تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 207 از 421 اولاول ... 107157197203204205206207208209210211217257307 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,061 به 2,070 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام . شماهام وقتی با یکی چت میکنید بعد طرف مثلا عصبی میشه یه ذره دادوبیداد میکنه ، میترسید ؟ ؟؟

من خیلی میترسم با اینکه حتی طرفو ندیدم و هیچ وقتم نمیبینم بعضی وقتا فشارمم میفته یا فکرم خیلی درگیرش میشه دقیقا نمیدونم از چی میترسم . حتی میترسم بلوکه کنم .
    چیجوریاس عادیه ؟؟اگه نه چیکار کنم پس؟؟
    از دست شما عصبانی بشه مثلا؟ یا سر چیزه دیگه؟ اگر براتون ادم مهمی باشه سعی کنید با حرفاتون کمی ارومش کنید (البته اگر عامل عصبانیتش شما نیستید!)
    اگر هم از شما ناراحته چون تحمل ندارید و حالتون بد میشه دوتا جمله بنویسید : متاسفم قصدم ناراحت کردنت نبود و سریع ساین اوت کنید
    بعد هم در وقت مناسب براش اف بگذارید مفصل تر صحبت کنید که بار بعد که همزمان آنلاین شدید بتونید با فراموش کردن ماجرای قبل صحبت کنید

اینا ماله وقتیه که طرف دوستتون هست و براتون اهمیت داره وگرنه اینکارها معنی نمیده
    من اگر باشم یک ادم ناشناخته و تازه وارد همچین برخوردی داشته باشه باهام چرا بترسم؟ همپاش جوابشو میدم بعدم ایگنورش میکنم

فکر میکنم بهتره که چت کردن رو محدود به دوستانی کنید که موجبات رضایت خاطر شما رو فراهم میکنن با دوستانتون فقط همکلام باشید و نه غیر

2. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از دست شما عصبانی بشه مثلا؟ یا سر چیزه دیگه؟ اگر براتون ادم مهمی ....
    ممنون
    بعضی وقتا میرم تو گیم رنجر بازی کنم پیش میاد چت کردن. مخصوصا خیلی هاشونم بی ادبن
    طرف اصلا مهم نیست برام
    فقط میخام یه دفعه بره نه دیگه حرف بزنه نه چیزی . یه ذره (حتی خیلی کم) که بد حرف بزنه با اینکه سریع میرم ولی همش فکرم رو حرفاشه تا دوسه ساعت اصلا نمیتونم درس بخونم.
    از کجا بدونم اجتماعی هستم یا نه ؟ اصلا چی هست دقیق (مثلا میگن فلانی اجتماعیه ) ؟؟ میتونه مشکل از همین باشه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

سلام.

من خرید کردن رو زیاد بلد نیستم! به خصوص برای لباس و شلوار و اینها! دیگه چونه زدن که هیچی بلد نیستم!
    برای شروع چه کار کنم؟
    اگه نکته ای به ذهنتون میرسه که کمک کننده هست ممنون میشم.
    هممون کم و بیش اینجوری هستیم
    بنظرم به روحیه افراد برمیگرده من هم شخصا خیلی جاها شاید بتونم خوب صحبت کنم اما اصلا و اصلا نمیتونم که تقاضای تخفیف کنم
    اتفاقا همین امر هم باعث شده و میشه وقتی هیچ حرفی در این رابطه نزنید طرف خودش وقته حساب کردن کمی کمتر حساب میکنه((البته نه در همه موارد))
    ولی برای پرس و جو در رابطه با لباس بنظرم بهترین کار اینه که مثلا اگر هدفتون خرید یک وسیله و جنس مخشص هست اول چندین مغازه رو از پشت ویترین به دقت بررسی کنید قیمت ها رو بعد هم جایی که مدنظرتون هست وارد بشید و :
    مثلا اگر اختلاف قیمتی داره بگید من چندجا با این قیمت دیدم فرق خاصی دارن اینا باهم؟
    بعد بگید میتونم فلان رنگش رو ببینم؟
    بعد از کمی بررسی بگید از این طرح، جنس های دیگه هم دارید؟
    یا اگر جنسش خوبه بگید از این جنس دیگه چه طرح هایی دارید؟
    بعد بین دو یا سه تا مردد هستید بگید به نظر خودتون کدومشون بهتره؟
    در نهایت میتونید بگید اگر اینو بردارم اخرش با تخفیف چند در میاد؟
    سلام
    دوستان یه سوال ایا قول ازدواج صحیح است برای کسی که چند سال بعد مستقل میشود ؟
    بستگی به فرد مقابلتون داره اگر برای جلب رضایتش میخواید این حرف رو بزنید اول با بیان تمام جوانب و پیش زمینه ها و توضیحش در نهایت بهش قول بدید!
    مثلا بگید که من واقعا هدفم ازدواج هست اما راستش خودت که وضعیت رو میبینی باید فرضا فرضا درسم که تموم شد/ خدمتم که تموم شد/ کار مناسب که پیدا کردم و یا... اونوقت پیگیرش باشیم
    منظورم اینه که واقعیت ها و سختی ها رو براش بگید و بعد این قول رو بدید تا بدونه که برحسب شرایط شاید عملا به این نقطه نشه برسید
    اینا در شرایطیه که شما طرف رو میشناسید و با روحیاتش اشنا هستید نه اینکه از ابتدای اشنایی کسی بخواد مسئولیت همچین قولی رو برعهده بگیره
    Last edited by Atghia; 25-08-2014 at 09:33.

5. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ممنون
    بعضی وقتا میرم تو گیم رنجر بازی کنم پیش میاد چت کردن. مخصوصا خیلی هاشونم بی ادبن
    طرف اصلا مهم نیست برام
    فقط میخام یه دفعه بره نه دیگه حرف بزنه نه چیزی . یه ذره (حتی خیلی کم) که بد حرف بزنه با اینکه سریع میرم ولی همش فکرم رو حرفاشه تا دوسه ساعت اصلا نمیتونم درس بخونم.
    از کجا بدونم اجتماعی هستم یا نه ؟ اصلا چی هست دقیق (مثلا میگن فلانی اجتماعیه ) ؟؟ میتونه مشکل از همین باشه ؟
    شما خودتون رو دست کم نگیرید
    در برخورد با افراد بی فرهنگ اینطور با خودتون تکرار کنید در ذهنتون که طرف در حد من نبود/ عجب ادمای بیخودی پیدا میشن ها و...
    اون که رفته و دیگه اهمیتی نداره به این فکر کنید که برای همچین ادم بی اهمیتی حتی وقت صرف کردن به ضرر خودتونه و سعی کنید به کاراتون برسید
    نه ربطی به اجتماعی بودن نداره. اونایی هم که اصطلاحا اجتماعی هستند مگه قراره با همه کنار بیان؟!
    هنر اینه که قادر باشید با کسانی که میپسندید به درستی ارتباط برقرار کنید و از این امر راضی باشید
    و کسانی رو که قبول ندارید به هیچ عنوان ارزش حتی فکر کردن هم ندارن چه برسه به سایر مسائل
    من احساس میکنم که اعتماد به نفستون رو کمی تقویت کنید
    اجتماعی بودن حاصل در جمع بودنه و این هم حاصل تجربه و چیزی نیست یهو بوجود بیاد زمان میبره...

7. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز roya.rashidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اجتماعی بودن حاصل در جمع بودنه و این هم حاصل تجربه و چیزی نیست یهو بوجود بیاد زمان میبره...
    اینم بگم شاید گفتنش لازم باشه .
    تنهای میترسم بیرون برم . پامو از در میزارم بیرون همیشه پیش بابامم حتی تو خونه عموم هام میرم . (بجز کلاس ها) حتی ارایشگام میرم با مامانمم میرم .
    این تجربه تو محیط های مجازی هم میتونه بوجود بیاد ؟؟ بیشتر ارتباطاتاتمم تو همین سایته .
    بازم ممنون .

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

تنهای میترسم بیرون برم . پامو از در میزارم بیرون همیشه پیش بابامم حتی تو خونه عموم هام میرم . (بجز کلاس ها) حتی ارایشگام میرم با مامانمم میرم .
    این تجربه تو محیط های مجازی هم میتونه بوجود بیاد ؟؟ بیشتر ارتباطاتاتمم تو همین سایته .
    بازم ممنون .
    در محیط مجازی فقط میتونید تجربیاتی از شناخت روحیات مختلف افراد داشته باشید و اینکه در قبال هر نوع ادمی چه برخوردی بهتره
    ولی هیچ چیز جای حضور ادمها رو نمیگیره!
    من نمیدونم چند سالتون هست ولی اگر هنوز به سن دانشگاه نرسیدید شاید خیلی ها مثل شما باشند و خیلی عجیب و غریب نیست
    اما اگر دانشگاه هم میرید و باز این شرایط رو دارید جای اندکی تامل هست!
    معمولا در دوره دبیرستان و دیگه اون اواخر کم کم وقته در محیط دوستان((منظورم بیرون رفتن و اینطور مسائل هست نه مدرسه و....))بودنه حالا بعضی ها کمی دیرتر به این حد میرسن
    ولی حضور در دانشگاه کم کم این کمرویی رو کمرنگتر میکنه
    به اضافه اون میتونید به کلاس ورزش برید اونجا دوست پیدا کنید و روحیاتشون به مرور در شما تحول ایجاد میکنه که خیلی بهتر از دنیای مجازی میتونه براتون مفید باشه

10. 4 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aseman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان فکر کنین تو یه جمعی هستین ومثلا کنکور قراره بدین تو اون جمع هیچ کس نمیگه که واسه کنکور درس میخونه دیگه شمام تو این جو نیتونین بگین یااصلا دوست ندارین بگین
    تو هم چین جوی اگه بپرسن که داری درس میخونی واسه کنکو ر چی میگین که هم دروغ نگین وباعث این نشین که طرف واسه درس خوندن سرد شه وهمم نگین که درس میخونین؟

پروفشنال Devicestreet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    BATTLELOG :|

پيش فرض

بازم ممنون .
    این که شما همیشه خودتون رو در مقابل دلخوری دیگران مسئول میدونید ناشی از اعتماد به نفس کم است
    به نطر من رفتن به کلاس های فن بیان و سخنوری و قویتر کردن ارتباطات کلامی میتونه خیلی به بهبود شما تاثیر گذار باشه اگه با رفتن به کلاس مشکل دارید هم میتونید از کتاب ها استفاده کنید(خودم چند تا از این کتاب ها رو دارم سعی میکنم پیداشون کنم و اسمشون رو تو همین تاپیگ میگذارم)
    مشکل شما رو خیلی ها دارند و چیز عجیبی نیست اما بهتره از همین امروز برای بهبودش گامی بردارید چون در جامعه فعلی ما این موضوع بسیار میتونه مشکل ساز باشه(فکرکنم متوجه منظورم شده باشید)

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

دوستان فکر کنین تو یه جمعی هستین ومثلا کنکور قراره بدین تو اون جمع هیچ کس نمیگه که واسه کنکور درس میخونه دیگه شمام تو این جو نیتونین بگین یااصلا دوست ندارین بگین
    تو هم چین جوی اگه بپرسن که داری درس میخونی واسه کنکو ر چی میگین که هم دروغ نگین وباعث این نشین که طرف واسه درس خوندن سرد شه وهمم نگین که درس میخونین؟
    خیلی مختصر بگید :هـــــــــی، راهیه که باید رفت بهرحال! من هم نه اونطوری بکوب اما جسته گریخته ناخنک میزنم به کتاب ها تا ببینیم چه شود بعد هم یک لبخند گنده اینطوری

14. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام - چجوری میتونم گذشته تلخی که داشتم رو فراموش کنم؟ آیا چنین چیزی ممکنه ؟

16. 2 کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •