تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 12 از 15 اولاول ... 289101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 111 به 120 از 141

نام تاپيک: "من" چیست؟

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

کلمه ی "وجود" خودش اختراع ذهن بشر هست . اگه زیاد بخوایم باهاش فکر کنیم به تناقض هایی میرسیم .

2. 4 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قبل تر تاپیکی در رابطه رویای صادقه و بررسی اون داشتیم که قفل و مبحث متوقف شد . بحث در مورد رویای صادقه بی ارتباط با موضوع فعلی تاپیکه .

هر چند بحث در مورد پیش گویی و پیش بینی هم با مبحث فعلی همخوانی نداشت . پس بهتره این بحث ها همین جا خاتمه داده بشه تا اگر امکانش بود تاپیکی جدا برای بررسی پیش گویی و پیش بینی ایجاد کنیم و ادامه بحث در اونجا دنبال بشه .

بنده هم ترجیح میدم فعلن بحث خارج از موضوع دیگه دنبال نشه تا اگر مدیریت صلاح دونست تاپیک جدا برای موضوع احداث بشه .

ممنون از توجه همه دوستان.

4. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

بااحترام
    دوستان میتونن بحث درباره پیشگوی اینجا ادامه بدن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 9 کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بحث تاپیک خارج شده از موضوع... بحث های متفرقه از تاپیک جدا میشن و به تاپیک های جدید میرن.

موقتا قفل.

تاپیک بازگشایی شد.

به تاپیکهای معرفی شده توسط دوستان توجه نمایید، تاپیک در مورد پیشگویی، خودآگاهی، خواب و... در انجمن قابل دسترسی است، مباحث رو در تاپیک خودشون پیگیری کنید.
    در مورد رویای صادقه تاپیک به علت بحثهای مذهبی حذف شده و بالطبع تاپیک جدید هم در این رابطه نخواهیم داشت.
    از نقل قول پست هایی آف تاپیک بعد از بازگشایی خودداری کنید.

8. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

فرض کنید ما یک رباتی می سازیم با بی شمار سنسور در تمام نقاط بدنش که از حیث دریافت دما و لمس اجسام مانند انسان عمل کنه! بعلاوه سنسور بینایی شنوایی و بویایی!! داخل مغزش هم مرکز حافظه می گذاریم که تمام سیگنال هایی که دریافت می کنه ثبت و ضبط بشه!! خلاصه عین انسان دیگه!!
    حالا سوال من اینجاست: آیا اون رباط "منیت" و اصل "بودن" و "هستی" رو در می یابد؟ آیا اون می فهمد که چه می کند؟؟

10. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

فرض کنید ما یک رباتی می سازیم با بی شمار سنسور در تمام نقاط بدنش که از حیث دریافت دما و لمس اجسام مانند انسان عمل کنه! بعلاوه سنسور بینایی شنوایی و بویایی!! داخل مغزش هم مرکز حافظه می گذاریم که تمام سیگنال هایی که دریافت می کنه ثبت و ضبط بشه!! خلاصه عین انسان دیگه!!
    حالا سوال من اینجاست: آیا اون رباط "منیت" و اصل "بودن" و "هستی" رو در می یابد؟ آیا اون می فهمد که چه می کند؟؟
    بنظرم برای اینکه روباتی مثل انسان بسازیم جدا از سخت افزار مشابه ، نیاز به برنامه هوش کنجکاو و یادگیرنده داریم ( برنامه ی میان افزار شبیه Boot خودکار و شناسایی سخت افزار در PC ) بعلاوه مقداری غریزه و ژنتیک ( برنامه ی اصلی نرم افزار از پیش نوشته شده مثل OS )

اما چیزی که بعنوان من در انسان هست ، یک چیز داخلی هست و خیلی قابل اثبات خارجی نیست . اگه روباتی به معنای واقعی هوشمند بسازیم که مثلا قادر به انجام هر نوع تغییری در اطلاعات و دانسته های خود باشه و خودش دنبال تامین انرژی و کسب اطلاعات جدید برای بهبود خودش بره ، اطلاعاتش رو دسته بندی کنه ، یافته هاش رو بصورتهای کلی پردازش و ثبت کنه ( مثل درک ما از اشیای هندسی )، و به خصوص یاد بگیره با دیگران صحبت کنه ، قطعا یک من از خودش نشون داده ! و شاید در ادامه به هستی و وجود و عدم وجود هم پی ببره.

ولی اینکه دقیقا مثل انسان باشه نیازمند کسب تجربه هزاران و میلیونها ساله اجداد انسان هست ؛ چون نمیشه انتظار داشت در محیط فعلی شرایطی که از فرگشت هزاران ساله به نتایج امروزی رسیده رو یکجا داشته باشه.

12. این کاربر از New Ray بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

سوال : آیا این حس من بودن برای کسانی که آلزایمر دارن وجود داره ؟ اگر آره چگونه هست ؟
    آیا کسانی که کر و لال مادر زادی هستند و هیچگاه هیچ زبانی رو یاد نگرفتن از من بودن خودشون آگاه هستند؟

14. 2 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بنظرم برای اینکه روباتی مثل انسان بسازیم جدا از سخت افزار مشابه ، نیاز به برنامه هوش کنجکاو و یادگیرنده داریم ( برنامه ی میان افزار شبیه Boot خودکار و شناسایی سخت افزار در PC ) بعلاوه مقداری غریزه و ژنتیک ( برنامه ی اصلی نرم افزار از پیش نوشته شده مثل OS )

اما چیزی که بعنوان من در انسان هست ، یک چیز داخلی هست و خیلی قابل اثبات خارجی نیست . اگه روباتی به معنای واقعی هوشمند بسازیم که مثلا قادر به انجام هر نوع تغییری در اطلاعات و دانسته های خود باشه و خودش دنبال تامین انرژی و کسب اطلاعات جدید برای بهبود خودش بره ، اطلاعاتش رو دسته بندی کنه ، یافته هاش رو بصورتهای کلی پردازش و ثبت کنه ( مثل درک ما از اشیای هندسی )، و به خصوص یاد بگیره با دیگران صحبت کنه ، قطعا یک من از خودش نشون داده ! و شاید در ادامه به هستی و وجود و عدم وجود هم پی ببره.

ولی اینکه دقیقا مثل انسان باشه نیازمند کسب تجربه هزاران و میلیونها ساله اجداد انسان هست ؛ چون نمیشه انتظار داشت در محیط فعلی شرایطی که از فرگشت هزاران ساله به نتایج امروزی رسیده رو یکجا داشته باشه.
    این تجربه در درون دی ان ای ما ذخیره شده ؟؟

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

این تجربه در درون دی ان ای ما ذخیره شده ؟؟
    خوده اون تجربه ها نه . بلکه نتایجشون نسل به نسل توسط ژنها انتقال پیدا کردن تا نتیجه ای که امروز می بینیم البته با تغییراتی در هر دوره.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوده اون تجربه ها نه . بلکه نتایجشون نسل به نسل توسط ژنها انتقال پیدا کردن تا نتیجه ای که امروز می بینیم البته با تغییراتی در هر دوره.
    میشه بیشتر توضیح بدی.متوجه نشدم.یک مثال بزن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •