تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 102 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1015

نام تاپيک: آنالـیز و پاکسازی سیستم های آلوده(ابتدا پست اول را ببینید و فایل گزارش را آماده کنید)

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

ممنون از این همه راهنماییتون :|
    پیشنهادم اینه برناامه

ProcessExplorer
    , و
    Svchost Viewer
    رو بگیرید و نصب کنید دقیقا تمامیی پروسس ها با مشخصات سیستمی رو نشون می ده و حتی process ID رو میده که کدام یک در حال استفاده ودانلود هست ، بعدش پروسس مربوطه رو kill کنید البته دقت کنید که یک سری ای این svchost.exe ها فایل های سیستمی هستند از روی مشخصات و توضیحات متوجه می شوید که کدام را باید terminate کنید

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام ایا اگر سیستمی ویروسی باشه ویروس ها هم از اینترنت استفاده میکنند ؟؟و از حجم نت استفاده می کنند ؟؟

ایا این ویروس ها اسم خاصی دارند یا برای تمامی نوع ویروس ها صادق هست؟؟ چه طوری باید متوجه شم که ویروس ها در حال استفاده از اینترنت هستند؟؟ و چه طوری سیستم رو اسکن کنم که متوجه شم که فقط در سیستم فعالیت می کنند یادر حالت اتصال به اینترنت هم فعال هستند ؟؟مرسی

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

سلام ایا اگر سیستمی ویروسی باشه ویروس ها هم از اینترنت استفاده میکنند ؟؟و از حجم نت استفاده می کنند ؟؟
    ایا این ویروس ها اسم خاصی دارند یا برای تمامی نوع ویروس ها صادق هست؟؟ چه طوری باید متوجه شم که ویروس ها در حال استفاده از اینترنت هستند؟؟ و چه طوری سیستم رو اسکن کنم که متوجه شم که فقط در سیستم فعالیت می کنند یادر حالت اتصال به اینترنت هم فعال هستند ؟؟مرسی
    سلام
    بله خیلی از ویروسها ارتباط اینترنتی برقرار میکنن ولی نـه همه‌ی آنها.
    برای اینکه متوجه ارتباط اینترنتی یک ویروس شویم ابتدا باید مطمئن باشیم که اون فایل ویروسه. بنابراین نیاز به آنتی ویروس داریم.
    شما میتونید با فایروالی که نصب کردید، ارتباط همه برنامه ها با اینترنت رو ببینید و موارد مشکوک رو پیگیری کنید.

4. 4 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    از دیروز تا الان سه بار سیستمم فریز شد
    یعنی همیطوری که داشتم کار میکردم، دیگه موس تکون نخورد، کیبورد چیزی ننوشت، آهنگی که داشت میخوند همینجوری کششششش اومد و...
    بعد دیگه هیچ کاریش نمیشد کرد مجبور شدم ریست کنم
    اینترنت سکیورتی کومودو نصبه رو سیستمم، با اون اسکن کردم
    ولی بعد از اونم همچنان این مشکل ادامه داره
    به نظرتون چیکار کنم؟

تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت

پيش فرض

سلام در عکس زیر که نتیجه اسکن با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هست یک سری کرک های نرم افزار را هم به عنوان malware شناخته است اگر بخواهم تعیین کنم که این که کرک ها قابل اطمینان هستند و تغییری روی ان ها صورت نگیرد ازبین سه گزینه موجود در عکس کدام را انتخاب کنم Add Exclusion yya ignore once؟؟؟؟؟
    ایا اگر ignore once بزنم در دفعات بعدی اسکن همینکرک های نرم افزار ر را به طور خودکار قرنطینه می کند؟؟ هدفم اینه که تنظبم کنم هیچ وقت این فایل ها مشکوک نیستند

سولا بعدی اینکه یک سری فایل پیدا کرده در پوشه های system volume informaiton هر یک ازدرایو ها وقتی خودم می خواهم وارد پوشه شوم access denied مواجه میشوم
    ایا این مواردی که نرم افزارپیدا کرده ویروس اند ؟؟ چ هستند ؟؟
    مرسی

7. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام در عکس زیر که نتیجه اسکن با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هست یک سری کرک های نرم افزار را هم به عنوان malware شناخته است اگر بخواهم تعیین کنم که این که کرک ها قابل اطمینان هستند و تغییری روی ان ها صورت نگیرد ازبین سه گزینه موجود در عکس کدام را انتخاب کنم Add Exclusion yya ignore once؟؟؟؟؟
    ایا اگر ignore once بزنم در دفعات بعدی اسکن همینکرک های نرم افزار ر را به طور خودکار قرنطینه می کند؟؟ هدفم اینه که تنظبم کنم هیچ وقت این فایل ها مشکوک نیستند

سولا بعدی اینکه یک سری فایل پیدا کرده در پوشه های system volume informaiton هر یک ازدرایو ها وقتی خودم می خواهم وارد پوشه شوم access denied مواجه میشوم
    ایا این مواردی که نرم افزارپیدا کرده ویروس اند ؟؟ چ هستند ؟؟
    مرسی
    شما اون رو به عنوان استثنا باید ذخیره کنید تا دفعات بعد به عنوان ویروس یا میل ویر شماسایی نشه و با گزینه ignor تنها برای یک بار از حذف اون منطرف میشه نرم افزار

system volume informaiton
    همونجور که از اسمش پیداست یه سری اطلاعات در هر درایو هستن که این فایل ها به صورت سوپر هاید super hide هستن و خوندن اون ها برای یوزر های معمولی توسط خود ویندوز ممکن نیست ولی ویروس ها یا بد افزار های میتونن روی اون ها تاثیر بذارن

9. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

سلام
    از دیروز تا الان سه بار سیستمم فریز شد
    یعنی همیطوری که داشتم کار میکردم، دیگه موس تکون نخورد، کیبورد چیزی ننوشت، آهنگی که داشت میخوند همینجوری کششششش اومد و...
    بعد دیگه هیچ کاریش نمیشد کرد مجبور شدم ریست کنم
    اینترنت سکیورتی کومودو نصبه رو سیستمم، با اون اسکن کردم
    ولی بعد از اونم همچنان این مشکل ادامه داره
    به نظرتون چیکار کنم؟
    این مشکل دلایل زیادی میتونه داشته باشه ، از ایراد سخت افزاری بگیر تا نرم افزاری که شایع ترین اونها ایراد نرم افزاری هست
    عموما این جور موارد وقتی به وجود میان که یا رم سیستم پره و یا CPU با نهایت سرعت داره کار میکنه لبته برای رم ممکنه که رم مقدار خیلی کمیش استفاده بشه ولی به دلیل پر بودن مقدار cash مموری توسط ویندوز همچین فریز هایی به وجود میاد ( برای CPU هم این مشکل توسط نرم افزار هایی به وجود میاد که کرک اونها ایراد داشته باشه و باعث فشار آوردن به CPU و یا هارد میشه )
    شما بهتره که با نرم افزار های تیونینگ ویندوز اول ویندوزتون رو تعمیر بکنید و بعدا در صورت وجود همین مشکل با آنتی ویروس هم چک کنید

11. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سیستم من نزدیک 2 ماهه فایلهاش خود به خود دلیت میشن و سیستم خود به خود ریست میشه و بعضی از صفحات وب رو باز نمی کنه و فیلم آهسته پخش میشه و قندشکن وصل نمیشه. شک خودم به دو تروجان elshyph.dll و MshtmlDac.dll هست که TR/Crypt.XPACK.Gen3 و TR/Crypt.XPACK.Gen2 هستند. باید چی کار کنم؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by m3hrd4d; 12-09-2014 at 01:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کسی نبود کمک کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

قهوه ای چه رنگ زیباییه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •