تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1923 از 3745 اولاول ... 923142318231873191319191920192119221923192419251926192719331973202324232923 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,221 به 19,230 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    من همین الان خطم رو با اینترنت 2 مگ نامحدود برنزی آسیاتک شارژ کردم و 81 تومن پول ریختم ولی چرا اینطوری شد...؟؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    حیف پول که به اینا بدی میومدی همین پول فن آوا میدادی حداقل سرعت اسمی
    رو میگرفتی
    مورد بوده طرف مسول فروش بوده یا پارتی داشته سرعتشان بالا بوده
    غیر از این دوتا همه ناراضین و این نشون میده شرکت چون یوزر زیاد
    گرفته دیگه سرعت زده پایین و تا تحریم نشه همینجوری هس حالا معلوم
    نیس چرا پهنای باند نمیخره پس کجا رفت اون وعده هایی که بعضیا دلخوش
    کرده بودن که ۱۰۰ روزه حله خدا رو شکر باور نکردم

2. 2 کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یکی از دلایلی که من رو شاتل قفل کردم اینه که درکم میکنه منم بچه خوبیم خدایی زیاد دانلود نمی کنم جاش بهم جایزه میده با هفت برابر سرعت سرویسم وصلم میکنه به نت.
    ولی چند وقته فکرم مشغول شده جای دیگه ای هم هست سرعتش اشانتیون بالاتری داشته باشه با همین قیمت.
    این عزیزانی که مثل قارچ دارن تو همه فروما رشد میکنن اگه میگن آسیا تک به درد نمی خوره با سند و مدرک حرف بزنن ببینیم چی به چیه .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

یکی از دلایلی که من رو شاتل قفل کردم اینه که درکم میکنه منم بچه خوبیم خدایی زیاد دانلود نمی کنم جاش بهم جایزه میده با هفت برابر سرعت سرویسم وصلم میکنه به نت.
    ولی چند وقته فکرم مشغول شده جای دیگه ای هم هست سرعتش اشانتیون بالاتری داشته باشه با همین قیمت.
    این عزیزانی که مثل قارچ دارن تو همه فروما رشد میکنن اگه میگن آسیا تک به درد نمی خوره با سند و مدرک حرف بزنن ببینیم چی به چیه .
    شما اگه دانلودت توی ساعات روزه و حاضری پول بدی برای دانلود هر گیگ آسیاتک انتخاب بدی نیست
    ولی اگر میخوای شبانه دانلود کنی آسیاتک سرعت شبانش کمه.
    در ضمن اصلا و ابدا به فکر نامحدود های آسیاتک نباش

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آهان الان این یعنی ما همه باور کنیم اسیاتک ترکونده!!!!!!!!!!
    نه داداش هزار بار گفتم برای منم فقط یه شب در هفته...دقیقا همین دیشب ... سرعت دان خوبه. یعنی برای منکه دیشب همونیکه باید باشه(120) ، بود.اما بقیه هفته رو منم برات کپچر میکنم میذارم که چجوری داره میگیره....
    با سرویس 1 مگ حجمی سرعت 30-40 ...
    بفرما اینم امشب
      محتوای مخفی: شبانه رایگان 

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یکی از دوستان ما قبلا نماینده آسیاتک بود نماینده یکی از شهرها بود با من صحبت میکرد میگفت اینها حتی یه مانیتورینگ برای من نماینده نمیدادن که بفهمم چقدر در شبانه روز و در چه ساعتهایی یوزر ها بیشتر ترافیک و پهنای باند در حال استفاده هستند و وقتی کاربرانی تماس میگیرن میگن شما که نماینده هستی خب نگاه کن ببین مشکل از کمبود پهنای باند هست که اینقدر قطعی و وصلی داریم و یا اینقدر کندی سرعت در بعضی ساعتهای شب

میگفت نمیدونستم جواب کاربر رو چی بدم هر چی میگفتم بابا بخدا آسیاتک به من مانیتورینگ نمیده من چک کنم من فقط یه ثبت نام کننده و ارسال رانژه ام و همین و وقتی هم مشکل داشته باشه باید خودمم که نماینده این شهرم تماس بگیرم بگم خواهشا مهندس فلانی پیگیری کنید این مواقع و این ساعتها مشکل داریم میگفتن باشه پی گیر میشیم ولی تا یک ماه بعدشم باز تماس میگیرفتی برای پیگیری میگفت مهندس فلانی نیستش یا به هزار بدبختی پیداش میکردی میگفت نه مشکلی نیست!!!

در صورتی که خود منکه نماینده این شهر هستم میدیدم که شبها بین این ساعتها مشکل قطعی مرتب و کمبود پهنای باند و شاکی بودن کاربران وجود داره

همین دوست ما آسیاتک رو واگذار کرد به دیگری و خودش رفت نماینده پیشگامان شد و الان داره از اون شرکت ارائه سرویس میده.

دوستان خواستن میتونم اسم نماینده و شواهد موجود رو نشون بدم فکر نکنید دروغی در کار هست .
    Last edited by amin885; 24-08-2014 at 12:54.

7. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

یه عزیزانی هستن کلا آدمی خوشحالی هستن
    از اوناییکه که میگن کدوم سرویس مشکل داره ناراحتند
    با اینکه میبینن این همه آدم گله دارن
    فکر میکنن همه جا گل وبلبل داره میشه و هی میگن مچکریم آیا تو این مدت ذره ای فرقی کرده
    سند ومدارک چیه مگه دادگاه اینجا یعنی همه اینجا عین قارچ سبز شدن اگه بگن داره بهتر میشه سرعت نت
    و بگن مچکریم خوشحال میشی کلا سرویس دهنده ها بچه مثبتا رو دوس دارن و هر جا بری حتی بور کینافاسو دیال آپ با ساعت اضافه میدن

9. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

کسانی که میخوان بیان آسیا تک دوستان رک و پوست کنده بگم اگر تو یک ما بیش از 20گیگ داونلود دارید

اگه بیاید آسیاتک احتمال سکته هستش

این شرکت اولا باید محدود بخری اینترنت رو رو نامحدود اطلا بحث نکنید

بعدش محدود تایمی که حجم کم میشه اگه زنگ بزنی وخطت هم بکشه تا 10 مگ میبندن برات ولی خدا نکنه به تایم رایگان برسه عملا جوری اکانتینگ رو میبندن

که اعصابت خورد میشه شبا بیشتر از 1 تا 2 گیگ نمی تونی داونلود کنی هیچ جوری هم نمیشه دورش زد

من خودم با مخابرات ماهی بیش تر از 120 گیگ داونلود دارم و تجربه سخت نزدیک به سه ما اینتترنت آسیا تک رو دارم دو سه بار نزدیک بود با پشتیبان کارم به فحش کاری بکشه 20 روز مونده بود درخواست جمع آوری

دادم سر اون هم با پشتیبان بد جور دعوامون شد 17 روز برای تخلیه اینترنت ما رو علاف کردن به اضافه ی حدودا 20 تومن پول تلفن

11. 2 کاربر از $mobin$ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

کسانی که میخوان بیان آسیا تک دوستان رک و پوست کنده بگم اگر تو یک ما بیش از 20گیگ داونلود دارید

اگه بیاید آسیاتک احتمال سکته هستش

این شرکت اولا باید محدود بخری اینترنت رو رو نامحدود اطلا بحث نکنید

بعدش محدود تایمی که حجم کم میشه اگه زنگ بزنی وخطت هم بکشه تا 10 مگ میبندن برات ولی خدا نکنه به تایم رایگان برسه عملا جوری اکانتینگ رو میبندن

که اعصابت خورد میشه شبا بیشتر از 1 تا 2 گیگ نمی تونی داونلود کنی هیچ جوری هم نمیشه دورش زد

من خودم با مخابرات ماهی بیش تر از 120 گیگ داونلود دارم و تجربه سخت نزدیک به سه ما اینتترنت آسیا تک رو دارم دو سه بار نزدیک بود با پشتیبان کارم به فحش کاری بکشه 20 روز مونده بود درخواست جمع آوری

دادم سر اون هم با پشتیبان بد جور دعوامون شد 17 روز برای تخلیه اینترنت ما رو علاف کردن به اضافه ی حدودا 20 تومن پول تلفن
    دوست من مخابرات داشت میخواست تخلیه کنه رفت مخابرات درخواست تخلیه داد به 2 روز نکشید تخلیه شد خطش و اومد آسیاتک بعد از آسیاتک پشیمون شد خواست برگرده مخابرات درخواست تخلیه داد یعنی تا شکایت نکرد و تا دعوا و تا کلی هزینه پول تلفن کارش نشد هر چی هم تاپیک هست بخونی همینه هر کسی خواسته تخلیه کنه کارش به شکایت و بحث کشیده کلا قانون درستی نداره که اگه در موضوع تخلیه یه شرکت بیشتر از مثلا ده شکایت داشت برخورد بشه.

13. این کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه parham_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

داخل تاپیک داره علیه اسیاتک قیام میشه هنوز یه عده نمیخوان بفهمن اسیاتک اشغاله! نمایندگی اهوازش قبل از خرید زنگ زدم گفت سرعتت ۱۰۰ کیلو بایته بعد که زنگ زدم اسیاتک تهران گفت سرعتت باید ۱۶ کیلوبایت باشه :confused:

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

15. 2 کاربر از parham_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوست من مخابرات داشت میخواست تخلیه کنه رفت مخابرات درخواست تخلیه داد به 2 روز نکشید تخلیه شد خطش و اومد آسیاتک بعد از آسیاتک پشیمون شد خواست برگرده مخابرات درخواست تخلیه داد یعنی تا شکایت نکرد و تا دعوا و تا کلی هزینه پول تلفن کارش نشد هر چی هم تاپیک هست بخونی همینه هر کسی خواسته تخلیه کنه کارش به شکایت و بحث کشیده کلا قانون درستی نداره که اگه در موضوع تخلیه یه شرکت بیشتر از مثلا ده شکایت داشت برخورد بشه.
    االبته بنده هم با نماینده شون درگیری پیدا کردم در حد لا لیگا رفتم پیشش و گفتم برام پیگیری کن بعد از چند روز که خبری نشد دوباره یه سری زدم بهش گفتم چی شد

جوابی که بهم داد خیلی جالب بود گفت واحد فنی گفته 90 روزه براتون گفتم جمع آوری میکنیم وگفت که شما فعلا شارژ کن اشکالی نداره گفتم نخیر می خوان آپولو هوا کنن 90 روز خدا شاهده دوستان نگرفته بودنم

شاید 90 روزی مینداختمش کما
    Last edited by $mobin$; 24-08-2014 at 18:18.

17. این کاربر از $mobin$ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •