمن این خطها روی کاغذ نمیفته و فقط روی کارتریج هست و الان بعد از چند صفحه دیگه که پرینت کردم این هاله سیاه رنگ خیلی کمتر شده که باید خیلی دقت کنی تا پیداش کنی
    فروشنده میگه برای این هست که دستگاه نو هست و کم کم درست میشه
    ضمنا اگر شارژ شده بود که پلمپ نبود و جلوی خود من پلمپ اون را باز کرد و کشید بیرون
    این فروشگاه توی شهر ما خیلی اعتبار داره و معمولا معروفه به جنس اصل آوردن و عمده فروشی هم هست
    روی کارتربج کلمه Made In Japan حک شده آیا این چینی ها ساخت ژاپن روی آنها حک شده است؟
    حال آیا شما باز هم معتقد هستید که مشکلی داره اگر داره لطفا بگید تا ببرم پسش بدم
    ضمنا گارانتی کانولا هم دارد
    با تشکر
    Last edited by mahdimh20_20; 09-09-2014 at 22:12.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

تونر چی ریختی تو دستگاه چه مارکی بوده و ایا مخصوص 1005 بوده؟
    منظورم از مارک برند هست.
    سلام.کارتریج من مدل 78a هستش.درام 1005 گرفتم و مارک تونر هم M.G.A for use in HP 435A.........HP 1005 هستش
    در درست بودن درام و تونر شکی ندارم.
    ب نظرتون از مگنت میتونه باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

سلام دوستان.یه پرینتر hp 1006 دارم که مشکلش اینه که وقتی ارسال پرینت میکنم میگه کاغذ نداری و رو خود پرینتر هم چراغ قرمزش روشن میشه.کاغذ گداشتم داخلش.نرم افزار پرینتر هم همینو میگه.حالا باید خاموش روشن کنمش تا درست بشه ولی بازم بعدش اینطوری میشه.نمیدونم چکار کنم والا.ممنون میشم اگه خیلی سریعتر کمکم کنید.با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه پرینتر جوهرافشان hp 4620 دارم که کارتریج 564 میخوره ، امروز دیدم کیفیت رنگ ها اومده پایین ، هر چهار کارتریج رو با دقت شارژ کردم ، اما وقتی کارتریج ها رو داخل پرینتر گذاشتم رنگ زرد رو اصلا پرینت نمیگیره ، بقیه رنگ ها با کیفیت عالی چاپ میشن فقط زرد مشکل داره ، دومین باره که این کارتریج ها رو شارژ میکنم .
    کسی تاحالا چنین مشکلی داشته ؟ حالا باید چیکار کنم ؟

آخر فروم باز h_khozooei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

متشکر از پاسخ شما
    والا من نمیخواستم ارزون بخرم و خیلی هم گرون خریدم
    من 465000 تومان پولش را دادم و قیمتش تو دیجی کالا 445000 تومان بود که با هزینه پستش همین قدر در می اومد من هم گفتم همین را بخرم تا دردسر پست و ... را نداشته باشم
    من همین امروز عصر باز هم دستگاه را به مغازه طرف بردم و اون کارتریج پرینتر دیگه که خودشون تو مغازه استفاده میکردند رادر آورد و بهم نشون داد و اونها هم همین خط سیاه رنگ را داشت
    در ضمن این خطها روی کاغذ نمیفته و فقط روی کارتریج هست و الان بعد از چند صفحه دیگه که پرینت کردم این هاله سیاه رنگ خیلی کمتر شده که باید خیلی دقت کنی تا پیداش کنی
    فروشنده میگه برای این هست که دستگاه نو هست و کم کم درست میشه
    ضمنا اگر شارژ شده بود که پلمپ نبود و جلوی خود من پلمپ اون را باز کرد و کشید بیرون
    این فروشگاه توی شهر ما خیلی اعتبار داره و معمولا معروفه به جنس اصل آوردن و عمده فروشی هم هست
    روی کارتربج کلمه Made In Japan حک شده آیا این چینی ها ساخت ژاپن روی آنها حک شده است؟
    حال آیا شما باز هم معتقد هستید که مشکلی داره اگر داره لطفا بگید تا ببرم پسش بدم
    ضمنا گارانتی کانولا هم دارد
    با تشکر
    من نگفتم به خاطر اون حلقه تونر دور درام کارتریجت تقلبیه من گفتم چون پس زمینه می ده کارتریجت مشکل داره. شما اشاره کردی که صفحه رو یک کمی سیاه می کنه
    پلمپ خواستی دونه 2000 تومانه بگو برات بفرستم

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام.کارتریج من مدل 78a هستش.درام 1005 گرفتم و مارک تونر هم M.G.A for use in HP 435A.........HP 1005 هستش
    در درست بودن درام و تونر شکی ندارم.
    ب نظرتون از مگنت میتونه باشه؟
    اتفاقا رو تونرنت من شک دارم یه تونر درست حسابی بریز بعد ببین درست می شه یا نه این مارک، مارک جالبی نیست فقط ارزونه برای همین خیلی فروشنده ها این مارک رو ترجیح می دن.
    می تونی مگنت عوض کنی و پر رنگ هم می شه چون مگنت چینی با این تونرها سازگارتره
    ولی تونرت مارک خوبی نیست. من خودم مارک کرونا رو مصرف می کنم خیلی عالیه تازه یه مدل درب قرمز هم داره اون بهتر هم هست.

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام دوستان.یه پرینتر hp 1006 دارم که مشکلش اینه که وقتی ارسال پرینت میکنم میگه کاغذ نداری و رو خود پرینتر هم چراغ قرمزش روشن میشه.کاغذ گداشتم داخلش.نرم افزار پرینتر هم همینو میگه.حالا باید خاموش روشن کنمش تا درست بشه ولی بازم بعدش اینطوری میشه.نمیدونم چکار کنم والا.ممنون میشم اگه خیلی سریعتر کمکم کنید.با تشکر
    اینطور که شما می گید با سانسور حرف می زنی و دیگران گمراه می شن. شما میگید دستگاه میگه کاغذ نداری پرینتر 1006
    دوباره خاموش می کنی. فرمان پرینت می فرستی دستگاه تلاش می کنه که کاغذ رو برداره ولی نمی تونه می گه کاغذ نداره یا هیچ تلاشی هم نمی کنه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من نگفتم به خاطر اون حلقه تونر دور درام کارتریجت تقلبیه من گفتم چون پس زمینه می ده کارتریجت مشکل داره. شما اشاره کردی که صفحه رو یک کمی سیاه می کنه
    پلمپ خواستی دونه 2000 تومانه بگو برات بفرستم
    متشکر از شما
    من به دو تا از مراکزی که کار شارژ و تعمیر پرینتر را انجام میدهند بردم و گفتن قبلا هم از این موردها داشتند و این مورد تا وقتی که شارژ پرینتر تموم میشه باهاش هست و معمولا بعد از شارژ برطرف میشه
    به نظر شما آیا بعد از شارژ این مورد برطرف میشه؟
    اینم شانس منه حالا فروشنده هم میگه این ربطی به من نداره و پرینتر سالمه و اون را عوض نمیکنه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

اینطور که شما می گید با سانسور حرف می زنی و دیگران گمراه می شن. شما میگید دستگاه میگه کاغذ نداری پرینتر 1006
    دوباره خاموش می کنی. فرمان پرینت می فرستی دستگاه تلاش می کنه که کاغذ رو برداره ولی نمی تونه می گه کاغذ نداره یا هیچ تلاشی هم نمی کنه؟
    دستور پرینت که میدم گاهی میگخ کاغذ نداری ولی گداشتم داخلش نمیفهمه.خاموش روشنش میکنم درست میشه و پرینت میگیره.بازم اینجوری میشه.
    ممنونم ازت

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دستور پرینت که میدم گاهی میگخ کاغذ نداری ولی گداشتم داخلش نمیفهمه.خاموش روشنش میکنم درست میشه و پرینت میگیره.بازم اینجوری میشه.
    ممنونم ازت
    ایا دستگاه قبل از اینکه پیغام بده هیچ تلاشی می کنه که کاغذ رو بکشه (یعنی پیکاپ می کنه) یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •