آدم این تاپیک رو که نگاه میکنه حالش بد میشه.
قوانین زیر اصلا رعایت نمیشن:
1- بحث بی ربط با موضوع تاپیک ممنوع
2- پست تشکر ممنوع
3- پست دو تایی ممنوع (از نقل قول استفاده کنید)
4- عکس خارج از اسپویلر ممنوع
آدم این تاپیک رو که نگاه میکنه حالش بد میشه.
قوانین زیر اصلا رعایت نمیشن:
1- بحث بی ربط با موضوع تاپیک ممنوع
2- پست تشکر ممنوع
3- پست دو تایی ممنوع (از نقل قول استفاده کنید)
4- عکس خارج از اسپویلر ممنوع
4g كي وصل ميشه و كجاها رو پوشش ميده ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
روح الله مومن نسب" فعال فضای مجازی در گفتوگو با خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
تنی چند از علمای حوزههای علمیه در نشست هفتهی اخیر در شهر قم، نگرانیهای حود از راهاندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر در سطح کشور را اعلام داشتند و آمادگی خود برای مقابله با آسیبهای فرهنگی ناشی از این اقدام را ابراز داشتند.
جلسهی اخیر در شهر مقدس قم، بسیار خوب بود و دغدغه در سطح علمای قم دیده میشد. آنها مطالعات قوی و عمیقی را در اینباره داشتند و قطعاً اقدامات جدی در حوزهی راهاندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر انجام خواهد شد.
مؤمننسب با اشاره به نگرانی حاصل از گستردگی مشترکان ایرانسل و راهاندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر برای این اپراتور، گفت: نگرانیها متعدد است و الزاما تمام این نگرانیها در حوزهی فرهنگ نیست. با توجه به تعداد کاربران زیاد ایرانسل نسبت به رایتل، فعالسازی اینترنت پرسرعت نسل سوم توسط ایرانسل با قیمت بسیار پایین، مسالهای جدی محسوب میشود.![]()
الان یه چیزی بگم بن میشم.
خودتون دیگه میدونید میخوام چی بگم .
Sent from my GT-I9300
اگر من بخوان حرف دلم رو بزنم که نمیتونم به احترام انجمن بزنم بن که سهله باید گم بشم.![]()
دوستان به این سایت citna خیلی توجه نکنید چون این سایت تمام قد طرفدار مخابرات و همراه اول و مذخف توش زیاد میگه.بهش بگید اگر 3G بده پس لطفا همره اول این سرویس ارائه نده.در مورد سرعت منم موافقم وضعمون خوب نیست اما قبول کنید خیلی سرعت خصوصا در زمینه ADSL بالا رفته.
محدودیت 128 کاملا یک حرف مفته و بس.الان کدوم یکی از دوستان رفتن اینترنت بالای 128 بگیرن و بهشون گیر دادن.در کل این قوانین فقط به درد تصویب کننده هاش میخوره.
یک شارژ 2 هزارتومنی ریختم تو ایرانسل . تست speedtest گرفتم پیغام داد شارژ شما به اتمام رسید .
ببخشید اونوقت ایرانسل با چه تعرفه ازادی داره حساب میکنه ؟
فقط از بسته های اینترنتی ایرانسل استفاده کنید من یه بسته 150 مگی 1000 تومنی گرفتم 5 بار تا الان تست اسپیدتست گرفتم فقط 20 مگ مصرف شده 130 مگ هنوز حجم دارم
من 1 بسته 150 مگی گرفتم و 6 تا اسپید تست و حجم باقی مانده شد 17 مگابایت !!![]()
به نظر منم قیمت ها تغییر کرده چون من 2 تومن شارژ کردم یه بار رفتم تو ایمیلم با گوشی. ده دقبفه نشد رفت تو صفحه ایرانسل که شارژتون تموم شد !!
فکر کنم کلوبایتی 100 تومنه !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)