نه متاسفانه free نمیده این برنامه رو.نحوه ریست تقریبا سادست فایل با فرمت .hd مختص پرینترتون رو درگ می کنید روی فایل usbprn و منتظر می مونید البته با احتیاط( usb دیگه ای رو pc نباشه برق هم نره)
نه متاسفانه free نمیده این برنامه رو.نحوه ریست تقریبا سادست فایل با فرمت .hd مختص پرینترتون رو درگ می کنید روی فایل usbprn و منتظر می مونید البته با احتیاط( usb دیگه ای رو pc نباشه برق هم نره)
به نظر من درست ریست نکردین احتمالا فایل ریستون درست تولید نشده..چون اگه درست ریست میشد os version تغییر میکرد یعنی چند تا حروف جاوش اضافه می شد و قرمز دیگه چشمک نمیزد.من خودمم بچه تبریزم .منظورتون کدوم تعمیرکارهاست؟پاساژ سهند؟فک نکنم بدون ریست چراغ سبز بشه ماله منو که با چراغ قرمز تحویل دادن و..
قبلا" آره با چراغ قرمز تحویل می دادن اما این تعمیر کار و من تازه پیدا کردم چیپ رو کلا" در میاره و چراغ سبز میشه و در ضمن 20 هزار تومان ناقابل هم واسه این کار می گیره.
مرسی درست شد .ml1640
lمرسی جواب داد .......
دوستان اگه کسی ریست و حل پیغام کم شدن تونر و تعویض کارتریج رو پیدا کرد بزاره تا استفاده کنیم
چاپگر SCX-3405HW
قابل توجه دوستان
چاپگرهای که مدل روی دستگاهشون scx-3405hw هست درواقع مدل دستگاهشون scx-3405fw هستش دنبال فایل ریست HW نباشن
با سلام خدمت دوستان عزیز من یک پرینتر سامسونگ دارم مدل 4623 FH (همون گوشی داراش )
وقتی که نو بود استفاده کردیم از کارتریج و دیگه پرینت نگرفت. دادیم بیرون شارژش. کردیم فقط شارژ. کردن فریموری چیزی ریست نکردن که دیگه کانتر نندازه !
الان باز هم جدیدا بگیر نگیر داره و. احتمال. زیاد باید دوباره شارژ و این دفعه طبق گفته سامسرویس. باید ریست شه منتها 30-40تومن میگیرن. الان یک سوال داشتم این ریست که انجام میشه یک بار برا همیشه است یا باید هر بار دوباره شارژ که کردم باز ریست کنم?
طبق سرچی که زدم مشخصات فریمور رو. از تو پرینتر در اوردم به این صورت هست
Firmware /Engine Version. :2F01.01.02
Crum-12043034411
سریال نامبرم که پشت پرینتر رو برچسبش زده بود به این صورت هست :
Z6PBBJDC50007HE
سلام دوستان نرم افزار ریسیت مدل ml 1860 میخوام اگ امکان داره کمکم کنید مرسییی
سلام
اونهایی که پرینتر سامسونگ تولید جدید دارن ، فریم ویر ورژن 3.00.02.00و مابعد اون ، فایل فیکس ( ریست ) براش تو اینترنت موجود نیست.( ظاهرا نتونستن هکش کنن )
راهش اینه که فریم ویر با روشی که تو لینک پایین توضیح داده به ورژن 3.00.01.19 تغییر بدین و برای این ورژن فایل فیکس رو از اینترنت بخرین.
لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من همین مشکل رو داشتم و با این روش تونستم پرینتر رو ریست کنم.جواب داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)