سلام. هاردم GPT هست . اطلاعات رو خالی کردم تا تبدیل کنم اما تو اکرونیس آنساپورتد شد هارد! نمدونم چرا. هیچ اطلاعاتی توش ندارم . حالا چه روشی برای تبدیل این هارد هست؟ هارد هیتاچی هست برای لپ تاپ asus k55vd. ممنون
سلام. هاردم GPT هست . اطلاعات رو خالی کردم تا تبدیل کنم اما تو اکرونیس آنساپورتد شد هارد! نمدونم چرا. هیچ اطلاعاتی توش ندارم . حالا چه روشی برای تبدیل این هارد هست؟ هارد هیتاچی هست برای لپ تاپ asus k55vd. ممنون
سلام .
در مرحله نصب ویندوز و در مرحله انتخاب دیسک ، دکمه های Shift+F10 را بطور همزمان بزنید تا Command Prompt اجرا بشود . سپس دستورات زیر (فقط بولد شده) را به ترتیب وارد کنید و اینتر بزنید . این دستورات باعث میشود که هارد بصورت MBRد، initialized شود .
Type Diskpart, press Enter
Type List Disk, press Enter
Type Select Disk X , press Enter
Type Clean, press Enter
Type convert MBR, press Enter
Type convert Exit, press Enter
نکته : در مرحله list disk شماره هارد مورد نظر را مشخص و بجاي X در دستور select disk وارد کنید.
ایراد این جی پی تی چیه ؟ چه معایبی داره؟
همین که نمیشه براحتی ویندوز نصب کرده یا نه ایراداته دیگه ای هم داره؟
ايرادي ندارند بلكه براي قابل دسترس بودن ظرفيتهاي بيشتر از 2.19TB بكار ميرود . براي اينكه بتونيد ويندوز را روي هارد ديسكهاي GPT نصب كنيد علاوه بر 64 بيتي بودن آن ، مادربرد هم بايد از UEFI پشتيباني كند .
نرم افزاری هست که از طریق بوت بشه یه پارتیشن را هایدن کنه تو نرم افزارهای پارتیشن بندی دیده بودم ولی یادم نیست کدومشه
بعد که هایدن بشه : از طریق ویندوز ( چه اکس پی چه سون و چه هشت) نمیشه با هیچ نرم افزاری به اون پارتیشن دسترسی پیدا کرد؟ (از داخل خود ویندوز میشه پارتیشنی را هایدن کرد مثل ریجستری ولی بدرد نمیخوره )
Last edited by platinum64; 02-09-2014 at 10:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)