این روش خیلی طول میکشه ایشون گفتن یارو داخل ۱۰ دقیقه رمزشون رو میفهمه
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
این روش خیلی طول میکشه ایشون گفتن یارو داخل ۱۰ دقیقه رمزشون رو میفهمه
نزنید این حرفو... :|
موقع اسکن به تارگت هایی میشه اتک زد که WPS Locked = NO باشه که یعنی wps اشون خاموشه... پس باید wps روشن باشه![]()
میدونم منم کلا گفتم دوست عزیز
wps مگه چیه ؟؟ مگه همونی نیست که دوتا مودمو رو به هم وصل میکننموقع اسکن به تارگت هایی میشه اتک زد که WPS Locked = NO باشه که یعنی wps اشون خاموشه... پس باید wps روشن باشه![]()
:| دوست من اگه الگوریتم شکسته بود انجمن های -- رو هوا بودن اطمینان میدم اینطوری نشده...
من خودم تجربه 17&18 مورد کرکینگو داشتم :| بله من چک نمیکنم نرم افزارای مثله aircrack , cudahashcat ,... این کارو میکنن اگه پسورد های 10 رقمیرو چک کنید مثلا با aircrack و cpu تون کولر مناسب نداشته باشه و ضعیف باشه میسوزه ... حتی منم که سی پی یوم 4790 این کارو نمیکنم.
ببینید اون روشی که دارید میگید بازم کرک کردنه تاریخ تولد که کاری نداره کرکش اگه 2 بار پشت سر همم بزنه مثل 13601360 کله پسای 8 رقمی رو روش چک میکنی ( 100 ملیون) برا من تو 25 دقیقه طول میکشه...
اره روش به صرفه ایی نیست . مگه اینکه برای طرف خیلی مهم باشه .
درباره wps هم میشه بگین دقیق چیه
WPS مخفف WiFi protected setup هستش که مربوط به قسمت امنیتی مودم میشه بهتون بگم که با off کردنش مثله اینه که یه باگ رو باز گذاشتین برا فرد ه.کر نرم افزاری به اسم ریور بصورت رندم پسور هایی که احتمال این که رو وا فای اتون گذاشته باشید رو میسازه و تست میکنه... الان دیگه خیلی کم پیش میاد کسی رو wep باشه یا wps اش off باشه که این کاربر هم جز اون افرادن...
من میخام روشن ازم کد کلاینت میخاد که ؟؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
والا مودم من اینطوری نیست ولی فک کنم اطلاعاتی که خواسته پشته مودمتون ثبت شده...
Last edited by kianosh_pc; 04-09-2014 at 00:02.
من وقتی سرچ میکنم مودم خودم رو که wps اش خاموشه پیدا نمیکنه !
مگه این wps واسه وصل شدن بدون نیاز به رمز عبور نیست یعنی یه پین رو بجای رمز عبور وارد میکنی و وصل میشی درسته؟ من فک میکنم ریور از همین واسه پیدا کردن رمز استفاده میکنه :confused:
این لینک رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by parham_7; 04-09-2014 at 01:10.
بله درسته ریور اون پین رو پیدا میکنه و به مودم نفوذ میکنه و رمز وای فای رو بدست میاره ولی فقط در صورتی که wps اون فرد lock نباشه... در واقع باید lock باشه تا کسی نتونه ازش استفاده کنه.
من چند تا احتمال دیگه رو از قلم انداخته بودم:
۱- یه برنامه ای هست میریزن روی پی سی ( مثل تروجان) کارش فقط ارسال رمز وای فای هست اگه ه.کر تونسته باشه اینو انتقال بده روی کامپیوتر این فرد خوب هر چقدر هم رمز عوض کنه باز برای ه.کر ارسال میشه باید تسک مننجر رو باز کنید ببینید برنامه ی مشکوکی پیدا نمیکنید که به اینترنت هم متصله یا از فایروال استفاده کنید.
۲-یه احتمال دیگه هم هست اون فرد دفه اول که رمز وا فای رو بدست اورده بود ایپی شما رو در اورده بعد کلا سیستمتون رو ه.ک کرده و اگه حرفه ای باشه همه اطلاعات رو میتونه در بیاره... باید فایروال استفاده کنید حتما پیشنهاد من ESET smart security هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)