منظورم تو بازی نبود
منظورم تو بازی نبود
ممنون انتخاب رو واسم خیلی آسون کردید !!با این حساب N56 میتونه بهترین گزینه واسه من باشه - لنووو هم لپ تاپ خوبیه اما نمیدونم چرا نمیتونم اعتماد کنم !! اگه ایسوس بگیرم خیلی خیالم راحت تره تا لنوو - البته این به این معنی نیست که لنوو بد باشه ! تو این یه مورد بدجور وسواس دارم مشکل از منه و از اونجایی که صفحه نمایش ایسوس رو نمیشه با لنوو مقایسه کرد ترجیح میدم همون ایسوس رو بگیرم
![]()
ممنون- مهم ترین نگرانیم از صفحه نمایشش یود که اونم برطرف شد ! - یه سوال !! این مدل کیبورد فارسی داره؟؟ اگر داره بک لایت کیبورد فعال میشه یا در کیبورد فارسی غیر فعال هست؟!! یه جا خوندم نوشته بود کیبورد فارسی این لپ تاپ بک لایتش کار نمیکنه !! ضخامت لپ تاپ خوبه یا نسبت به 550 خیلی بیشتره ؟!
عزیز جان کیبورد فارسیه واسه من . بک لایتش هم کاملا کار میکنه و رنگش آّبیه. شما موقع خرید حتما خودت این موارد رو چک کن و از همه مهمتر حتما بزار خود فروشنده واست ویندوز رو نصب کنه .. و دقت کن که اول درایور کارت گرافیک intel رو نصب کن و بعد برو سراغ درایور nvidia و این موضوع رو هم بزار به عهده فروشنده تا خیالت تخت بشه .. گزارشاتی وجود داره که در صورت رعایت نکردن این موضوع نصب درایورها ممکنه ویندوز نتونه کارت گرافیک nvidia رو تشخیص بده.ممنون- مهم ترین نگرانیم از صفحه نمایشش یود که اونم برطرف شد ! - یه سوال !! این مدل کیبورد فارسی داره؟؟ اگر داره بک لایت کیبورد فعال میشه یا در کیبورد فارسی غیر فعال هست؟!! یه جا خوندم نوشته بود کیبورد فارسی این لپ تاپ بک لایتش کار نمیکنه !! ضخامت لپ تاپ خوبه یا نسبت به 550 خیلی بیشتره ؟!
ضخامت این لپتاپ مثل n550 هستش و فرق چندانی ندیدم ..
به همراه لپتاپ باید کیف و ماوس اورجینال + ساب ووفر شرکت asus تحویل داده بشه
+
در مورد لپتاپ لنوو5070 بسیار لپتاپ قدرتمندیه و راسته کار شماست دقیقا چون قویترین کارت گرافیک موجود دنیای لپتاپها رو استفاده میکنه ..بر عکس حرف شما IBM جزو 5 شرکت بزرگ و تاریخیه صنعت کامپیوتر محسوب میشه و از نظر اعتماد حرف اول رو میزنه . بهرحال سلیقست .. اما من به شخصه این مدل رو چون درایو نوری نداره و صفحه نمایشهای لنوو از سری N که مالتی مدیا هستند در عمل ضعیفتر هستند پیشنهاد نمیکنم
صفحه نمایش لنوو به درد کار گرافیکی نمیخوره.
برای کار شما مناسب ترین گزینه همون مک هست و از نظر سخت افزاری هم اصلا به اعداد و ارقام توجه نکنید، فتوشاپ با یک سی پی یوی i3 روی سیستم عامل مک 10 برابر سریع تر از i7 روی ویندوز کار میکنه. البته من خودم هیچوقت مک نداشتم و چون به کارم نمیاد ولی این طبق دیده ها و شنیده هام هست
سند بیار یا دیگه این حرف رو نزن
نه دیگه در این حد نیست حالا اگه مدل 293 یا 294 بود یه چیزی ولی مدل 13 سی پی یو از نوع کم مصرفه و گرافیکش انبرد اصلا بازده در اون حد نداره
بعضی از بچه ها فکر میکنند سیب اپل یک ورد جادوییه روی محصولات اپل.
وقتی میخوان بازدهی رو در نظر بگیرند میگند مثلا این دو سیستم در شرایط یکسان چقدر بازدهی دارند. نمیشه اصلا دوتا سیستم عامل و و پردازنده و .... با هم همزمان مقایسه کنید. اپل هم همون سخت افزاری رو داره که بقیه دارند. همشون اینتل هستند و مادربرد هم خود اپل نمیسازه. حتی نمایشگر هم تا مدتی پیش از سامسونگ میخرید.
این حرف که به خاطر سیستم عامل بازدهی 10 برابر میشه مضحک و مسخره هست. ممکنه گاهی 20-30 درصد بهتر بشه توی برخی نرم افزار ها ولی اونم در مقایسه با شرایط سخت افزاری یکسان.
والا من نه از مک خوشم میاد نه تا حالا داشتم نه به کارم میاد ک بخوام بخرم ، از نظرم مک برا یکی مثل من که فقط قدرت براش مهمه به هیچ دردی نمیخوره . اما فقط و فقط برنامه فتوشاپ هست ک نمیدونم با چ جادویی مک انقد سریع تر رندر میکنه. دوستم تصویر چند متر در چند متر رو میزاشت توی لپتاب من که i7 بود با زور تصویر چند ثانیه طول میکشید تا زوم بشه ولی توی مک کمتر از یک ثانیه زوم میشد یا وقتی که یه افکت مینداخت روش هم همینطور. نمیدونم حالا بخاطر مچ بودن نسخه مک فتوشاپ با سیستم عاملش بود یا پلاگینی چیزی نصب کرده بود که از کارت گرافیک برا رندر بهتر استفاده میکرد یا هر چیز دیگه ای. من چیزی ک دیدم رو گفتم
این دلیلش اول هارد هست بعد رم
ربطی به گرافیک نداره خیلی.
دوم اینکه فتوشاپ اول برای مک بود بعد نسخه ویندوزش اومد.
سوم اینکه این که شما تعریف کردی اصلا و ابدا شرایط مقایسه رو نداره. باید یک سیستم با سخت افزار کاملا مشابه باشند. و بعد توی سیستم عامل فقط تفاوت بکنند و بعد یک کار مشخص رو انجام بدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)