تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 158 از 3347 اولاول ... 581081481541551561571581591601611621682082586581158 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,571 به 1,580 از 33467

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آدم این تاپیک رو که نگاه میکنه حالش بد میشه.
    قوانین زیر اصلا رعایت نمیشن:

1- بحث بی ربط با موضوع تاپیک ممنوع
    2- پست تشکر ممنوع
    3- پست دو تایی ممنوع (از نقل قول استفاده کنید)
    4- عکس خارج از اسپویلر ممنوع

2. 3 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

4g كي وصل ميشه و كجاها رو پوشش ميده ؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

روح الله مومن نسب" فعال فضای مجازی در گفت‎وگو با خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    تنی چند از علمای حوزه‎‎های علمیه‎ در نشست هفته‎ی اخیر در شهر قم، نگرانی‌های حود از راه‌اندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر در سطح کشور را اعلام داشتند و آمادگی خود برای مقابله با آسیب‌های فرهنگی ناشی از این اقدام را ابراز داشتند.
    جلسه‎ی اخیر در شهر مقدس قم، بسیار خوب بود و دغدغه‌ در سطح علمای قم دیده می‌شد. آنها مطالعات قوی و عمیقی را در این‌باره داشتند و قطعاً اقدامات جدی در حوزه‌ی راه‌اندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر انجام خواهد شد.
    مؤمن‌نسب با اشاره به نگرانی حاصل از گستردگی مشترکان ایرانسل و راه‌اندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر برای این اپراتور، گفت: نگرانی‎ها متعدد است و الزاما تمام این نگرانی‌ها در حوزه‌ی فرهنگ نیست. با توجه به تعداد کاربران زیاد ایرانسل نسبت به رایتل، فعال‌سازی اینترنت پرسرعت نسل سوم توسط ایرانسل با قیمت بسیار پایین، مساله‎ای جدی محسوب می‌شود.

5. 2 کاربر از mazdak89 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

روح الله مومن نسب" فعال فضای مجازی در گفت‎وگو با خبرنگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    تنی چند از علمای حوزه‎‎های علمیه‎ در نشست هفته‎ی اخیر در شهر قم، نگرانی‌های حود از راه‌اندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر در سطح کشور را اعلام داشتند و آمادگی خود برای مقابله با آسیب‌های فرهنگی ناشی از این اقدام را ابراز داشتند.
    جلسه‎ی اخیر در شهر مقدس قم، بسیار خوب بود و دغدغه‌ در سطح علمای قم دیده می‌شد. آنها مطالعات قوی و عمیقی را در این‌باره داشتند و قطعاً اقدامات جدی در حوزه‌ی راه‌اندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر انجام خواهد شد.
    مؤمن‌نسب با اشاره به نگرانی حاصل از گستردگی مشترکان ایرانسل و راه‌اندازی اینترنت نسل سوم و بالاتر برای این اپراتور، گفت: نگرانی‎ها متعدد است و الزاما تمام این نگرانی‌ها در حوزه‌ی فرهنگ نیست. با توجه به تعداد کاربران زیاد ایرانسل نسبت به رایتل، فعال‌سازی اینترنت پرسرعت نسل سوم توسط ایرانسل با قیمت بسیار پایین، مساله‎ای جدی محسوب می‌شود.
    الان یه چیزی بگم بن میشم.

خودتون دیگه میدونید میخوام چی بگم .

Sent from my GT-I9300

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

اگر من بخوان حرف دلم رو بزنم که نمیتونم به احترام انجمن بزنم بن که سهله باید گم بشم.

8. 4 کاربر از dr-shakht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

دوستان به این سایت citna خیلی توجه نکنید چون این سایت تمام قد طرفدار مخابرات و همراه اول و مذخف توش زیاد میگه.بهش بگید اگر 3G بده پس لطفا همره اول این سرویس ارائه نده.در مورد سرعت منم موافقم وضعمون خوب نیست اما قبول کنید خیلی سرعت خصوصا در زمینه ADSL بالا رفته.
    محدودیت 128 کاملا یک حرف مفته و بس.الان کدوم یکی از دوستان رفتن اینترنت بالای 128 بگیرن و بهشون گیر دادن.در کل این قوانین فقط به درد تصویب کننده هاش میخوره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یک شارژ 2 هزارتومنی ریختم تو ایرانسل . تست speedtest گرفتم پیغام داد شارژ شما به اتمام رسید .
    ببخشید اونوقت ایرانسل با چه تعرفه ازادی داره حساب میکنه ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

یک شارژ 2 هزارتومنی ریختم تو ایرانسل . تست speedtest گرفتم پیغام داد شارژ شما به اتمام رسید .
    ببخشید اونوقت ایرانسل با چه تعرفه ازادی داره حساب میکنه ؟
    فقط از بسته های اینترنتی ایرانسل استفاده کنید من یه بسته 150 مگی 1000 تومنی گرفتم 5 بار تا الان تست اسپیدتست گرفتم فقط 20 مگ مصرف شده 130 مگ هنوز حجم دارم

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

فقط از بسته های اینترنتی ایرانسل استفاده کنید من یه بسته 150 مگی 1000 تومنی گرفتم 5 بار تا الان تست اسپیدتست گرفتم فقط 20 مگ مصرف شده 130 مگ هنوز حجم دارم
    من 1 بسته 150 مگی گرفتم و 6 تا اسپید تست و حجم باقی مانده شد 17 مگابایت !!

13. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

به نظر منم قیمت ها تغییر کرده چون من 2 تومن شارژ کردم یه بار رفتم تو ایمیلم با گوشی. ده دقبفه نشد رفت تو صفحه ایرانسل که شارژتون تموم شد !!
    فکر کنم کلوبایتی 100 تومنه !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •