تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 168 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

پرسپولیس، آن روز را به یاد بیاور!

تنها شش هفته به پایان مسابقات لیگ سیزدهم باقی مانده بود که پرسپولیس مغلوب بی‌عدالتی فوتبال شد و در تبریز بازی را به تک موقعیت گل گسترش باخت.
    این عکس، جدول رده‌بندی بعد از آن بازی را نشان می‌دهد. پرسپولیسی که بارها در طول فصل فاصله‌اش را با استقلال حتی هفت و هشت امتیازی دیده بود،
    طی فقط شش هفته پنج پوئن اختلاف را جبران کرد و تا یک میلیمتری قهرمانی هم رفت، آبی‌ها اما سهمیه آسیا هم نگرفتند.
    برای آنها که «فوتبال» می‌فهمند، ناامیدی در هفته هفتم کمی خنده‌دار نیست؟

پرسپولیس تو هفته های اول بد بازی می کرد و خود من ابدا از بازی های تیم لذت نمی بردم.
    حتی توی برد اول جلوی ذوب آهن هم زیاد تیم خوبی نبودیم.
    اما می تونیم بگیم از اواخر بازی با پدیده + بازی با صبا + بازی با تراکتور، پرسپولیس تقریبا تیم بهتری شده و خوب تر بازی می کنه. (( با این که با پرسپولیس آرمانی من هنوز هم فاصله داره ))
    دلیل این ادعای من هم میتونه صحبت های خطیبی و ایران پوریان بعد بازی چهارشنبه باشه.
    .
    -----

-----
    Last edited by kasra_khan2003; 07-09-2014 at 23:05. دليل: اشاره به نتیجه ۶-۰ ممنوع هست.

2. 5 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

میدونستین پلاک خونه همایون بهزادی " 52 " هستش؟

سایت ایسنا، یه مصاحبه مفصل رو سایتش گذاشته و با همایون بهزادی صحبت کردن.
    دیگه گفتم الکی کپی نکنم اینجا، (آخه خیلی طولانیه)، من که صفحه رو سیوش کردم! شما هم برید از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونیدش.

موفق باشین.

4. 7 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

درود
    صحبت های دوستمون sh-meteor کاملا درسته. هنوز خیلی از فصل مونده و پرسپولیس توی این دو سه تا بازی اخیر خیلی بهتر از اول فصل بازی می کنه . ولی هنوز که هنوزه نیاز شدیدی به یک هافبک بازیساز عالی داریم + یک مهاجم ششدانگ که ایشاله یه فکری توی نیم فصل کنن.

این مصدومیت ها هم که شده بلای جون تیم .سه تا بازی آینده تیم هم که توی تهران هستش و تقریبا آسون هستن. اگر می خوایم مقام خوبی بیاریم حتما حتما باید ببریم این بازی ها رو.
    سالگرد ششی تایی ها رو هم خدمت شما سرخ دلان تبریک عرض می کنم

6. 4 کاربر از gadogar13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

8. 5 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کرانچار بعد از نتایج افتضاحی که با سپاهان در 4هفته اخیر گرفت از سرمربیگری سپاهان استعفا داد

با این تیمی که بستن و در همه نقاط زمین بهترینای ایران دارن باید به هر تیم 3-4تا میزدن

قابل توجه دوستانی که میگفتن به کرانچار در پرسپولیس زمان داده نشد و در صورت موندن میتونست قهرمانی لیگ هم برامون بیاره

10. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

همین بابا رو یه زمانی ما آوردیمش تو ایران ولی 6 ماه نشده تیمو ازش گرفتن دادن به همین علی دایی
    و الان سپاهان حاضر نیست به راحتی ولش کنه بره حتی تو روزایی که خوبم نتیجه نگرفت پشتش بودن یعنی کارش رو قبول دارن
    جای این همه تغییر و تحول و رفیق بازی اگه کرانچار رو 4 فصل نگه میداشتن الان کمه کم یه قهرمانی لیگ رو دیگه آورده بود
    قابل توجهتون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دوستان مهدی دغاغله وضعیتش چجوری؟؟
    به جای عباس زاده نوروزی باشه بهتر نیست؟؟؟
    بیچارمون کرد بس که مصدوم شد!!!!!هی میگه من کوه انگیزه هستم با قدرت بر میگردم و فلان بعدش بازم مصدوم میشه این آقای انگیزه
    اسپانسر باشگاه تغیر نکرد؟
    امیدوارم نفت مسجد سلیمان رو به راحتی ببریم

14. این کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محتوای مخفی: 7 
    پرسپولیس نیوز : تمرین تیم فوتبال پرسپولیس امروز زیر نظر علی دایی در ورزشگاه درفشی‌فر برگزار شد.
    تمرین تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه درفشی‌فر از ساعت 17 و 45 دقیقه و با یک ربع تاخیر آغاز شد.

* علی دایی با یک ربع تاخیر به محل تمرین آمد.

* دایی در ابتدای تمرین 20 دقیقه با بازیکنان صحبت کرد.

* بازیکنان با لباس‌های نارنجی در تمرین حضور پیدا کردند.

*سوشا مکانی و نیلسون زیر نظر بهزاد غلامپور تمرین کردند.

*بازیکنان زیر نظر مولایی مربی بدنساز تیم با انجام حرکات کششی و سپس دوهای سرعتی در مسافت کوتاه تمرین کردند.

*یکی از خبرنگاران ازدواج کرده بود و به همین مناسبت با جعبه شیرینی سرتمرین آمد و علی دایی هم به او تبریک ویژه‌ای گفت.

*محسن خلیلی و حسین ماهینی دور زمین دویدند . محسن خلیلی بعد از چند روز غیبت در تمرین حاضر شد.
    محسن خلیلی و مهدی دغاغله که در تمرینات غایب بودند در کنار سایر نفرات تمرین کردند.

*حدود 50 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند که حضور یک هوادار خانم در مقابل ورزشگاه درفشی‌فر جالب توجه بود.

*با تصمیم اعضای کادر فنی تیم پرسپولیس تمرین چهارشنبه و پنج شنبه پشت درهای بسته برگزار میَ‌شود.

*محمد پنجعلی و افشین پیروانی برای دقایقی با هم صحبت کردند.

*محسن بنگر مدافع پرسپولیس پس از مواجهه با خبرنگاران اعلام کرد که فعلا قصد مصاحبه ندارد.

*علی دایی حدود 20 دقیقه پیش از آغاز تمرین برای بازیکنان صحبت کرد.

*بازیکنان جوان پرسپولیس مانند کمندانی و قاسمی پس از اینکه صبح امروز در تمرین حضور پیدا کرده‌ بودند تا نوبت تمرین بعدازظهر در درفشی‌فر ماندند.

*سه دروازه‌بان پرسپولیس به همراه بهزاد غلامپور پیش از آغاز تمرین کار خود را آغاز کردند.

*حسین ماهینی و محسن خلیلی به صورت اختصاصی دور زمین دویدند.

*مهرداد کفشگری، هادی نوروزی و پیام صادقیان که دچار مصدومیت بودند بدون مشکل با تیم تمرین کردند.

*سوشا مکانی مشغول تمرین شوت کردن بود و ضربه‌ای بلند به توپ زد که نزدیک بود به ماشین علی دایی برخورد کند. همین مسئله عکس العمل جالب مکانی را در پی داشت.

*حسین ماهینی پس از بازی پرسپولیس و پدیده دچار مصدومیت شده برای درمان مصدومیتش به کلینیک باشگاه رفت.

*علی دایی با پوشیدن لباس ورزشی تمرین شاگردانش را کاملا زیرنظر داشت.

*بازیکنان پرسپولیس طبق معمول، دویدن و انجام حرکات کششی پاسکاری بلند و کوتاه را در دستور کار داشتند در قسمت بعدی بازیکنان در دو تیم نارنجی و سفید به فوتبال در چهار دروازه کوچک مشغول شدند که در این بخش پیام صادقیان با پوشیدن کاور سبز رنگ نقش مرکزی را در دو تیم ایفا می‌کرد و برای هر دو تیم بازیسازی انجام می‌داد. در این قسمت افشین پیروانی بارها تذکرات فنی را به بازیکنان تیم گوشزد می‌کرد.

*خبرنگاران حاضر در درفشی‌فر به صورت خودجوش روی یک خبرنگار دیگر چالش آب سرد اجرا کردند که این مسئله با خنده حاضران همراه بود.

*در قسمتی از تمرین دروازه بان‌های پرسپولیس به همراه بهزاد غلامپور مسابقه زدن توپ به تیر دروازه را برگزار کردند که در این بخش عملکرد بهزاد غلامپور از سه دروازه بان پرسپولیس بهتر بود.

*مهدی دغاغله هافبک مصدوم پرسپولیس زیرنظر پزشکان و در کلینیک مراحل درمانی خود را سپری کرد.

*محسن خلیلی پس از آغاز تمرینات تاکتیکی پرسپولیس از جمع شاگردان دایی جدا شد و روی نیمکت ذخیره‌ها نشست.

*محسن بنگر و پیام صادقیان که دوران محرومیتش را می‌گذراند، در فوتبال درون تیمی آمادگی بالایی داشتند.

*در صحنه‌ای از بازی دورن تیمی هنگامی که محمد عباس‌زاده موقعیت تک به تک را از دست داد، دایی با اعتراض به این موضوع گفت که همین توپ‌ها در بازی‌ها از دست می‌رود و پرسپولیس نمی‌تواند خوب نتیجه بگیرد.

16. 2 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اینم شده شرح حال هوادارا با پرسپولیس:
    ♫♫ زبانم را نمی دانی نگاهم را نمی بینی
    ز اشکم بی خبر ماندی و آهم را نمی بینی
    سخن ها خفته در چشمم نگاهم صد زبان دارد
    چرا ای بی وفا طرز نگاهم را نمی بینی؟
    چرا یک دم کنار من نمی مانی
    چرا یک دم بیاد من نمی آیی
    بیاد آور که آنروز طلایی را بیاد آور بیاد آور
    گناهم چیست جز عشقت تو روی از من چه پوشانی
    مگر ای ماه چشم بی گناهم را نمی بینی
    سیه چشمان من موی سپیدم را نگاهی کن
    مگر در چشم من روز سیاهم را نمی بینی؟
    چرا یک دم کنار من نمی مانی
    چرا یک دم بیاد من نمی آیی
    بیاد آور که آنروز طلایی را بیاد آور بیاد آور
    ♫♫

پرسپولیس آن روز های طلایی را به یاد آور

18. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کرانچار بعد از نتایج افتضاحی که با سپاهان در 4هفته اخیر گرفت از سرمربیگری سپاهان استعفا داد

با این تیمی که بستن و در همه نقاط زمین بهترینای ایران دارن باید به هر تیم 3-4تا میزدن

قابل توجه دوستانی که میگفتن به کرانچار در پرسپولیس زمان داده نشد و در صورت موندن میتونست قهرمانی لیگ هم برامون بیاره
    کرانچار میشه سرمربی تیم ملی !
    خیلی هم بد نتیجه نگرفت 7 هفته 12 امتیاز ! اگه هر بازی بگیم متوسط 2 امتیاز واسه قهرمانی کافی باشه فقط 2 امتیاز کمتر گرفته بود

20. این کاربر از alireza-1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •