دوستان نرم افزاری هست که بشه باهاش بشه sms ها رو قفل کرد یعنی smsاومد رمز رو بزنی بعد ببینیش؟سامسنوگه گوشیم
دوستان نرم افزاری هست که بشه باهاش بشه sms ها رو قفل کرد یعنی smsاومد رمز رو بزنی بعد ببینیش؟سامسنوگه گوشیم
بله
نرم افزار Go Sms Pro در قسمت Privet Contact مخاطب دلخواهتو میدی و ازین به بعد هر چی از طرف اون شخص برات اس ام اس بیاد کد دار نمایش داده میشه!
معذرت میخوام یه سوال ابتدایی. برنامه و بازی چطوری باید نصب کنم؟ یه گوشی xperia m هست که نمیخوام root بشه یا هیچ کار غیر قانونی انجام بشه. فقط میخوام فایل های apk که دارم مثل وایبر-انگری برد-شطرنج رو روش نصب کنم. میشه بگید چیکار کنم؟ لطفا بدون راه های -- و روت باشه. خیلی لطف میکنین.
سوال دوم درباره آپدیت هست. اندروید 4.1 روی گوشی هست ولی شنیدم به طور رسمی 4.3 اومده براش. آیا باید با برنامه sony pc companion اپدیت کنم؟ یعنی مشکلی که وسطش پیش نمیاد؟ بریک نمیشه گوشی؟ مشکلی با اینترنت ایران نداره؟ ایران تحریم نیست که وسطش مشکلی پیش بیاد؟ وصل کنم و بعد آپدیت رو بزنم خودش تا ته میره جلو میشه 4.3؟ بازم ممنون
شما فایل apk رو با کابل یا هرچی دیگه انتقال میدی به گوشی، بعد با فایل منیجر گوشی نصب می کنی.
در مورد آپدیت هم با pc companion خودش اول کامل دانلود می کنه و بعد نصب، خطری نداره
Last edited by malkemid; 22-08-2014 at 23:05.
بعید می دونم، کلا این گوشی ها ساپورت خوبی ندارن
بله میشه، کد رو که مسیج کرد تو کامپیوتر وارد می کنید
البته گفته میشه دشارژ شدن کامل به باتری آسیب می زنه
دوست عزیز بدون نصب و فعال کردن وایبر بر روی گوشی نمیتونین نسخه دسکتابشو فعال کنین!!!
با شبیه ساز میتونین دور بزنین و از شبیه ساز به عنوان گوشی استفاده کنین وایبر رو فعال کنین
بعد از اینکه شبیه ساز فعال بشه کد فعال سازی نسخه دسکتاپ وایر به وایبر گوشیتون اس میشه نه به خطتون!!!!
آقا یه سوال
الان من خطمو گذاشتم تو یه گوشی آندرویدی ؛ وایبر نصب کردم روش ؛ با نرم افزار شبیه ساز هم وایبر نصب کردم
حالا وایبر یه کد برای فعال سازی گوشی بهم داد ؛ من اونو تو شبیه ساز و نرم افزار زدم ؛ جفتش فعال شد ؛ مخاطبینم رو شناخت !
حالا سیم کارت در آورد سیم کارت بنده خدا ( صاحب گوشی رو گذاشتم توش ) اما الان تو نرم افزار میبینم که مخاطبین من پاک شدن مخاطبین اون رو نشون میده !
چیکار باید کرد؟
ببینین دوست عزیز
یه خورده پیچوندین شما منظورتون از شبیه ساز چیه؟ BlueStacks رو میگین؟
آره
ببین من وایبر رو تو گوشی دوستم
با شبیه ساز
با سیماکارت خودم فعال کردم
به هر حال گوشی که مال اونه بعد از فعال شدم
سیم کارتشو گذاشت رفت
من الان از شبیه ساز میام میبینم
که مخاطبین اون اومدن جای مخابین من تو وایبر
دوست عزیز من نمیدونم شما خودتون شماره تلفن داشتین دیگه چرا از گوشی دوستتون استفاده کردی؟
شما خط خودتونو روشن بذار هر گوشی ای داری مهم نیست چون شبیه ساز قراره نقش گوشیه اندرویدی شمارو بازی کنه
شما اون برنامه شبیه ساز رو ریختی و وایبر رو ازش باز کردی وقتی وایبر شماره خواست خط خودتو بده و کد فعال ساز رو بگیر
البته اینو بگم احتمال زیاد شبیه ساز کد رو اس ام اس نمیکنه
شما چندبار درخواست کد بدی یه گزینه میاد که از طریق تماس تلفنی کد رو براتون میخونه شما کدو باید بنویسی و بزنی تو شبیه ساز همین
در مورد مخاطب باید بگم وایبر به صورتی هست که شماره های توی گوشی رو به عنوان مخاطب میشناسه یعنی شما هر شماره ای توی تلفنت سیو کنی اگه وایبر داشته باشه برنامه وایبر خودش اتومات پیداش میکنه از لیست مخاطبای گوشیتون و شما میتونین بش اس ام اس یا زنگ بزنین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)