و حالا شما به فولدر های share شده ویندوز دسترسی دارید فقط یادتون باشه یوزر ویندوزتون حتما پسورد داشته باشه!
و حالا شما به فولدر های share شده ویندوز دسترسی دارید فقط یادتون باشه یوزر ویندوزتون حتما پسورد داشته باشه!
آقا خیلی خیلی ممنون ، خیلی خوب و قشنگ جواب داد
فقط یک سوال ، آیا این روش رو میشه برعکس هم انجام داد؟ (یعنی به فایل های تبلت از کامپیوتر بصورت وایرلس دسترسی داشته باشیم؟)
اگر دستگاهتون روت شده می تونید از هر نرم افزار Samba استفاده کنید مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر هم روت نیست مجبورید از برنامه هایی مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید.
دااداش خیلی ممنون میشم اگه جوابم رو بدی
من هر چی سرچ توی قسمت لن میزنم پیدا نمیکنه چیزی (بقیه کارا را انجام دادم)
مودم ADSL وایرلس داره
مشکل رو کامل توضیح بدید
بعد از این قسمت ، هیچ چیزی پیدا نمیکنه و میگه نمیتونه سرور را پیدا کند
راستی این دو تا آیکن آی پی که تو تصویر هست هم تو تبلت من نشون نمیده
توضیحات تکمیلی : از کامپیوتر با مودم ADSL وایرلس دار D-link به اینترنت متصل هستم ، چند پوشه را شر کردم و تنظیمات آی پی و Network and Sharing Center را هم طبق آنچه در اینترنت آمده انجام داده ام
فایروال قطع است . در تبلت هم به همان مودم D-link از طریق وایرلس به اینترنت وصل هستم ولی وقتی در ES File Explorer در قسمت Lan سرچ میزنم چیزی یافت نمیشود
Last edited by 8643482; 30-08-2014 at 08:51.
شما تمام دستگاه رو به WiFi وصل کن
ES رو ببند و گوشی رو reboot کن
ES رو باز کن
وارد قسمت LAN شو
Scan رو بزن
صبر کن (شاید یکم طول بکشه)
وقتی اسکن تموم شد
ip کامپیوتر رو پیدا کن
روی کامپیوتری که ip کامپیوتر شماست در ES کلیک کن
از شما user و pass می خواد
لاگین شو
و کار تمام
قبل از تمام این کارها بهتر هست که برای کامپیوتر یوزر و پسورد بزاری
ببخشید این جمله یعنی چی ؟شما تمام دستگاه رو به WiFi وصل کن
منظورم این هست که کامپیوتر رو به روتر وا فای وصل کن
با کامپیوتر از مودم به اینترنت وصل هستم و تنظیمات مودم روی حالت بریج نیست روی حالت PPOE است . آیا منظور شما همین بود ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)