من نمیدونم مشکل شما چیه.پینگش عالیه.سرعت دانلودش هم فوق العاده
من یکی بعد چند سال تازه میفهمم اینترنت یعنی چی.همین که وقت کمتری برای دانلود و باز کردن صفحات تلف میکنم واقعا راضیم.یه فایل یا فیلم رو بخوام بگیرم سریع دانلود میشه و خیلی به نفع ادمه
![]()
من نمیدونم مشکل شما چیه.پینگش عالیه.سرعت دانلودش هم فوق العاده
من یکی بعد چند سال تازه میفهمم اینترنت یعنی چی.همین که وقت کمتری برای دانلود و باز کردن صفحات تلف میکنم واقعا راضیم.یه فایل یا فیلم رو بخوام بگیرم سریع دانلود میشه و خیلی به نفع ادمه
![]()
پورتت روی چنده؟
کدوم مرکز مخابراتی؟

دسته گلت درد نکنه بهنام عزیز زحمتت شد ممنونم . ولی خیلی پینگ بالایی داره اصلا خوب نیست مخابرات برای گیم و پینگ.![]()
خواهش میکنم عزیزم مخابرات افتضاحه افتضاح دیگه دورش سر اومده

کسی داره آسیا تک؟
دوست من داره روزانش هم از نظر پینگ هم دانلود خیلی خوبه ولی شبانش تعریفی نداره
در مورد سرویسهای 1 به 8....
دویروز و امروز یه چیزی رو دیدم تغییر کرده و انم اینکه مثل قبل حین دانلود بعد از 5 دقیقه نصف نمیشه دیگه سرعت... البته من رو یه ساعت تنظیم کردم نرم افزار اوتو کانکت رو ... ولی با توجه به حجم دریافتی در یک ساعت میشه گفت میانگین سرعت بالاتر از 55 بوده به صورت پیوسته !!
نمیدونم موقته یا چزی دیگه .... ولی بقیه چیزا که به کیفیت مربوطه همچنان تعطیله
![]()
512 رو میگی؟
اگه شانس منه بخوام 1به8 بگیرم دوباره خراب میشه:|
//////////
اینم پینگ اون ip البته با مخابرات محدوددسته گلت درد نکنه بهنام عزیز زحمتت شد ممنونم . ولی خیلی پینگ بالایی داره اصلا خوب نیست مخابرات برای گیم و پینگ.![]()
![]()
Last edited by 5ajad; 17-08-2014 at 22:32.
روی هشت مگ بستن ، مرکز مخابرات ولیعصر هستیم
دو تا خط از های وب دارم ، جفتش مشکلی نداره
بزرگترین مشکل های وب پشتیبانیشه که باید نیم ساعت تو صف معطل بمونی
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
سلام بنده جوانرود هستم اسیاتک دارم واقعا خیلی خیلی خوبه در کل عالیه روزا چندباری تست زدم هم سرعت دانلود خوب بوده هم برای بازی انلاین با خارجی ها راحت تونستم بازی کنم ولی با تمام افراد اینطوری نبوده در کل واسه یه 256 خوب بوده
امروز هم زنگ زدم شارژ کنم 512 بگیرم طرف بهم یه اینترنت 10 گیگ پیشنهاد داد نمیدونم گرون داده به ما یا نه گفت 6 مگ هست فکر کنم 10 گیگابایت و 1 تا 8 صبح رایگان سرعت دانلودش رو چند دقیقه ای تست زدم الان تا 800 ک در ثانیه میره بنده هم زیاد رو نت نیستم مثلا قبلا برام خیلی عالیه بخصوص پینگش که الان با 4.2.2.4 زیر 200 هست بدونه تایم اوت![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)