تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1921 از 3745 اولاول ... 921142118211871191119171918191919201921192219231924192519311971202124212921 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,201 به 19,210 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

مشخصه شما یه ربطی به اسیانک داری!آخه اگه مشکل از اونجاست چرا همسایه ما سرویس حجمیش شما توپه توپه....اصلا اون به کنار خود من سه ماهه همین سرویس 10 گیگ 1 مگ رو دارم.ماه اول و دوم سرعت دان شبانه ام از 120 کمتر نمیشد...این ماهه سومه که قشنگ جوری آی پی ها رو ست کردن که فقط دو روز در هفته با سرعت 120 میشه دان کرد...بقیشه اش زیر 40...
    درضمن اگر مشکل از مخابرات و داخل خونه است چرا روزانه که حجمم کم میشه سرعت توپه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ماست مالی هم حدی داره!
    خوب اولا به امضا این بنده خدا دقت کنی ربطش رو میتوجه میشی.بعداشم اینی که میگی همسایه من این سرعت رو داشته مقایسه درستی نیست چون تو تست پارامترهایی هستن مثلا نباید بگن من و دوستم هر دو از یه مرکز هر دو یه سرویس هر دو یه روز رانژه شدیم این مقایسه غلطه چون به پورت آسیاتک و پورت مخابرات و .....مشکلات داخلی هم مربوط میشه.این صحبتی که شما میکنید مشخصه که محدودیت گذاشته.
    اره این بنده خدا راست میگه پهنای باندشون کمه محدودیت گذاشتن ولی آسیاتک محدودیتی نمیزاره

الان سرعت شبانه نوسان داره یا اینکه مثلا فیکسه رو 40؟
    خوب اونا هم محدودیت خاص خودشونو دارن حتما زیاد دانلود کردی
    به شما حق میدم چون خود بنده هم تا دو هفته پیش مشکلی نداشتم اما الان دو هقته هست که مشکل دارم . البته نکته قابل توجه اینکه قبلا دوست من که شهر دیگری هست میامد اینجا و با یوزر خودش از همینجا هم کانکت میشد ولی الان دو هفته هست که با تغییراتی که دادن نمیشه از یوزر شهر دیگه ای در شهر دیگه ای استفاده کرد و از همون موقع هم این مشکلات برای اینجا پیش آمده گویا هر مرکز مخابراتی را محدود کردند به پهنای باندی که دلخواهشون بوده احتمال داره روتری که ایشون برای خظشون رانژه شده از روتر دیگری بوده و از شما روتری که مشترک بیشتری از پهنای باند اون استفاده میکنن.
    احتمال داره مک مودم رو قفل کرده باشن رو یوزر که نمیتونن وصل بشن

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مشخصه شما یه ربطی به اسیانک داری!آخه اگه مشکل از اونجاست چرا همسایه ما سرویس حجمیش شما توپه توپه....اصلا اون به کنار خود من سه ماهه همین سرویس 10 گیگ 1 مگ رو دارم.ماه اول و دوم سرعت دان شبانه ام از 120 کمتر نمیشد...این ماهه سومه که قشنگ جوری آی پی ها رو ست کردن که فقط دو روز در هفته با سرعت 120 میشه دان کرد...بقیشه اش زیر 40...
    درضمن اگر مشکل از مخابرات و داخل خونه است چرا روزانه که حجمم کم میشه سرعت توپه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ماست مالی هم حدی داره!
    بله
    چرا همسایتون سرعتش کم نمیشه؟
    بنده گفتم مشکل از مخابرات و داخل خانه هست؟
    به شما حق میدم چون خود بنده هم تا دو هفته پیش مشکلی نداشتم اما الان دو هقته هست که مشکل دارم . البته نکته قابل توجه اینکه قبلا دوست من که شهر دیگری هست میامد اینجا و با یوزر خودش از همینجا هم کانکت میشد ولی الان دو هفته هست که با تغییراتی که دادن نمیشه از یوزر شهر دیگه ای در شهر دیگه ای استفاده کرد و از همون موقع هم این مشکلات برای اینجا پیش آمده گویا هر مرکز مخابراتی را محدود کردند به پهنای باندی که دلخواهشون بوده احتمال داره روتری که ایشون برای خظشون رانژه شده از روتر دیگری بوده و از شما روتری که مشترک بیشتری از پهنای باند اون استفاده میکنن.
    خوب اولا به امضا این بنده خدا دقت کنی ربطش رو میتوجه میشی.بعداشم اینی که میگی همسایه من این سرعت رو داشته مقایسه درستی نیست چون تو تست پارامترهایی هستن مثلا نباید بگن من و دوستم هر دو از یه مرکز هر دو یه سرویس هر دو یه روز رانژه شدیم این مقایسه غلطه چون به پورت آسیاتک و پورت مخابرات و .....مشکلات داخلی هم مربوط میشه.این صحبتی که شما میکنید مشخصه که محدودیت گذاشته.
    اره این بنده خدا راست میگه پهنای باندشون کمه محدودیت گذاشتن ولی آسیاتک محدودیتی نمیزاره

الان سرعت شبانه نوسان داره یا اینکه مثلا فیکسه رو 40؟
    خوب اونا هم محدودیت خاص خودشونو دارن حتما زیاد دانلود کردی

احتمال داره مک مودم رو قفل کرده باشن رو یوزر که نمیتونن وصل بشن
    خیر روی هر مرکزی Roaming path اعمال شده ، فقط با یوزرهای هر مرکزی در همون مرکز امکان اتصال وجود داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شاتل 100 برابر پهنای باند و پشتیبانیش بهتر از آسیاتک مخصوصا صدای مشتری.آسیاتک باید مثل صف نونوایی وایسی.شاتل بعد نیم ساعت زنگ میزنه.
    سرعت محدود باشه و یک شب در میون دان کنن با سرعت 400 بهتر از 13 هست تا همیشه دان کنن.با ریموت که هنوز محدودیت کمتر میشه.
    اوایل آسیاتک خوب منظورم 90 هست البته بازم شاتل بهتر بود تو دانلود شبانه
    ولی کسی نیاد بهتره

شاتل در تمام سرویس هاش و در تمام حجم ها و سرعت ها و در تمام سرور ها (چه داخلی چه خارجی) محدود میکنه و هیچ برو برگردی هم نداره و این سیاست شرکت ش هست.

معمولا ملت بیشتر از یکی دو ماه شاتل نمیمونن مگر اینکه هیچ دانلودی نداشته باشن رسما تا هیچوقت متوجه محدود شدن نشن !

4. این کاربر از keyvan360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بله
    چرا همسایتون سرعتش کم نمیشه؟
    بنده گفتم مشکل از مخابرات و داخل خانه هست؟

خیر روی هر مرکزی Roaming path اعمال شده ، فقط با یوزرهای هر مرکزی در همون مرکز امکان اتصال وجود داره
    تا حدود 20 روز پیش اعمال محدودیت نشده بود . از همون موقع که اعمال شده مشکلات اینجا شروع شده که شبها به زیر 5 کیلو بایت میرسه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یه سوال آیا محدود سازی پهنای باند بر روی IP کاربران صورت میگیره؟
    چون واضحهه من شبی که زیاد دان کنم تا دو شب زیر 40 سرعت دارم شب سوم میشه 65-80 و یه شبم 120 دارم!

داره خودمونی میشه ali6219's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز .فاز2 پاداد

پيش فرض

سلام آقایون . . تعرفه شبکه ملی اطلاعات 2 مگ خوبه بگیرم یا نه؟؟؟؟؟؟کمک کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

سلام آقایون . . تعرفه شبکه ملی اطلاعات 2 مگ خوبه بگیرم یا نه؟؟؟؟؟؟کمک کنید
    عالیه بگیر هر گیگ ترافیک با آبونمان 450 تومن
    2048 حجمی 10 گیگ یه اکانت سرور داخل میگیری 3 تومن
    سرعتشم 220 هست

داره خودمونی میشه ali6219's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز .فاز2 پاداد

پيش فرض

عالیه بگیر هر گیگ ترافیک با آبونمان 450 تومن2048 حجمی 10 گیگ یه اکانت سرور داخل میگیری 3 تومنسرعتشم 220 هست
    کدام سایتها رو باز نمی کنه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

کدام سایتها رو باز نمی کنه
    سرور های خارجی یعنی تمام سایت ها رو
    با سرور داخلی که خریدی همه سایتا رو باز میکنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه PAK FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام. مشترک تعرفه 10 مگابیت آسیا تک هستم اما شب ها و در ساعات رایگان سرعتم از 300 بیشتر نمیشه.چون ضریب اشتراکم 1 به 4 هست سرعت دانلودم حداقل باید 320 باشه.اما سرعتم بعضا به 100 هم میرسه! به مرکز مخابراتی نزدیکم و خطم هم نویز نداره.تا حالا چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم. هر کدومشون یه چیزی میگن.یکیشون گفت: چون ساعات رایگان هست همینه! بش گفتم من ضریب اشتراکم یک به چهار هست یعنی اینترنت 10 مگابیت من حداقل باید 320 دانلود بده دوباره حرفش رو تکرار مرد!کسایی که مشترک این شرکت هستن بگن آسیا تک همیشه اینقدر کم فروشی میکنه؟ از لحاظ قانونی میتونم کاری کنم؟ فقط 2 روز هست مشترک اسیا تک شدم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •