سلام
ماهی 36 گیگ تضمین شده......
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
ماهی 36 گیگ تضمین شده......
بشه 37 گیگ محدودیت شروع میشه ؟ یا باز جای فرار داره ؟
چون گفته حداقل تبادل 36 گیگ ! اسمی از حداکثر نیاورده ! نکنه منظورش مصرف منصفانه هست ؟ یعنی 36 گیگ با سرعت 3 مگ میده بعد از اون میشه 512 ؟
Last edited by isbn; 18-08-2014 at 19:01.
36 گیگو بهت تضمین داده که کاری باهات نداره ولی از 36 گیگ که بگذره،هر لحظه باید منتظر باشی که محدود شی؛که اینم بستگی به مرکزت داره و ممکنه تا 60 گیگم دانلود کنی ولی مطمئنا بالاخره محدودت میکنه و نمیذاره زیاد دانلودو اینا کنی...
درصورتی که محدود شی،طبق قانونه خودشون، میتونن سرعتتو تا 8 کیلوبایت بیارن پایین و اگه سرعتت با آرت 6 شد 8 کیلوبایت نمی تونی اعتراضی کنی؛چون 512کیلوبیت تقسیم بر 8 میشه 64کیلوبایت و 64کیلوبایت تقسیم بر 8 (با توجه به ضریب اشتراک 1 به 8) میشه 8 کیلوبایت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه سرور داخلیت رو محدود نکنن میشه یه کارایی کرد ولی در صورتی که سرور داخلیت هم محدود شه،دیگه نمی تونی کاری کنی......
در کل پیشنهاد می کنم اصلا برای نامحدود سمت شاتل نیای؛چون در صورت محدودیت کل روز رو باید با dial up سر کنی..........
بعد این طی هر ماه هست دیگه ؟ اینطور نیست که بر فرض 60 گیگ من یه ماه بگیرم و اون ماه محدود شم و در انتهای ماه برای ماه دومم محدودیت ادامه داشته باشه ؟! یا کلا تا ابد محدود میکنن
معمولا محدودیت تا پایان دوره هست من یه مدت آرت 3 داشتم تا پایان دوره محدود بودم از دوره جدید محدودیت برداشته میشد
نه ابدی نیست...
در صورتی محدودیتت برداشته میشه که ارتقا سرویس بدی یعنی آرت 6 رو تبدیل به آرت 7 کنی ولی تا اون جایی که من میدونم اگه همین آرت 6 رو که محدود شدی تمدید کنی،هنوز محدودیتت هست و باید 2هفته(حتی بیشتر) با اینترنت dial up سر کنی تا محدودیتت برداشته شه
پیشنهادی که معمولا میشه اینه که شما مثلا از آرت 1 شروع کنی و دانلوداتو بکنی و هر وقت محدود شدی ما به تفاوتشو بدی و آرت 2 بگیری و کاراتو بکنیو اگه محدود شدی دوباره آرت 3 بگیریو........که در این صورت همش باید پول خرج کنی و به اینا در اصل باج بدی.......
به نظرم اگه تهرانی از مخابرات نامحدود بگیری خیلی بهتره و هر چقدر دانلود کنی محدود نمیشی...![]()
دوستان من واقعا برام سواله که الان از شاتل به کجا کوچ کنم!!
مخابرات مشهد که افتضاحه
پارس انلاین هم مثل شاتل محدود میکنه(تازه یکی پینگش رو توی تاپیک اونجا گذاشته بود,۱۱۸۰ بود!!! :| )
مبین نت هم که گرونه!
و....
مشهدی هایک کمکی برسونن,ثواب داره!
دوستان من واقعا برام سواله که الان از شاتل به کجا کوچ کنم!!
مخابرات مشهد که افتضاحه
پارس انلاین هم مثل شاتل محدود میکنه(تازه یکی پینگش رو توی تاپیک اونجا گذاشته بود,۱۱۸۰ بود!!! :| )
مبین نت هم که گرونه!
و....
مشهدی هایک کمکی برسونن,ثواب داره!
شاتل امشب قطع شد و همچنان قطعه کلاً...
اگه می تونی برو صبانت،خیلی خوبه؛سرویس 12مگ بگیری عاالیه...
حیف مرکز ما رو صبانت پوشش نمیده وگرنه عمرااا میومدم شاتل.......
هم اکنون 356 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 356 مهمان)