تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 937 از 1049 اولاول ... 4378378879279339349359369379389399409419479871037 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,361 به 9,370 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بهترین و اولین رده و ... نداره.5 کانال و یا 7 کانال بودن یک آمپ ربطی به بهتر یا بدتر بودنش نداره.ولی در کل آمپ 923 نسبت به 823 امکانات بیشتری داره و در صورت داشتن بودجه خریدش بهتره.
    lمتشکر---یکی از بچه ها چند وقتی این امپ را خریده می خواهد بفروشد به قیمت 1.300 خوبه قیمتش؟/

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

lمتشکر---یکی از بچه ها چند وقتی این امپ را خریده می خواهد بفروشد به قیمت 1.300 خوبه قیمتش؟/
    قیمت آکبندش 1600 هست.نظر شما مهمه که با قیمت 1300 خوبه یا نه.

3. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم نظرتون رو در مورد این مدل سینمای خانگی فیلیپس بدونم

HTB-5570D
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از دوستان کسی تجریه استفاده از این مدل یامدلهای مشابهرو داشه و در انتها بین ای مدل و 4550 سامسونگ که 3D بلوی هست کدوم رو ترجیح میدید ارادت و تشکر از شما
    این مدل نسبت به سامسونگ ارجحیت داره.

5. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قیمت آکبندش 1600 هست.نظر شما مهمه که با قیمت 1300 خوبه یا نه.
    سلام--با کلی چک و چونه این امپ را 1.200 خردیم--من فعلا یک ست دست ساز سنمای 5.1 دارم این باندها پشت ان به صورت سیم گیر است یعنی دو سیم مشکی و قرمز است یک سر ان را لخت می شوند وبه سیم گیر باند می روند وسر دیگر به امپلی فایر -ایا برای این امپلی فایر باید برای سیم یک فیش بگذارم یا ایا هر دو سیم را لخت کنم چطوری به پشت ان وصل کنم چون پشت ان فیش است درست فهمیدم؟؟؟چون امپهای مثل دنون x500 پشت امپ سیم گیر دارد اما این امپ ندارد؟؟یک راهنمایی بکنید------متشکرم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام--با کلی چک و چونه این امپ را 1.200 خردیم--من فعلا یک ست دست ساز سنمای 5.1 دارم این باندها پشت ان به صورت سیم گیر است یعنی دو سیم مشکی و قرمز است یک سر ان را لخت می شوند وبه سیم گیر باند می روند وسر دیگر به امپلی فایر -ایا برای این امپلی فایر باید برای سیم یک فیش بگذارم یا ایا هر دو سیم را لخت کنم چطوری به پشت ان وصل کنم چون پشت ان فیش است درست فهمیدم؟؟؟چون امپهای مثل دنون x500 پشت امپ سیم گیر دارد اما این امپ ندارد؟؟یک راهنمایی بکنید------متشکرم
    سلام مبارک باشه
    احتمالا به صورت پیچی هستش.پیچ شل کن و سیم رد کن و دوباره سفت کن

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان اهل فن. خسته نباشید. یه سیستم سینمای خانگی چند تکه می خوام که 100% کیفیت صدا (و نه بلندی صدا) و فراگیر و بقولا 3D بودنش و تفکیک صداها برام مهمه. برای بازی و فیلم می خوام بیشتر، Dolby رو هم ساپورت کنه. توی یه سالن 6x6 جوابگو باشه. امکانات player هم اصلا برام مهم نیست. اگه کلا نداشته باشه هم چه بهتر! من هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم. بازار هم پر از مدل های مختلف ال جی و سامسونگ و سونی و ... هست با انواع و اقسام قیمتها. ممنون میشم دوستان مطلع کمک کنن.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام مبارک باشه
    احتمالا به صورت پیچی هستش.پیچ شل کن و سیم رد کن و دوباره سفت کن
    سلام-خیلی متشکرم--
    دو ماه خیلی مزاحم شما شدم شرمنده بالخره کار به سرانجام رسید--
    اگر سیم را داخل کنم و پیچ را ببندم سیم داخل رزوه قرار می گیرد و موقع بستن پیچ رزوه ها خرا ب نمی شود؟؟؟

11. این کاربر از poloton7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام-خیلی متشکرم--
    دو ماه خیلی مزاحم شما شدم شرمنده بالخره کار به سرانجام رسید--
    اگر سیم را داخل کنم و پیچ را ببندم سیم داخل رزوه قرار می گیرد و موقع بستن پیچ رزوه ها خرا ب نمی شود؟؟؟
    سلام خواهش می کنم
    منظورم من از پیچ نه به اون صورت.منظورم اینه که پیچی که مهره روش داره و داخل خود پیچ سورخ داره.یا به این صورت هست و یا باید بکشیش تا سوراخ ببینی

13. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام دوستان اهل فن. خسته نباشید. یه سیستم سینمای خانگی چند تکه می خوام که 100% کیفیت صدا (و نه بلندی صدا) و فراگیر و بقولا 3D بودنش و تفکیک صداها برام مهمه. برای بازی و فیلم می خوام بیشتر، Dolby رو هم ساپورت کنه. توی یه سالن 6x6 جوابگو باشه. امکانات player هم اصلا برام مهم نیست. اگه کلا نداشته باشه هم چه بهتر! من هیچ اطلاعی در این زمینه ندارم. بازار هم پر از مدل های مختلف ال جی و سامسونگ و سونی و ... هست با انواع و اقسام قیمتها. ممنون میشم دوستان مطلع کمک کنن.
    سلام
    به قول شما بازار پر از مدل های مختلف با قیمت های محتلف.سقف بودجه شما این وسط خیلی مهمه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام
    به قول شما بازار پر از مدل های مختلف با قیمت های محتلف.سقف بودجه شما این وسط خیلی مهمه.
    آخه تو رنج قیمتا نیستم، بنا بر این سقف بودجه ای نیست. بر حسب روال همون ارزش در برابر قیمت مهم هست برام بر اساس کیفیت صدا.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •