تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 30 از 39 اولاول ... 20262728293031323334 ... آخرآخر
نمايش نتايج 291 به 300 از 389

نام تاپيک: اپدیت سامسونگ f6450

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

T-MST12DIRC ورژنی هست که رو تلویزیون های ایران هستش و تو هیچ سایت و جایی نمیشه گیرش آورد . حالا اینکه ساسمونگ با چه قصدی این فریمور تولید کرده و چرا مال ایران از بقیه متمایز کرد معلوم نیست . و اینکه آیا اصلا ایران رو یادش هست یا دیگه هیچ وقت آپدیت نمیکنه! سامسونگ ایرانم که بی در و پیکره هیچی توش نیست

چهار نسخه فریمور تو سایت های سامسونگ هست :

T-MST12DEUC مخصوص منطقه اروپا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    T-MST12AKUC مخصوص منطقه امریکا
    T-MST12UABC مخصوص خاور میانه و افریقا

و اما فقط برای یک کشور مثل ایران
    T-MST12DIRC
    و اینم مختص چین
    T-MST12DCNC

حالا اگه کسی میدونه سایت اصلی سامسونگ و جایی که رسیدگی میکنن ادرسش بده تا من بهشون ایمیل بزنم و بپرسم جریان چیه شاید اصلا ایران یادشون رفته
    دوست عزیز
    اصلا هدف شما از مطرح کردن این پست چیست ؟ چون بجز سایت ایران که مدل تلویزیون و ورژِن فریموری که نام بردید متفاوت است باقی همگی یک مدل هستند . و در ضمن فریمورها را شما باید بر اساس منطقه خودتان استفاده کنید یعنی اینکه اگر شما در ایران هستید می توانید به جز سایت سامسونگ ایران از سایتهای کشورهای خاورمیانه نیز استفاده کنید چون با سیستمهای ما سازگارهستند. ولی سایتهای اروپایی و امریکایی بخاطر دیتاهای مخابراتی و سیکنالهای تلویزیونی کاربرد و کارایی سیستمهایشان با ما متفاوت هستند.و بخاطر همین صلاح نیست که از فریمورهای آن سایتها برای سیستمهای که داخل ایران اسمبل و یا موجود است استفاده کنید.
    و برای مدل UA40ES5600 فریمور تلویزیون من T-MST10PDAAC است که هم در سایت امارات و هم سایت ایران مشخصات آن یکی است. شما هم می توانید امتحان کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    اصلا هدف شما از مطرح کردن این پست چیست ؟ چون بجز سایت ایران که مدل تلویزیون و ورژِن فریموری که نام بردید متفاوت است باقی همگی یک مدل هستند . و در ضمن فریمورها را شما باید بر اساس منطقه خودتان استفاده کنید یعنی اینکه اگر شما در ایران هستید می توانید به جز سایت سامسونگ ایران از سایتهای کشورهای خاورمیانه نیز استفاده کنید چون با سیستمهای ما سازگارهستند. ولی سایتهای اروپایی و امریکایی بخاطر دیتاهای مخابراتی و سیکنالهای تلویزیونی کاربرد و کارایی سیستمهایشان با ما متفاوت هستند.و بخاطر همین صلاح نیست که از فریمورهای آن سایتها برای سیستمهای که داخل ایران اسمبل و یا موجود است استفاده کنید.
    و برای مدل UA40ES5600 فریمور تلویزیون من T-MST10PDAAC است که هم در سایت امارات و هم سایت ایران مشخصات آن یکی است. شما هم می توانید امتحان کنید.
    این عکس تلویزیون منه که مشخصه

برای مدل شما ممکن یکی باشه و شاید خیلی مدل های دیگه اما برای مدل f6450 که در ایران توسط سام سرویس به فروش میرسه فریمور نصب شده با کد T-MST12DIRC هست که با همه فریمور های عمومی منطقه خاورمیانه و استرالیا و حتی اروپا و امریکا متفاوته و با پسوند IR که روش هست نشون میده فقط مختص ایران هست و تلویزیون هم با هیچ تغییر نام و روشی هیچ فریمور غیر از T-MST12DIRC روش نصب نمیشه . چون چک میکنه و بال مال خودش یکی نیست

شما فایل فریمور رو از امارات بگیری لینکش اینه و کد فریمورش T-MST12UABC

اگه از سایت مثلا ایتالیا بیگری که نسخه مختص اروپا هست کد فریمورش T-MST12DEUC و EU منظور اروپاست

مال چین که CN کد کشور چین هست T-MST12DCNC

اما مال ایران باید T-MST12DIRC باشه تا نصب بشه که متاسفانه هیچ جا گیر نمیاد و فقط سامسونگ باید یه کاری بکنه . خودش اینو داده حالا پشتیبانی کنه وگرنه همون UABC میذاشت باشه الکی مسخره بازی دراورده
    Last edited by saeid72; 07-09-2014 at 22:45.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

این عکس تلویزیون منه که مشخصه

برای مدل شما ممکن یکی باشه و شاید خیلی مدل های دیگه اما برای مدل f6450 که در ایران توسط سام سرویس به فروش میرسه فریمور نصب شده با کد T-MST12DIRC هست که با همه فریمور های عمومی منطقه خاورمیانه و استرالیا و حتی اروپا و امریکا متفاوته و با پسوند IR که روش هست نشون میده فقط مختص ایران هست و تلویزیون هم با هیچ تغییر نام و روشی هیچ فریمور غیر از T-MST12DIRC روش نصب نمیشه . چون چک میکنه و بال مال خودش یکی نیست

شما فایل فریمور رو از امارات بگیری لینکش اینه و کد فریمورش T-MST12UABC

اگه از سایت مثلا ایتالیا بیگری که نسخه مختص اروپا هست کد فریمورش T-MST12DEUC و EU منظور اروپاست

مال چین که CN کد کشور چین هست T-MST12DCNC

اما مال ایران باید T-MST12DIRC باشه تا نصب بشه که متاسفانه هیچ جا گیر نمیاد و فقط سامسونگ باید یه کاری بکنه . خودش اینو داده حالا پشتیبانی کنه وگرنه همون UABC میذاشت باشه الکی مسخره بازی دراورده
    دوست عزیز
    اگر وارد منوی مخفی تلویزیونتان شوید خواهید دید که نام گذاری اصلی تلویزیون شما f6400 است و حتی اگر در سایت ایران مدل نام گذاری ایران یعنی f6450 را جستجو کنید خواهید دید که در زیر عدد F6400AM می آید که اگر آن را در سایت امارات جستجو کنید خواهیددید که با مدل F6400Ar از لحاظ فریمور یکی است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    اگر وارد منوی مخفی تلویزیونتان شوید خواهید دید که نام گذاری اصلی تلویزیون شما f6400 است و حتی اگر در سایت ایران مدل نام گذاری ایران یعنی f6450 را جستجو کنید خواهید دید که در زیر عدد F6400AM می آید که اگر آن را در سایت امارات جستجو کنید خواهیددید که با مدل F6400Ar از لحاظ فریمور یکی است
    بله اسمش f6400 هست ولی باور بفرمایید فریمورش یکی نیست امارات UABC هست ایران DIRC

========

یه زمانی یادمه رس.یور ها هم یه عده همین مشکل داشتم مثلا فعلان مارک مخریدن حالا هرچی شرکت اپدیت میداد نمیتونستن نصب کنن چون فریمورشون اصلا معلوم نبود چی بود که همخونی نداشت . برای حل این مشکل میمدن یه فایل اول وارد دستگاه میکردن فریمور به طور کامل پاک میشد و بعد خر فریمور میخواستی میشد روش بزنی و مشکل حل می شد . اگر بشه یه جوری فریمور به طور کامل پاک کرد اوکی میشه . من روش وصل کردن پورت coms و ورارد شدن به منوی مخفی تو سامی گو دیدم و فقط میمونه اینکه از کدوم قسمت باید فریمور پاک کرد و از کدوم قسمت منوی مخفی باید نصب کرد مثلا گزینه swu reset تو منوی مخفی دیدم

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بله اسمش f6400 هست ولی باور بفرمایید فریمورش یکی نیست امارات UABC هست ایران DIRC

========

یه زمانی یادمه رس.یور ها هم یه عده همین مشکل داشتم مثلا فعلان مارک مخریدن حالا هرچی شرکت اپدیت میداد نمیتونستن نصب کنن چون فریمورشون اصلا معلوم نبود چی بود که همخونی نداشت . برای حل این مشکل میمدن یه فایل اول وارد دستگاه میکردن فریمور به طور کامل پاک میشد و بعد خر فریمور میخواستی میشد روش بزنی و مشکل حل می شد . اگر بشه یه جوری فریمور به طور کامل پاک کرد اوکی میشه . من روش وصل کردن پورت coms و ورارد شدن به منوی مخفی تو سامی گو دیدم و فقط میمونه اینکه از کدوم قسمت باید فریمور پاک کرد و از کدوم قسمت منوی مخفی باید نصب کرد مثلا گزینه swu reset تو منوی مخفی دیدم
    دوست عزیز
    این ترفند را بزنید اسم فریمور جدید امارات را با اسم فریمور ایران تغییر دهید. بدین صورت که اسم فریمور ایران را روی امارات کپی کنید معمولا این ترفند جواب می دهد.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز
    این ترفند را بزنید اسم فریمور جدید امارات را با اسم فریمور ایران تغییر دهید. بدین صورت که اسم فریمور ایران را روی امارات کپی کنید معمولا این ترفند جواب می دهد.
    اگه اسم فریمور تغییر ندی که اصلا نمیشناسه که اپدیتی وجود داره و هیچ پیغام نمیده . اگه اسم فریمور رو همراه ورژن تغییر بدی باز هم هیچی نمیشناسه مثلا اینجوری T-MST12DIRC-1117.0 باز هم اصلا نمیشناسه اما درستش وقتی اینجوری تغییر بدی T-MST12DIRC حالا میشناسه و پیغام میده میخوای از طریق یو اس بی اپدیت کنی که اوکی که میکنی چک میکنه خیلی سریع پر میشه و میگه فایل معتبری پیدا نشد

خلاصه با تغییر نام گول نمیخوره و خود فایل اپدیت رو چک میکنه که اونجا احتمالا ورژن واقعی فریمور وجود داره
    Last edited by saeid72; 08-09-2014 at 10:48.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

درسته
    من هم فايل آپديت T-MST12UABC 2122.1 رو دانلود كردم
    وقتي با همين نام وصل كردم اصلا نشناخت
    نام فولدر را همنام با قسمت Info تلويزيون كردم گفت كه آپديت وجود داره و از من خواست تا آپديت كنه
    وقتي زدم بله ديدم پيام داد كه نميشه!

ظاهرا تلويزيون علاوه بر چك كردن نام فولدر خود فايل آپديت را هم چك ميكنه تا دقيقا مطابق مشخصات تلويزيون باشد تا آپديت كنه!
    ولي من نظرم اينه
    به جاي تغيير نام فايل
    مشخصات تلويزيون را تغيير دهيد
    وارد منوي مخفي شويد و از آنجا مشخصات منطقه اي و... تلويزيون را از ايران به امارات تغيير دهيد
    در اين حالت ميتوانيد به وسيله USB و دانلود فايل، تلويزيونتان را آپديت كنيد.

حالا سوال اينجاست
    آيا ميتوان از اين روش استفاده كرد و كسي بلد است؟
    موفق باشيد

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته
    من هم فايل آپديت T-MST12UABC 2122.1 رو دانلود كردم
    وقتي با همين نام وصل كردم اصلا نشناخت
    نام فولدر را همنام با قسمت Info تلويزيون كردم گفت كه آپديت وجود داره و از من خواست تا آپديت كنه
    وقتي زدم بله ديدم پيام داد كه نميشه!

ظاهرا تلويزيون علاوه بر چك كردن نام فولدر خود فايل آپديت را هم چك ميكنه تا دقيقا مطابق مشخصات تلويزيون باشد تا آپديت كنه!
    ولي من نظرم اينه
    به جاي تغيير نام فايل
    مشخصات تلويزيون را تغيير دهيد
    وارد منوي مخفي شويد و از آنجا مشخصات منطقه اي و... تلويزيون را از ايران به امارات تغيير دهيد
    در اين حالت ميتوانيد به وسيله USB و دانلود فايل، تلويزيونتان را آپديت كنيد.

حالا سوال اينجاست
    آيا ميتوان از اين روش استفاده كرد و كسي بلد است؟
    موفق باشيد
    من اولین چیزی که به ذهنم رسید فکر میکردم دقیقا ایراد از همینجاست رفتم منوی مخفی و انلاکش کردم بعد region و local رو تغییر دادم به کشورای مختلفی که داشت مثل تایلند مالزی اندونزی و ... به واسطه همین زبان هم تغییر میکرد مثلا تایلندی . اما فرقی نمیکنه ! من فریمور منطقه امریکا و چین و اروپا رو هم دانلود و همه جوره تست کردم . بعد اومدم چیزشکن رو با بدبختی تو لپ تاپ شیر کردم بعد وایرلس اونو وصل کردم به تلویزیون تا ای پی عوض بشه و چک کردم برای اپدیت بلکه با تغییر ای پی ورژن جدید بشناسه و دانلود بکنه که نشد!

خلاصه اینکه الان تلویزیون اصلا به این کارا کاری نداره و فقط ورژن sw که روش هست چک میکنه و باید همخونی داشته باشه که نداره و قابل تغییر هم نیست . البته شاید یک راه هایی داشته باشه که باید فریمور به طور کامل پاک بشه و دیگه هیچی توش نباشه و از طریق Comms Port تلویزیون به کامپیوتر وصل بشی و حالا فریمور جدید رو از طریق منوی مخفی و با پورت Comms Port نصب کنی . حالا این کلیش هست ولی دقیقا با کدوم اپشن و روش میشه پاک کرد نکته مهمیه . برای نصب هم یه سری آپن تو منوی مخفی هست . به هر حال مشکل اینجسا که کسی این کار نکرده که مشخص باشه همه چیز گنگه

این روش ساخت Comms Port برای وصل شدن تی وی و کامپیوتره که خودش کلی سخت و ریسکی هست

به هر حال موقع که مثلا برق بره یا مشکلی تو فریمور باشه که لود نشه هم از همین روش برای نصب استفاده میکنن

راه دیگه اینکه فقط خود سامسونگ میتونه یه فریمور بده که نصب بشه و کد فریمور رو هم UABC بکنه و یا کلا یه ورژن جدید بده که مشکل اینجاست و ترس منم از اینه که این تلویزیون اپدیت 1117 برای ماه ژانویه 2014 هست که به شکل انلاین به کشور های دیگه داده( تازه خود این اپدیت برای چند ماه قبل تره چون انلاین دیرتر آپدیت میشه) اینم تازه کلی گشتم پیدا کردم تاریخ فریمور که تو این تاپیک که طرف پست داده و خیلی خوشحاله که اپدیت 1117 براش اومده در تاریخ 18 ژانویه 2014

حالا از اون تاریخم حساب بکنیم نزدیک 8 ماه هست که تلویزیون هیچ اپدیتی نگرفته و حالا اگر هیچ وقت اپدیت نشه چی؟ اگر فریمور مختص ایران فقط به سفارش سام سرویس بدن و اوناهم که از خداشونه که اپدیت ندن پس اگر هیچوقت اپدیت نشه چی؟ میشه مثل این تلویزیون های بی نام نشون مسخره بدون ساپورت و پشتیبانی یا شاید 5 6 ماه دیگه اپدیت 1119 بهمون بدن بعدش میره تا یه سال دیگه چون همین 1117 رو هم نسبت به دیگر کشورها 3 ماه دیرتر به ایران دادن و بعدش دیگه کلا قید ایران زدن

یه راه کم دردسرش و شاید اثرگذارش اینه که به سایت اصلی سامسونگ که نمیدونم کجاست(نه سامسونگ مثلا امارت و امریکا و اینا چون به اونا مربوط نمیشه) بریم و اونجا موضوع بهشون بگیم که یه فکری بکنن

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

اقا شرمنده بی ربط هست . ولی من با خود تی وی شبکه نسیم را برام پیدا نمیکنه . چیکار کنم . دستی میشه وارد کرد . فرکانسش چیه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اقا شرمنده بی ربط هست . ولی من با خود تی وی شبکه نسیم را برام پیدا نمیکنه . چیکار کنم . دستی میشه وارد کرد . فرکانسش چیه
    دوست عزیز
    پخش شبکه نسیم به صورت مستقل تنها از فرستنده سوم دیجیتال در تهران (کانال 34، فرکانس 578 مگاهرتز) انجام می شود.
    و در اصفهان (صفه اصفهان) فرکانس
    762 فرکانس مگا هرتز انجام می شود.

حالا شما در هر استانی که باشید بسته به منطقه تان متفاوت می باشد.
    Last edited by matinpour; 09-09-2014 at 21:16.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •