تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1587 از 2365 اولاول ... 58710871487153715771583158415851586158715881589159015911597163716872087 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,861 به 15,870 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا نگین تورو خدا
    دیروز از مشهد 355 نقد دادم خریدن واسم دو روز ذیگه دستم میرسه.
    یعنی قلابیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    از یکی از نمایندگی ایران هرتز با همین گارانتی گرفتم.
    سلام
    اقا محسن توی محصولات هرتز با توجه به کیفیت و آر ام اس عالی فقط hcx 690 hi energy سری اولشو قبول دارم که 100 درصد اصله و شما خودت قبول میکنی که باندی قیمتش 369 دلار هست الان تو بازار ایران 355 باشه یه مدل دیگه پشت نارنجی هست که من شک دارم که به کیفیت سری اول باشه اینم چند سایت معتبر که باند اصلو با قیمت گذاشته

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اقا حمید عزیز واقعا تشکر که پیگیر قیمت mtx thunder 8000 t8693 هستید اگه بتونید قیمت این باندو (حدودی هم باشه خوبه ) به من بگید لطف بزرگی کردید در ضمن من از چند سایت امارشو در اوردم حول همون 600 خودمون در میومد و باندم دقیقا همینه که داخل عکس هست لطفا نظر خودتونوهم در مورد باند بفرمایید .
    کد:
    اینم چند قیمت که یکم نوسان داره ولی همون حدود هست و باندی که من دیدم دقیقا همینه و جنس داخلش اشتباه نکنم الیاف هست
    کد:
    کد:
    کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض راهنمایی برای ارتقای سیستم صوتی

سلام.من یک پخش pioneer 4550 با یه جفت 6975 v2 اصل و امپ gm-6500f و یه ساب 10-12 اینچی هرتز دارم.صدای باندام برام کافیه اما بیس اصلا راضیم نمیکنه.اینم بگم وختی یکم با صدای بلند اهنگ گوش میدم صدا قطع میشه که فکر کنم واس خاطر گرم شدن امپ باشه.میخواستم یه امپ و ساب برام معرفی کنید که بیس نرم داشته باشه.امپ خودمو میخوام وصل کنم به 6975 وامپ جدیدو به یک یا دوتا ساب.سابم نمیتونم تو باکس بزارم چون صندوق عقب ماشین لازمم میشه وباید بزارم رو طاقچه.از ساب هایی مثل helix p12w و vibe pro 12 و حتی سانداستریم خوشم میاد.یک ساب میتونه قدرت کافی داشته باشه اونم تو طاقچه یا باید 2 تا بخرم( چون رو تاقچه میزارم مجبورم مدل 12 اینچی بزارم)؟بیس نرم میخوام.ماشین پرشیاست.هزینه هم از 1500 بیشتر نشه.حالا هرچی کمتر بهتر.راستی اگه یه توضیحی درباره ی این 3 تا ساب بدین ممنون میشم.همچنین قیمت تقریبیشونم بگین ممنون میشم.چون تو فروشگاههایی مثل فروشگاه ---- مدل vibe pro 12 v رو 425 زده ولی تبریز 750 میدن!!!!!!!!!!راستی واسه درهای جلو هم چیزی پیشنهاد میدین؟فقط از صدای زیر اصلا خوشم نمیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    سوالی داشتم.
    سیم اسپیکرا ماشینم یکم قدیمیه.(منظورم سیم اسپیکر از پشت پخش تا باندای عقب فابریک خودماشینه)
    ماشین پراید مدل 78
    آقا حمید پیشنهاد دادن عوض کنم و کابل مخصوص 2*2.5 اسپیکر بگیرم.
    که فکر میکنم مقداری هزینه داشته باشه(متری 9 تومن). فعلا آمپ ندارم میخوام بودجه رو بزرام واسه خرید آمپ خوب.
    آیا میشه واسه این سیم از سیم برق 2 * 2.5 یا سیم دست ساز دیگه ای استفاده کرد؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منتظر راهنمائی دوستان اهل فن و دوست خوبمون حمید هستم.
    سلام
    من تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ دادم خدمتتون. فقط در مورد آمپلیفایر فراموش کردم که باید عرض کنم برای آلپاین بهتره آمپلیفایر تهیه نمائید بدون آمپ هم درایو میشه ولی با آمپ کیفیت صدا بهتر میشه.

5. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اقا حمید عزیز واقعا تشکر که پیگیر قیمت mtx thunder 8000 t8693 هستید اگه بتونید قیمت این باندو (حدودی هم باشه خوبه ) به من بگید لطف بزرگی کردید در ضمن من از چند سایت امارشو در اوردم حول همون 600 خودمون در میومد و باندم دقیقا همینه که داخل عکس هست لطفا نظر خودتونوهم در مورد باند بفرمایید .
    کد:
    اینم چند قیمت که یکم نوسان داره ولی همون حدود هست و باندی که من دیدم دقیقا همینه و جنس داخلش اشتباه نکنم الیاف هست
    کد:
    کد:
    کد:
    ارادت دارم
    من مستقیم از شرکت قیمت میگیرم. قیمتی که عرض میکنم قیمت واقعی و قیمت مصرف کننده هست.

7. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.من یک پخش pioneer 4550 با یه جفت 6975 v2 اصل و امپ gm-6500f و یه ساب 10-12 اینچی هرتز دارم.صدای باندام برام کافیه اما بیس اصلا راضیم نمیکنه.اینم بگم وختی یکم با صدای بلند اهنگ گوش میدم صدا قطع میشه که فکر کنم واس خاطر گرم شدن امپ باشه.میخواستم یه امپ و ساب برام معرفی کنید که بیس نرم داشته باشه.امپ خودمو میخوام وصل کنم به 6975 وامپ جدیدو به یک یا دوتا ساب.سابم نمیتونم تو باکس بزارم چون صندوق عقب ماشین لازمم میشه وباید بزارم رو طاقچه.از ساب هایی مثل helix p12w و vibe pro 12 و حتی سانداستریم خوشم میاد.یک ساب میتونه قدرت کافی داشته باشه اونم تو طاقچه یا باید 2 تا بخرم( چون رو تاقچه میزارم مجبورم مدل 12 اینچی بزارم)؟بیس نرم میخوام.ماشین پرشیاست.هزینه هم از 1500 بیشتر نشه.حالا هرچی کمتر بهتر.راستی اگه یه توضیحی درباره ی این 3 تا ساب بدین ممنون میشم.همچنین قیمت تقریبیشونم بگین ممنون میشم.چون تو فروشگاههایی مثل فروشگاه ---- مدل vibe pro 12 v رو 425 زده ولی تبریز 750 میدن!!!!!!!!!!راستی واسه درهای جلو هم چیزی پیشنهاد میدین؟فقط از صدای زیر اصلا خوشم نمیاد
    سلام ساب برای نصب فری ایر من گلیدن فری این رو پیشنهاد میکنم. RS12Free Air فوق العاده هست صداش . آمپ هم 9604 پایونیر مناسب هست براش.قیمت ساب هم عهر عدد380 هست ولی من میتونم 345 براتون بگیرم. سابهای هلیکس برای طاقچه طراحی نشدن. مخصوص ساب هستند.ولی اگر اونو بخواهید میتونم 340 براتون بگیرم ولی گلیدن یه چیز دیگه هست. در مورد وایب هم متاسفانه اطلاعات ندارم. آمپ 6500 برای 6975v2 کمه و ضعیفه شما باید 5602 براش بگیرید. کاملا درایوش میکنه.

9. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

امپ 6500 برا 6975 کمه؟!!!!!!!تازه اونیکه سیستم بسته برام هم 6975 و هم یه ساب هرتز رو با این آمپ راه انداخته!!!!این سابیکه گفتین بیسش چطوریه؟نرمه ؟قدرتیه؟چطوریه؟هلیکس چطوریه؟واسه شهرهای دیگه هم ارسال میکنین؟ پخشم مناسبه؟راستی مگه طراحی ساب واسه طاقچه یا باکس فرق میکنه؟!!!!!!!!!!

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام
    ۳ سال پیش یه 206 خریدم
    چون باند عقب نداشت . یه پخش 8350 pionner خریدم که اون موقع جزو بهترین ها بود ، حداقل قیمتش که اینو میگفت
    ۲ تا باند Memphis mc 692 هم گرفتم
    خلاصه همینکه کیفیت خوب بود و گوش دادن به موسیقی دلپذیر بود کافی بود

حالا میخوام یه سیستم جمع و جور و با کیفیت بخرم ، دوستان اصلا قصد پر کردن صندوق عقب یا ترکوندن جایی رو ندارم
    دنبال یه سیستم خوب و مختصر هستم که توی ماشین با صدای بلند افت کیفیت نداشته باشه و لذت موسیقی ۲ چندان بشه
    2 تا باند کوچیک هم واسه داخل درهای جلو میخوام که صدا فقط از پشت سر نیاد

اصلا هم از این بخش سر رشته ای ندارم
    فقط میدنم بیس خوبی نداره ماشین چون ساب نداره
    و خود بلندگو ها هم چون امپ نداره به حداکثر توان نمیرسه

بودچه نهایت ۱.۲۰۰
    خیلی خیلی مرسی . یه چیزایی هم بگین که توی جایی مثل اصفهان پیدا بشه
    Last edited by ravani_13; 22-08-2014 at 21:18.

داره خودمونی میشه mft5673's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام پخش 9650 bt پایونیر دارم با باند 718 اصل ماشین سمند بلندگوی جلو رو چی بزارم تا صدا بهتر بشه یه توضیح در مورد کامپونت هم بدین لطفا که چیه و چه جوری باید نصب کنم ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

سلام
    اقا حمید این rs12 باکس استاندارد هم داره یا باید براش ساخت ؟

ساب باکس کارخونه ای توی رنج 500 و با همین کیفیت تو بازار هست ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •