lمتشکر---یکی از بچه ها چند وقتی این امپ را خریده می خواهد بفروشد به قیمت 1.300 خوبه قیمتش؟/
lمتشکر---یکی از بچه ها چند وقتی این امپ را خریده می خواهد بفروشد به قیمت 1.300 خوبه قیمتش؟/
قیمت آکبندش 1600 هست.نظر شما مهمه که با قیمت 1300 خوبه یا نه.
این مدل نسبت به سامسونگ ارجحیت داره.
سلام--با کلی چک و چونه این امپ را 1.200 خردیم--من فعلا یک ست دست ساز سنمای 5.1 دارم این باندها پشت ان به صورت سیم گیر است یعنی دو سیم مشکی و قرمز است یک سر ان را لخت می شوند وبه سیم گیر باند می روند وسر دیگر به امپلی فایر -ایا برای این امپلی فایر باید برای سیم یک فیش بگذارم یا ایا هر دو سیم را لخت کنم چطوری به پشت ان وصل کنم چون پشت ان فیش است درست فهمیدم؟؟؟چون امپهای مثل دنون x500 پشت امپ سیم گیر دارد اما این امپ ندارد؟؟یک راهنمایی بکنید------متشکرم
سلام مبارک باشه
احتمالا به صورت پیچی هستش.پیچ شل کن و سیم رد کن و دوباره سفت کن
سلام دوستان اهل فن. خسته نباشید. یه سیستم سینمای خانگی چند تکه می خوام که 100% کیفیت صدا (و نه بلندی صدا) و فراگیر و بقولا 3D بودنش و تفکیک صداها برام مهمه. برای بازی و فیلم می خوام بیشتر، Dolby رو هم ساپورت کنه. توی یه سالن 6x6 جوابگو باشه. امکانات player هم اصلا برام مهم نیست. اگه کلا نداشته باشه هم چه بهتر! من هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم. بازار هم پر از مدل های مختلف ال جی و سامسونگ و سونی و ... هست با انواع و اقسام قیمتها. ممنون میشم دوستان مطلع کمک کنن.
سلام-خیلی متشکرم--
دو ماه خیلی مزاحم شما شدم شرمنده بالخره کار به سرانجام رسید--
اگر سیم را داخل کنم و پیچ را ببندم سیم داخل رزوه قرار می گیرد و موقع بستن پیچ رزوه ها خرا ب نمی شود؟؟؟
سلام خواهش می کنم
منظورم من از پیچ نه به اون صورت.منظورم اینه که پیچی که مهره روش داره و داخل خود پیچ سورخ داره.یا به این صورت هست و یا باید بکشیش تا سوراخ ببینی
سلام
به قول شما بازار پر از مدل های مختلف با قیمت های محتلف.سقف بودجه شما این وسط خیلی مهمه.
آخه تو رنج قیمتا نیستم، بنا بر این سقف بودجه ای نیست. بر حسب روال همون ارزش در برابر قیمت مهم هست برام بر اساس کیفیت صدا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)