نمیدونم بر چه اساسی میدن ولی هدیه به همه کاربرا داده نشده یکیش خودم
نمیدونم بر چه اساسی میدن ولی هدیه به همه کاربرا داده نشده یکیش خودم
دوستان نظر شما چی هر چقد تو این سایتها چرخیدم کسی از شرکتی که اینترنت گرفته راضی نیست ولی حالا بین این دو تا شرکت موندم البته بگم هنوز های وب تو مرکز ما پورت خالی نداره و گفته سر ماه زنگ بزنید ولی موندم بیام های وب یا همون سرویی 256 نامحدود مخابراتم به 512 تبدیل کنم . یکم زیاد روی های وب مانور میدم به خاطره همون فشفشه هاست که حداقل میتونی برنامه یا بازیو که میخوای دانلود کنی اگر برنامه یا بازی حجمش 10 15 گیگ باشه بخوام با اینا دانلود کنم 4 5 شبی باید صبر کنم ولی حداقل تو های وب میدونی میتونی یکی دو روز دانلود کنی . خیلی وقتا شده برنامه یا بازیو خواستم ولی بیرون نبود .
دوست عزیز هدیه چند گیگ داده.بعد میگم شاید من فشفشه فعال داشتم بهم نداده .نمیشه زنگ هم زد 30-40 نفر تو صف هستن![]()
با توجه به چیزایی که دیدم به نظر میرسه به کسایی دادن که استفاده بالاتری داشتن
خب اگه اینجور باشه باید به منم میدادن من ماهی بالای 80تومان به اینا پول میدم پس چرا به من هدیه ندادن؟
یک گیگ
Sent from my iPhone 5S using tapatalk
سلام بر alijigari عزیز و ممنون از خوش آمد گویی تون.
والا همونطور که گفتم هنوز منتظرم سرویسم وصل بشه و چون روی یه خط دیگه به غیر از اونیکه پارس آنلاین روشه گرفتم هنوز وضعیت SNR رو نمیدونم. خط تلفن که بوقش خش خش نداره پس امیدوارم SNR خوبی هم بده. اگه خوب نباشه هم مثل اون یکی خطم یه کابل مستقیم میکشم تا سر مودم چون اون یکی خطو این کارو کردم SNR تقریبا 2 برابر شد.
فعلا هم برای امتحان سرویس 8 مگ یک ماهه انتخاب کردم.
به هر حال امیدوارم کیفیت خوب باشه و مشتری بشیم![]()
فکر نکنم این بسته جدید با صرفه باشه
15 گیگ فکر کنم 9 تومن هست توی 5 روز
که میشه 45 گیگ و 27 تومن
در صورتی که این بسته 40گیگ را میده 30 تومن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)